NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 586
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Green Bay Packers - Minnesota Vikings
1 hónapja
nando89
3 894
Nem látom ilyen tragikusan ezt ma én , aztán lehet neked van igazad , meglátjuk 2-2 a mérleg , kiderül októberben merre indulunk .Nah jó8 , sztm nagy gáz nincs , nem kell a hullaszag , ez ma egy ilyen meccs , Vikingsnek minden jön , lesz ez forditva is , menni kell tovább .sztem azért nem lehet csak erre fogni..
Viking fanoknak meg Gratt , szép győzelem és megérdemelt .
nando89
rugó kuka
D# komolyabb csapatok ellen szintén
Love meg csak javulhat, de, h ez PO-ra elég-e az a jó kérdés, főleg, h nagyon erős a csoport(na nem a Bears 😀 szerencsére)
Pep71
1 hónapja
www.statmuse.com/nfl/ask/packers-biggest-home-lossMi a legnagyobb hazai veresége a csapatnak?2006-ban volt egy Pats elleni 0-35, de nem tudom, hogy azelőtt is volt-e rondább.
Pep71
100+ éves csapatnál előfordulhat.
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
A legnagyobb hiba volt Love-ot kezdőbe tenni, nem egészséges, és így most a félidő előnyt könyörtelenül kihasználtuk.Szerintem pont hogy ez ellen a Vikings ellen meg kellett próbálni, minden százalék kell, ami teljesítményt pluszban adhat.
vsanyi132
1 hónapja
Pep71
2 591
Nah jó8 , sztm nagy gáz nincs , nem kell a hullaszag , ez ma egy ilyen meccs , Vikingsnek minden jön , lesz ez forditva is , menni kell tovább .sztem azért nem lehet csak erre fogni..
Viking fanoknak meg Gratt , szép győzelem és megérdemelt .
nando89
rugó kuka
D# komolyabb csapatok ellen szintén
Love meg csak javulhat, de, h ez PO-ra elég-e az a jó kérdés, főleg, h nagyon erős a csoport(na nem a Bears 😀 szerencsére)
1 hónapja
Kampman
28 301
Mi a legnagyobb hazai veresége a csapatnak?2006-ban volt egy Pats elleni 0-35, de nem tudom, hogy azelőtt is volt-e rondább.
Pep71
100+ éves csapatnál előfordulhat.
1 hónapja
Asszem az NFL legnagyobb fordítása pont a miénk, a Colts elleni meccs nem rég.
1 hónapja
A legnagyobb hiba volt Love-ot kezdőbe tenni, nem egészséges, és így most a félidő előnyt könyörtelenül kihasználtuk.
1 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Ettől nagyobb Bama nincs.Lehet párhuzamosan nézi a Georgia-Bama meccset isiszol te rendesen?pont írni akartam, hogy legalább Ferguson tét nélkül rugdoshat.szerintem fogunk ma még vezetni, de nem biztos, hogy nyerünk
Grat Vikes, nincs az a scenario hogy innen visszajöjjünk
gamerkr
Tactful Cactus
Kampman
r.baggio
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
nando89
3 894
Nah jó8 , sztm nagy gáz nincs , nem kell a hullaszag , ez ma egy ilyen meccs , Vikingsnek minden jön , lesz ez forditva is , menni kell tovább .Viking fanoknak meg Gratt , szép győzelem és megérdemelt .
1 hónapja
Lehet párhuzamosan nézi a Georgia-Bama meccset isiszol te rendesen?pont írni akartam, hogy legalább Ferguson tét nélkül rugdoshat.szerintem fogunk ma még vezetni, de nem biztos, hogy nyerünk
gamerkr
Tactful Cactus
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Mi a legnagyobb hazai veresége a csapatnak?Inkább az a kérdés, hogy mekkora a legnagyobb fordításunk?
Pep71
1 hónapja
Fontos_Vidra
1 481
ahogy látom gyógyszerre teszi 😀iszol te rendesen?pont írni akartam, hogy legalább Ferguson tét nélkül rugdoshat.szerintem fogunk ma még vezetni, de nem biztos, hogy nyerünk
gamerkr
Tactful Cactus
Kampman
1 hónapja
Amúgy nem egy QB kellett ebbe a Vikesba, hanem egy O-fal, ami idén eléggé popec
1 hónapja
Tactful Cactus
13 847
autósokra gondoltamiszol te rendesen?pont írni akartam, hogy legalább Ferguson tét nélkül rugdoshat.szerintem fogunk ma még vezetni, de nem biztos, hogy nyerünk
gamerkr
Tactful Cactus
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Uuuuur isteeeeen.de lazaaaa
1 hónapja
Kampman
28 301
iszol te rendesen?pont írni akartam, hogy legalább Ferguson tét nélkül rugdoshat.szerintem fogunk ma még vezetni, de nem biztos, hogy nyerünk
gamerkr
Tactful Cactus
1 hónapja
Ezen a meccsen tényleg el vagyunk átkozva.
1 hónapja
Pep71
2 591
viccet félretéve..😀 ott van..300millás szerződést neki 😀 viccet félretéve, óriási hülyeség erőltetni a meccset is meg Love-ot isMondjuk annál többet nem tud tenni, minthogy odadobja az elkapóhoz
Pep71
zacknorb
1 hónapja
Fontos_Vidra
1 481
akkor üljön le Love, ne sérüljön meg jobban, ennek úgysincs így értelme. jöhet Willis a garbage timera (ismertebb nevén második félidőre)
Szerkesztette: Fontos_Vidra
1 hónapja
300millás szerződést neki 😀 viccet félretéve, óriási hülyeség erőltetni a meccset is meg Love-ot isez mondjuk speciel nem jogos, ott volt az elkapó ölében a labda
Pep71
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
Pep71
2 591
Mi a legnagyobb hazai veresége a csapatnak?
1 hónapja
300millás szerződést neki 😀 viccet félretéve, óriási hülyeség erőltetni a meccset is meg Love-ot isMondjuk annál többet nem tud tenni, minthogy odadobja az elkapóhoz
Pep71
1 hónapja
2.