NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 626
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 2 éve
Remélem, leszünk még jobbak is... Szép napot!
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Ami a legfájóbb ma az Fields játéka volt. Rengeteg hibával játszott, lassú volt fejbe. Többször lefagyott vagy bele fordult a sackbe. Nagyon nem tetszett ami ma làttam tőle
több mint 2 éve
nando89
3 894
Ebben vita nincs , fasz döntés volt .. de fentartom h komolyabb technikát kene üzemeltetni ez ügyben .Én nem mondom hogy ezen múlik, nem biztos hogy csináltunk volna még egy TD-t. Lehet Rodgers ugyan így betolta volna egy 50 yardos játékot. Ettől még nem tudtuk fogni a futást ami igazából a vesztünk volt ma. Sőt Fields is vakon volt ma és igazából ez fáj a legjobban. Pont ezért nem kéne bele nyúlni ilyenekkelÍgy lesz egy amúgy eddig bírói szempontbol eddig jól vezetett meccs , az újabb elveszik a bearstol direkt a meccset story , sztm is bent volt hibáztak és nem értem h miért , de nem ezen múlt ez ma , de bosszantó sajnos .A szabály úgy szól, hogy ha nem látják a labdát, akkor nem tippelhetik meg/képzelhetik el, hogy hol van a labda.Ezért is merték bemondani még a döntés előtt hogy td. Amatőrök, nem néztek körbe hol vannak.
De a baj az, hogy látszott a labda, kifejezetten egyértelműen.
shawnka
davemayer
nando89
Tomcsik
Másik meg h sztm egyik csapat sem lehet elégedett , nyilván w az w de nagyon halovány nekem sajnos Gb is mindket oldalon , míg nalatok Fields továbbra is nagyon rookie .
több mint 2 éve
Az hogy valamit megtehetek nem jelenti hogy meg is kell tennem.A sport és a szurkolás alapvetően nem a szolidaritásról szól. Sőt a nagy riválisok imádják alázni egymást. Ez mindenhol így van. Lesz még ez fordítva ne aggódj.Na látod, ez az a hozzáállás amit meg én utálok, de nagyon. Képzeld már el forditva, aztán mindig ez jön hogy a "kis hülye még fel is háborodik" attitűd. Ezt inkább ne.Így megy ez minden Chicago Green Bay meccsen. Mindig erre fogják itt a csoportba és ez elég unalmas már. Bár megértem őket, elég elkeseredettek lehetnek...Így lesz egy amúgy eddig bírói szempontbol eddig jól vezetett meccs , az újabb elveszik a bearstol direkt a meccset story , sztm is bent volt hibáztak és nem értem h miért , de nem ezen múlt ez ma , de bosszantó sajnos .A szabály úgy szól, hogy ha nem látják a labdát, akkor nem tippelhetik meg/képzelhetik el, hogy hol van a labda.Ezért is merték bemondani még a döntés előtt hogy td. Amatőrök, nem néztek körbe hol vannak.
shawnka
davemayer
nando89
zolten
Ez ugyanaz mint ezt a "own you" faszság, folyamatosan aláznak egy franchise-t vele, és kurvára nem vicces hanem egy kibaszott nagy pofon járna érte. Ugyanez, képzeld magad a masik helyébe.
davemayer
zolten
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
zolten
230
A sport és a szurkolás alapvetően nem a szolidaritásról szól. Sőt a nagy riválisok imádják alázni egymást. Ez mindenhol így van. Lesz még ez fordítva ne aggódj.Na látod, ez az a hozzáállás amit meg én utálok, de nagyon. Képzeld már el forditva, aztán mindig ez jön hogy a "kis hülye még fel is háborodik" attitűd. Ezt inkább ne.Így megy ez minden Chicago Green Bay meccsen. Mindig erre fogják itt a csoportba és ez elég unalmas már. Bár megértem őket, elég elkeseredettek lehetnek...Így lesz egy amúgy eddig bírói szempontbol eddig jól vezetett meccs , az újabb elveszik a bearstol direkt a meccset story , sztm is bent volt hibáztak és nem értem h miért , de nem ezen múlt ez ma , de bosszantó sajnos .A szabály úgy szól, hogy ha nem látják a labdát, akkor nem tippelhetik meg/képzelhetik el, hogy hol van a labda.Ezért is merték bemondani még a döntés előtt hogy td. Amatőrök, nem néztek körbe hol vannak.
shawnka
davemayer
nando89
zolten
Ez ugyanaz mint ezt a "own you" faszság, folyamatosan aláznak egy franchise-t vele, és kurvára nem vicces hanem egy kibaszott nagy pofon járna érte. Ugyanez, képzeld magad a masik helyébe.
davemayer
több mint 2 éve
Mondjuk amilyen kocogást levágott az elkapója, atyaeg
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Én nem mondom hogy ezen múlik, nem biztos hogy csináltunk volna még egy TD-t. Lehet Rodgers ugyan így betolta volna egy 50 yardos játékot. Ettől még nem tudtuk fogni a futást ami igazából a vesztünk volt ma. Sőt Fields is vakon volt ma és igazából ez fáj a legjobban. Pont ezért nem kéne bele nyúlni ilyenekkelÍgy lesz egy amúgy eddig bírói szempontbol eddig jól vezetett meccs , az újabb elveszik a bearstol direkt a meccset story , sztm is bent volt hibáztak és nem értem h miért , de nem ezen múlt ez ma , de bosszantó sajnos .A szabály úgy szól, hogy ha nem látják a labdát, akkor nem tippelhetik meg/képzelhetik el, hogy hol van a labda.Ezért is merték bemondani még a döntés előtt hogy td. Amatőrök, nem néztek körbe hol vannak.
shawnka
davemayer
nando89
több mint 2 éve
Na ez csúnya volt Fieldstől, túlvallata magat.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Na látod, ez az a hozzáállás amit meg én utálok, de nagyon. Képzeld már el forditva, aztán mindig ez jön hogy a "kis hülye még fel is háborodik" attitűd. Ezt inkább ne.Így megy ez minden Chicago Green Bay meccsen. Mindig erre fogják itt a csoportba és ez elég unalmas már. Bár megértem őket, elég elkeseredettek lehetnek...Így lesz egy amúgy eddig bírói szempontbol eddig jól vezetett meccs , az újabb elveszik a bearstol direkt a meccset story , sztm is bent volt hibáztak és nem értem h miért , de nem ezen múlt ez ma , de bosszantó sajnos .A szabály úgy szól, hogy ha nem látják a labdát, akkor nem tippelhetik meg/képzelhetik el, hogy hol van a labda.Ezért is merték bemondani még a döntés előtt hogy td. Amatőrök, nem néztek körbe hol vannak.
shawnka
davemayer
nando89
zolten
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
zolten
230
Így megy ez minden Chicago Green Bay meccsen. Mindig erre fogják itt a csoportba és ez elég unalmas már. Bár megértem őket, elég elkeseredettek lehetnek...Így lesz egy amúgy eddig bírói szempontbol eddig jól vezetett meccs , az újabb elveszik a bearstol direkt a meccset story , sztm is bent volt hibáztak és nem értem h miért , de nem ezen múlt ez ma , de bosszantó sajnos .A szabály úgy szól, hogy ha nem látják a labdát, akkor nem tippelhetik meg/képzelhetik el, hogy hol van a labda.Ezért is merték bemondani még a döntés előtt hogy td. Amatőrök, nem néztek körbe hol vannak.
shawnka
davemayer
nando89
több mint 2 éve
Az biztos: kár, hogy egy bírói ítéleten múlik, ha nem is feltétlenül a győzelem, a szoros meccs.
több mint 2 éve
Pont ezèrt utálom ezt, mert jobb a gb, felesleges belenyúlni. Most lehetett volna egy kiélezettebb végjáték, ahol vszinu ugyanúgy vegig meg AR de legalább elő kellett volna venni valamit, lett volna értelme lejátszani.Így lesz egy amúgy eddig bírói szempontbol eddig jól vezetett meccs , az újabb elveszik a bearstol direkt a meccset story , sztm is bent volt hibáztak és nem értem h miért , de nem ezen múlt ez ma , de bosszantó sajnos .A szabály úgy szól, hogy ha nem látják a labdát, akkor nem tippelhetik meg/képzelhetik el, hogy hol van a labda.Ezért is merték bemondani még a döntés előtt hogy td. Amatőrök, nem néztek körbe hol vannak.
shawnka
davemayer
nando89
A sporik meg gyakorlatilag azt mondták hogy "inkább húzzatok haza".
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Ha onnan nézed a qb sneaknél is kialakulhatott volna olyan helyzet ami 50/50, csak ott a tömörülés miatt méginkább rámondhatták volna hogy "nem látjuk". Most így láttuk, de mégse láttuk.Azt tudjuk egy ideje hogy amikor nagyon kell úgy is tolnak egyet a Packers szekerén. Nem szabad megadni nekik az esélyt. QB sneak betolod a picsába és akkor nincs esélyük belenyúlni. Így meg jajj hát ez nem megdönthetetlen. A bekarikázott labda ami simán átment a vonalon …Na kapd be tisztán látszódott…Na de ez az ára ha fasz játékot hívszFasz játék volt, de bent volt. És akkor nem számít hogy fasz játék volt.
Tomcsik
davemayer
Tomcsik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
nando89
3 894
Így lesz egy amúgy eddig bírói szempontbol eddig jól vezetett meccs , az újabb elveszik a bearstol direkt a meccset story , sztm is bent volt hibáztak és nem értem h miért , de nem ezen múlt ez ma , de bosszantó sajnos .A szabály úgy szól, hogy ha nem látják a labdát, akkor nem tippelhetik meg/képzelhetik el, hogy hol van a labda.Ezért is merték bemondani még a döntés előtt hogy td. Amatőrök, nem néztek körbe hol vannak.
shawnka
davemayer
több mint 2 éve
TD helyett most kapunk is egyet. Akkora holding volt amúgy a DT-n mint a picsa, na se ne is mwnjünk beleSzted ez mennyire demoralizáló volt? 1 pos game helyett gyakorlatilag lefújták a meccset.
Tomcsik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
A szabály úgy szól, hogy ha nem látják a labdát, akkor nem tippelhetik meg/képzelhetik el, hogy hol van a labda.Ezért is merték bemondani még a döntés előtt hogy td. Amatőrök, nem néztek körbe hol vannak.
shawnka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
TD helyett most kapunk is egyet. Akkora holding volt amúgy a DT-n mint a picsa, na se ne is mwnjünk bele
több mint 2 éve
De érted be is karikázzák de nem egyértelmű. Nagy mind egy. Tanulni kell belőle hogy legközelebb WB sneak nem szarakodásAz amcsi közvetítésben (ahol általában kivárnak, megvárják mit mondanak hacsak nem biztos) mindenki azt mondta hogy látszik hogy bent volt.
Tomcsik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Na találgass XDA szabály úgy szól, hogy ha nem látják a labdát, akkor nem tippelhetik meg/képzelhetik el, hogy hol van a labda.Ha ennyire egyértelmű, akkor miért nem adták meg?
shawnka
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Amiért a mai napig nem tudjuk, hogy mi is az az elkapás az NFL-ben 😀A szabály úgy szól, hogy ha nem látják a labdát, akkor nem tippelhetik meg/képzelhetik el, hogy hol van a labda.Ha ennyire egyértelmű, akkor miért nem adták meg?
shawnka
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Azt tudjuk egy ideje hogy amikor nagyon kell úgy is tolnak egyet a Packers szekerén. Nem szabad megadni nekik az esélyt. QB sneak betolod a picsába és akkor nincs esélyük belenyúlni. Így meg jajj hát ez nem megdönthetetlen. A bekarikázott labda ami simán átment a vonalon …Na kapd be tisztán látszódott…Na de ez az ára ha fasz játékot hívszFasz játék volt, de bent volt. És akkor nem számít hogy fasz játék volt.
Tomcsik
davemayer
több mint 2 éve
És utána beteszik a közvetítésbe ezt a molinot, hát a k... anyátokat azt na.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
A szabály úgy szól, hogy ha nem látják a labdát, akkor nem tippelhetik meg/képzelhetik el, hogy hol van a labda.Ha ennyire egyértelmű, akkor miért nem adták meg?
shawnka
több mint 2 éve
A szabály úgy szól, hogy ha nem látják a labdát, akkor nem tippelhetik meg/képzelhetik el, hogy hol van a labda.De a baj az, hogy látszott a labda, kifejezetten egyértelműen.
több mint 2 éve
Nem tudok mit mondani. Én is inkább bent láttam, de nagy összeget azért nem tennék rá.