Green Bay Packers - Minnesota Vikings
több mint 5 éve
Pyrrus
714
Hat az első félidő a GB-é. Megérdemelten. Én meg igyekszem nem sìrni ha az offensünk fennt van.
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Időkérés nélkül lehoztuk a félidőt. MM sírva fakad valahol a Heinz Fielden.Nem védve Mike-ot, a második negyedben azért voltak olyan playek, ahol nem ártott volna inkább átbeszélni.
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Időkérés nélkül lehoztuk a félidőt. MM sírva fakad valahol a Heinz Fielden.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Packers OKVikings OK
zebrák HARMATOS LEPKEFINGOK
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 891
ezt még DPI-re se dobnám be fordított esetben. Engedjék már őket keményen játszani.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
uristen ez mi volt
több mint 5 éve
Ocsmány csúnyán játszó csapat vagyunk 😀
több mint 5 éve
Ezeket befujni....nfl bazmeg
több mint 5 éve
Lol
több mint 5 éve
Na ezt meg elkurtak
több mint 5 éve
nando89
3 894
Tényleg van , tavaly CMIII call amivel hoztatok a döntetlent.Mindig van egy ilyen call a lembonsince 1919
Toca
Gergőbácsi
több mint 5 éve
Mindig van egy ilyen call a lembonsince 1919
Toca
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
nando89
3 894
Jogos , elnézést 😊Két percen belül voltunk, nem is dobhatottSzerintem igen , de zászlót nem dobott MLF nem ?de ezt az új szabályok miatt nézték?Ezt a szemetseget.Es ezt szerintem new york kezdeményezte . Mert az itteni bíróknak nem tűnt fel, ez a lófasz semmi.
ZoliZoltán
nando89
gamerkr
nando89
Kampman
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Két percen belül voltunk, nem is dobhatottSzerintem igen , de zászlót nem dobott MLF nem ?de ezt az új szabályok miatt nézték?Ezt a szemetseget.Es ezt szerintem new york kezdeményezte . Mert az itteni bíróknak nem tűnt fel, ez a lófasz semmi.
ZoliZoltán
nando89
gamerkr
nando89
több mint 5 éve
Mindig van egy ilyen call a lembon
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
www.youtube.com/watch?v=EEjq8ZoyXuQ
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
nando89
3 894
Szerintem igen , de zászlót nem dobott MLF nem ?de ezt az új szabályok miatt nézték?Ezt a szemetseget.Es ezt szerintem new york kezdeményezte . Mert az itteni bíróknak nem tűnt fel, ez a lófasz semmi.
ZoliZoltán
nando89
gamerkr
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Na megint mi leszünk a bírók csapata, idióta bírók.Ez is akkora szarság mint a tavalyi CMIII hívás.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
de ezt az új szabályok miatt nézték?Ezt a szemetseget.Es ezt szerintem new york kezdeményezte . Mert az itteni bíróknak nem tűnt fel, ez a lófasz semmi.
ZoliZoltán
nando89
több mint 5 éve
Pyrrus
714
Ez gáz... cousins te béna
több mint 5 éve
A visszahívást nem értem. Faszság is volt, de ezen túl. Jaire mit védekezett Diggsen még 2.down-ra? 😮
Liverpool Fc
több mint 5 éve
nando89
3 894
Ezt a szemetseget.Es ezt szerintem new york kezdeményezte . Mert az itteni bíróknak nem tűnt fel, ez a lófasz semmi.
ZoliZoltán