Green Bay Packers - Minnesota Vikings
több mint 1 éve
A SPECIAL TEAM még nem adta fel!!!4
több mint 1 éve
Legalább 28-3 lenne...Így se rossz!
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
MOMENTUM 😀😀😀D
több mint 1 éve
4 TD előnyben a tökeinket eltettük jobb időkre 😊vannak tökeink és betegbiztosításunk. tervünk ennyi máraEzzel szemben a Vikings 4és1-re puntol! Így akarnak ezek meccset nyerni?
Gergőbácsi
SBL
több mint 1 éve
Legalább 28-3 lenne...
több mint 1 éve
Hozzáteszem, se a ST blokkokkal sem a visszahordásokkal ma még nem történt semmi....vannak tökeink és betegbiztosításunk. tervünk ennyi máraEzzel szemben a Vikings 4és1-re puntol! Így akarnak ezek meccset nyerni?
Gergőbácsi
SBL
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
vannak tökeink és betegbiztosításunk. tervünk ennyi máraEzzel szemben a Vikings 4és1-re puntol! Így akarnak ezek meccset nyerni?
Gergőbácsi
több mint 1 éve
vannak tökeink és betegbiztosításunk. tervünk ennyi mára
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Elég kétségbe esett próbálkozás negyedikre, majdnem pick ez is.
több mint 1 éve
Kraft oldalt sima Fd lett volna .
több mint 1 éve
Két incomplete-ből egyet igazán megadhattak volna.
több mint 1 éve
Oké, ez a meccs a terített betli, de inkább minden agyfasz jöjjön egy meccsen, minthogy egy-egy ilyen 5-6 meccset elbasszon.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
pff
több mint 1 éve
Most akkor kinyirjuk egy vesztett meccsen az iranyitonkat egesz idenyrejártunk már pórul Vikes elleni derbivel, amikor Barr tette A-rodot harcképtelenné.
jossbeaumont
Nem kéne ismételni
több mint 1 éve
lehetett volna ide is oda is
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Azért ma Doubs is szopatja Lovet
több mint 1 éve
Hát szegeny, nem marad neki mas, mint, h maga fusson.Most akkor kinyirjuk egy vesztett meccsen az iranyitonkat egesz idenyreSaját magát is nyírja
jossbeaumont
zacknorb
több mint 1 éve
Most akkor kinyirjuk egy vesztett meccsen az iranyitonkat egesz idenyreSaját magát is nyírja
jossbeaumont
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Most akkor kinyirjuk egy vesztett meccsen az iranyitonkat egesz idenyre
több mint 1 éve
ültessék már le, hihetetlen.
több mint 1 éve
Tudja a Vikings hogy Love limitált, küldik a nyomást mint állat, mert nem tud elmenekülni.Nem a heten kezdték ezt a passrusht...
zacknorb
több mint 1 éve
Most ez mi faszomra jo ?? ez basz fel egyedül , ne futkosson már .
több mint 1 éve
3,6? 😀 😀Nem látom ilyen tragikusan ezt ma én , aztán lehet neked van igazad , meglátjuk 2-2 a mérleg , kiderül októberben merre indulunk .Nah jó8 , sztm nagy gáz nincs , nem kell a hullaszag , ez ma egy ilyen meccs , Vikingsnek minden jön , lesz ez forditva is , menni kell tovább .sztem azért nem lehet csak erre fogni..
Viking fanoknak meg Gratt , szép győzelem és megérdemelt .
nando89
rugó kuka
D# komolyabb csapatok ellen szintén
Love meg csak javulhat, de, h ez PO-ra elég-e az a jó kérdés, főleg, h nagyon erős a csoport(na nem a Bears 😀 szerencsére)
Pep71
nando89
több mint 1 éve
Tudja a Vikings hogy Love limitált, küldik a nyomást mint állat, mert nem tud elmenekülni.
Poloska vagyok.