Green Bay Packers - New Orleans Saints
1 napja
Miért fújtak ebbe bele,,,Erről beszéltem a múltkor, hogy nem tudom követni, mikor engednek szabad játékot.
James007
1 napja
James007
1 875
Miért fújtak ebbe bele,,,
1 napja
Kampman
28 506
hajrá
1 napja
James007
1 875
Hello! Go Packers!
1 napja
KeyG
9 709
Suns robbantva leszsuns-nuggets érdekesebb, majd meglátom mi és hogy lesz4:30 tól Lakers meccs, az még simán beleférBoldog karit mindenkinek! PO-t szeretnék kérni a fa alá.🙂 Go Pack Go!nemtom meddig maradok de elkezdem a meccset ha már éjfélkor kidobott az ágy
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 napja
KeyG
9 709
Van egy kopasz hosszú vékony csávó a kinti stábba amióta benyomtam a GP-t kint van full kopaszon. Nem tudom hogy bírja, nekem a fejem igen fázós, pedig csak nyírom a fejem géppel.
1 napja
suns-nuggets érdekesebb, majd meglátom mi és hogy lesz4:30 tól Lakers meccs, az még simán beleférBoldog karit mindenkinek! PO-t szeretnék kérni a fa alá.🙂 Go Pack Go!nemtom meddig maradok de elkezdem a meccset ha már éjfélkor kidobott az ágy
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
KeyG
9 709
4:30 tól Lakers meccs, az még simán beleférBoldog karit mindenkinek! PO-t szeretnék kérni a fa alá.🙂 Go Pack Go!nemtom meddig maradok de elkezdem a meccset ha már éjfélkor kidobott az ágy
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
1 napja
Boldog karit mindenkinek! PO-t szeretnék kérni a fa alá.🙂 Go Pack Go!nemtom meddig maradok de elkezdem a meccset ha már éjfélkor kidobott az ágy
nagylaza, főpohárnok
1 napja
Boldog karit mindenkinek! PO-t szeretnék kérni a fa alá.🙂 Go Pack Go!
1 napja
Packers’ inactives for tonight’s game vs. the Saints include LB Quay Walker, S Javon Bullard, CB Jaire Alexander and S Evan Williams. https://t.co/tbaNEqF4TS
— Adam Schefter (@AdamSchefter) December 24, 2024
1 napja
2:15, Arena4