Green Bay Packers - Chicago Bears
12 órája
Pep! AR ezt hogy dobta volna?
12 órája
Az mi rainbow
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
12 órája
Velünk van, hiszen Love-t választotta.Egy idő kérést nem ert volna meg egy 2minut drill ?!Santos segít
nando89
gamerkr
12 órája
Egy idő kérést nem ert volna meg egy 2minut drill ?!Santos segít
nando89
12 órája
Santosnak a Brazileiraoban sem ment idén
Poloska vagyok.
12 órája
Egy idő kérést nem ert volna meg egy 2minut drill ?!
12 órája
michaels csak úgy módjával, viszont nekem brady úgy tűnt, mint akinek cséphadarózzák a pöcsét. oda is néztem mi történik, mert elképzelni nem bírtam volnaSzerintem se volt olyan vad, mert a play-by-play is visított egyet.nekem nem tűnt felaztak brady mekkorát ordított xdU, akkor azt visszanézem eredeti nyelven
fake.id
zacknorb
Kampman
zacknorb
12 órája
a hands to the face jogos volt. A másik érdekes, de szerintem azt azért kapta, hogy ne okoskodjon bele, ha két játékos már megbeszélte. De azt nem biztos, hogy dobni kellett volnaNixon itt mit csinált?30 yardot ebben a driveban. A Bears legjobb támadója eddig.
Tactful Cactus
SBL
12 órája
Sérült volt, elvileg ma már aktív, de nem nagyon látom a pályán. Nekem tetszik amúgy, sokat várok tőle.Azért ez a Watson, Doubs, Reed WR-trió nem rossz, jó lenne, ha kivételesen egyikük se dőlne ki.Golden nem vált be még?
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
12 órája
Nixon itt mit csinált?kicsit túlpörgött
Tactful Cactus
kár volt ezért a belepofátlankodásért
12 órája
Nem a bíró mozgatására kapta? Egyébként Burden kezdte egy nyakra baráti érintéssel
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
12 órája
Az ilyen dulakodásokban amúgy sem értem hogy lehet ide vagy oda dönteni, de ez kifejezetten semmi nem voltszerintem az nem tetszett nekik, hogy Nixon belepofátlankodott. Valentine és Burden már rég távolodtak a duma után
amaru
12 órája
Ez meg eddig 22 a two minuteigpicit hosszú ez a nyitó negyed.40 perc volt, nem üt el nagyon az átlagtól
gamerkr
Kampman
Poloska vagyok.
12 órája
Nixon itt mit csinált?30 yardot ebben a driveban. A Bears legjobb támadója eddig.
Tactful Cactus
12 órája
Nixon itt mit csinált?Amit Burden
Tactful Cactus
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
12 órája
Az ilyen dulakodásokban amúgy sem értem hogy lehet ide vagy oda dönteni, de ez kifejezetten semmi nem volt
12 órája
Jesszus Caleb, fusd meg ott már
12 órája
Legalább nem lehet ma bírozni , ezen kívül amúgy korrektül fújtak .
12 órája
hány fok van itt?-9
KeyG
12 órája
Persze a jó édes anyátokat
12 órája
hány fok van itt?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!