Green Bay Packers - Minnesota Vikings
több mint 5 éve
Na.Legyen comeback! 😃
több mint 5 éve
James007
1 854
Beleférnem bírtokolta szerintemSzép TD Cooktól, de előtte nem volt fumble az elkapásnál?Szerintem igen, de mi az elkapás, tudja valaki?
Gergőbácsi
James007
nando89
több mint 5 éve
nando89
3 894
nem bírtokolta szerintemSzép TD Cooktól, de előtte nem volt fumble az elkapásnál?Szerintem igen, de mi az elkapás, tudja valaki?
Gergőbácsi
James007
több mint 5 éve
James007
1 854
Szép TD Cooktól, de előtte nem volt fumble az elkapásnál?Szerintem igen, de mi az elkapás, tudja valaki?
Gergőbácsi
több mint 5 éve
nando89
3 894
Szép TD Cooktól, de előtte nem volt fumble az elkapásnál?sajnos nem birtokolta még , jó fújás volt
Gergőbácsi
több mint 5 éve
Szép TD Cooktól, de előtte nem volt fumble az elkapásnál?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
James007
1 854
Ezt meg benyaltuk...
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Ilyet már rég láttam O és D is harap, és ugyanazon a meccsen.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Nem, az októberireJa az 2014-ben volt
Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Mi ez a Miami Vikings ???
több mint 5 éve
Jupijé, eddig fesztivál
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Eddig a 2015-ös ugyancsak hazai meccsünket idézi a vikingek ellenHa a karácsonyira gondolsz, az 2016-ban volt.
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Eddig a 2015-ös ugyancsak hazai meccsünket idézi a vikingek ellen
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Pyrrus
714
Úgy bejött a múlt hét, hogy most kipróbáljátok, milyen a dákó másik végén lenni, mi? 😀Pontossan
nnntm
több mint 5 éve
nnntm
932
Ha folytatódik a sorminta, a Broncos örülhet jövő héten
több mint 5 éve
Pyrrus
714
Csoda egy este ez...Ez az amikor nem kell megvárni a.mecs végét. Ime a masodik het miami csapata a vikings....
Egymas utan 2 fumbli.
Megtehetjuk.😏
ZoliZoltán
több mint 5 éve
nnntm
932
Úgy bejött a múlt hét, hogy most kipróbáljátok, milyen a dákó másik végén lenni, mi? 😀
több mint 5 éve
Clark elkezdte a szezont 😮
több mint 5 éve
baszki ez jó idáig