Green Bay Packers - Indianapolis Colts
1 hónapja
Pep71
2 538
false start..dejó
1 hónapja
Tactful Cactus
13 822
Égve hagyta a villanyt?drophegyek a Coltsnál, szerencséreEbben azért Nixon is benne volt rendesen.
Pep71
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
SBL
2 209
EZ minimum annyira a Colts O "érdeme" isazért meg tud zavarodni rendesen a D#..ja és eddig engedtek 3 pontot
Pep71
Tactful Cactus
1 hónapja
drophegyek a Coltsnál, szerencséreEbben azért Nixon is benne volt rendesen.
Pep71
1 hónapja
Pep71
2 538
drophegyek a Coltsnál, szerencsére
1 hónapja
nando89
3 865
MM visszatért
1 hónapja
Kampman
28 166
Elhasználjuk a challenge-et, úgyse maradna már meg, legalább addig is pihen a D.
1 hónapja
jossbeaumont
1 179
azért meg tud zavarodni rendesen a D#..Ebben legalabb van rutinunk szurkolokent
Pep71
1 hónapja
Tactful Cactus
13 822
azért meg tud zavarodni rendesen a D#..ja és eddig engedtek 3 pontot
Pep71
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Pep71
2 538
azért meg tud zavarodni rendesen a D#..
1 hónapja
Megint jönnek a bombák, reménykedjünk újabb INT-ben..vagy drop-okban 😀segít a lembó gyepe is
Pep71
1 hónapja
nando89
3 865
egy Gary sack még kéne , csendes ma
1 hónapja
Pep71
2 538
Megint jönnek a bombák, reménykedjünk újabb INT-ben..vagy drop-okban 😀
1 hónapja
SBL
2 209
Colts is sokat tesz a győzelmünkért. Helyes.Még van dolguk. Pedig megoldhattuk volna magunk is
Tactful Cactus
1 hónapja
Pep71
2 538
akkor képzeld el a Jets-t 😀 😀Willis-nek több passzolt yard-ja van mint AR-nek..és azért a Titans nem hiszem , hogy jobb csapat, mint a Colts 😀hát én láttam őket multhéten a bears ellen ,nem akarom elszólni mert aztán jövő héten lecsapnak minket is ..de egészen borzalmasan néztek ki
Pep71
nando89
1 hónapja
jossbeaumont
1 179
Willis hozta a maximumot. MLF rendszere majdnem Matt Flynn-t csinalt belole. Le a kalappalMLF elott
1 hónapja
nando89
3 865
Willis-nek több passzolt yard-ja van mint AR-nek..és azért a Titans nem hiszem , hogy jobb csapat, mint a Colts 😀hát én láttam őket multhéten a bears ellen ,nem akarom elszólni mert aztán jövő héten lecsapnak minket is ..de egészen borzalmasan néztek ki
Pep71
Szerkesztette: nando89
1 hónapja
qb draw lettMLF playhívásai nagyon durván jók, ilyen limitált QB-val, le a kalappal.majd ha 3and9 re behívja a passzt...
Pep71
Tactful Cactus
1 hónapja
Pep71
2 538
Willis-nek több passzolt yard-ja van mint AR-nek..és azért a Titans nem hiszem , hogy jobb csapat, mint a Colts 😀
1 hónapja
MLF playhívásai nagyon durván jók, ilyen limitált QB-val, le a kalappal.Hat ha mèg M Willis is QBnak nèz ki a keze alatt az valóban komoly. Írni is akartam ezt a meccse előtt, de lám tènyleg megcsinálja.
Pep71
1 hónapja
Tactful Cactus
13 822
MLF playhívásai nagyon durván jók, ilyen limitált QB-val, le a kalappal.majd ha 3and9 re behívja a passzt...
Pep71
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Pep71
2 538
MLF playhívásai nagyon durván jók, ilyen limitált QB-val, le a kalappal.