NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 846
Külföldi kommentátorok azt mondják Rodgersnek ma még nem volt rossz passza.éjfél után térjünk vissza rá
Indubitably
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Indubitably
454
Én is vigyorognékHázat asszonyt kutyát az MVP címre gyorsan!
Peszinter Ferenc
I... don't care... John.
több mint 3 éve
nando89
3 894
Külföldi kommentátorok azt mondják Rodgersnek ma még nem volt rossz passza.Ma megnyeri az Mvp címet , februarban meg megdonthetne az Mvp átkot 😉
Indubitably
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Nézd nyílván évek őt szopat az ősi rivális és nézed ezt a vigyort éveken át nyílván nem kedveled meg tőle a formát. Az nem nagyon érdekel hogy mindenki más ellen is csinálja. Nem mondom hogy sportszerűtlen vág bunkó, de akkor se szeretem na. Nyílván elismerve hogy minden idők egyik legjobbja. Lehet furán hangzik Favret pl bírtam 😊 pedig ő is locsolt minket savval rendesen...Hallottam mar olyat, h aljas, sportszerutlen, durva stb. egy sportolo...Mondod Green Bay szurkolóként. Amellett hogy elismerem hogy minden idők egyik ha nem a legjobb QB-a. De a stílusától királya hideg. Nagyon nem bírom a fazont...Na ez fasza láthattuk a szokásos gennyes vigyorát Rodgersnek. Jó lenne ha a védelem alkotna valamit mert ez így kúra kevés. Nem gondoltam az év elején higy a végén a D lesz a gyengeségünkNézz meg pár videót Rodgers tuesday with McAfee. Nem lehet nem imádni a faszit.
Tomcsik
Indubitably
Tomcsik
De hogy vigyorog?!
Megertem, ha haragszol, de inkabb a Bearsre (talan)
jossbeaumont
több mint 3 éve
Indubitably
454
Külföldi kommentátorok azt mondják Rodgersnek ma még nem volt rossz passza.
I... don't care... John.
több mint 3 éve
nando89
3 894
Komolyan mondom én ezt az idei Garyt kezdem csipazni , siman Preston előtt van idén nálam
több mint 3 éve
esz-ki-mo
305
Nyilvan nem ez a lenyeg, de Ridgersnek meg az 50 TDs szezon is osszejohet. Olyan meg nincs neki.
több mint 3 éve
Amúgy meggyógyultál?Azt elmulasztottam, Köszi.Ki ez a Defni?Már az előző meccsen is volt pár jó snapje! Jó arc.
Gergőbácsi
Indubitably
Gergőbácsi
nagylaza
Igen, köszönöm kérdésed.Amúgy meggyógyultál?Azt elmulasztottam, Köszi.Ki ez a Defni?Már az előző meccsen is volt pár jó snapje! Jó arc.
Gergőbácsi
Indubitably
Gergőbácsi
nagylaza
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Amúgy meggyógyultál?Azt elmulasztottam, Köszi.Ki ez a Defni?Már az előző meccsen is volt pár jó snapje! Jó arc.
Gergőbácsi
Indubitably
Gergőbácsi
több mint 3 éve
ricsiii83
1 339
megyek srácok majd év védekezek.. már csak ezért kirugnám még a vízhordó fiut is, hogy így hagyták leépülni a Dt..
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
Nem ismertek még fel a Medvek, mint GB jatekost.Ki ez a Defni?Már a Titans ellen is volt elkapása.
Gergőbácsi
nagylaza
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Pont Rodgers ellen esik ki Smith, Johnson meg Skrine. Remélem nyer a Cards nem szeretném ha egy verességgel jutnánk PO-ba
több mint 3 éve
pecsi92
505
Hülyeséget mondott megint az arena4, a superbowl utáni évben first seed volt
több mint 3 éve
Azt elmulasztottam, Köszi.Ki ez a Defni?Már az előző meccsen is volt pár jó snapje! Jó arc.
Gergőbácsi
Indubitably
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
esz-ki-mo
305
Ki ez a Defni?X. szamu csere TE.
Gergőbácsi
De mindegy is.
Rodgersnek.
több mint 3 éve
Ki ez a Defni?Már a Titans ellen is volt elkapása.
Gergőbácsi
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
Hallottam mar olyat, h aljas, sportszerutlen, durva stb. egy sportolo...Mondod Green Bay szurkolóként. Amellett hogy elismerem hogy minden idők egyik ha nem a legjobb QB-a. De a stílusától királya hideg. Nagyon nem bírom a fazont...Na ez fasza láthattuk a szokásos gennyes vigyorát Rodgersnek. Jó lenne ha a védelem alkotna valamit mert ez így kúra kevés. Nem gondoltam az év elején higy a végén a D lesz a gyengeségünkNézz meg pár videót Rodgers tuesday with McAfee. Nem lehet nem imádni a faszit.
Tomcsik
Indubitably
Tomcsik
De hogy vigyorog?!
Megertem, ha haragszol, de inkabb a Bearsre (talan)
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 846
kellett a holding a kényelmesebb passzjátékhoz
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Indubitably
454
Ki ez a Defni?Már az előző meccsen is volt pár jó snapje! Jó arc.
Gergőbácsi
I... don't care... John.
több mint 3 éve
Ki ez a Defni?motion-ön kívül ilyet is tud
Gergőbácsi
több mint 3 éve
Dafney. Nocsak.