Green Bay Packers - Indianapolis Colts
1 hónapja
Ez eddig a nézhetetlent súrolja.Miért? Nem olyan rossz ez.
peterk2005 udvari bolond
1 hónapja
Bence94
1 925
300 futott yard alatt nem fogjuk meguszni ma
1 hónapja
nagyon durva, h a Colts tudta, h futnia kell a GB-nek és így is nyelik , mint kacsa a nokedlit 😀Mint mi pár éve
Pep71
1 hónapja
Tactful Cactus
13 822
nagyon durva, h a Colts tudta, h futnia kell a GB-nek és így is nyelik , mint kacsa a nokedlit 😀ismerős valahonnan
Pep71
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Pep71
2 538
nagyon durva, h a Colts tudta, h futnia kell a GB-nek és így is nyelik , mint kacsa a nokedlit 😀
1 hónapja
Ez eddig a nézhetetlent súrolja.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Wow, végre valaki sok embert küld hátra, mert a fiú fix nagyon oda akarja dobniA Bring me to life utána meg a FOXon zseni, akárcsak hogy Olsen van
1 hónapja
Tactful Cactus
13 822
Mc eddig megszolgálja az árát , de azért ezt köszönjük meg Richardsonnak , elképesztő homály volt így elsőre .Hát elég ritka az AR Int a Lambeau-n.
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
nando89
3 865
Mc eddig megszolgálja az árát , de azért ezt köszönjük meg Richardsonnak , elképesztő homály volt így elsőre .
1 hónapja
Pep71
2 538
INT 😀😀
1 hónapja
nando89
3 865
Wicksnek meg nagyon örülök , múlthéten betli volt .
1 hónapja
De. Ezért mondom, hogy elfelejtettem.Elfelejtettem, hogy Willis is tud futni.nem te raktad be az egyetemi highlights-ot?
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
1 hónapja
Tactful Cactus
13 822
bocshoppá passzolt TDFrancba, előttem jársz kb. fél perccel.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
jossbeaumont
1 179
Hat, az 1 hetes QB-nk mindent tud, amit MLF almodhat. Futtat, nem okoskodik(bocs Arod), fut, ha kell, es passzolni is tud. Elejen vagyunk, de en meglepodtem.
1 hónapja
Elfelejtettem, hogy Willis is tud futni.Willis volt a Richardson előtti Richardson
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
hoppá passzolt TDFrancba, előttem jársz kb. fél perccel.
Tactful Cactus
1 hónapja
nando89
3 865
Mondhat nekem bárki bármit Mlf top 3-4 edző a ligában , mester munka eddig amit mára összerakott , és ahogy keveri .
1 hónapja
Tactful Cactus
13 822
Elfelejtettem, hogy Willis is tud futni.nem te raktad be az egyetemi highlights-ot?
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Elfelejtettem, hogy Willis is tud futni.
1 hónapja
Klaci79
22 106
Na tessék!! Willis time!!
1 hónapja
Tactful Cactus
13 822
Sose leszek Chiefs drukker.harmadikra passzoljunk márcsináljuk azt, ami a legtöbb esélyt adja a sikerre
Tactful Cactus
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!