Green Bay Packers - New Orleans Saints
1 napja
Fontos_Vidra
1 498
ez milyen büntetés már, ertem hogy védeni kell az irányítót de se elkésve nem volt, se durva nem volt
1 napja
Watson a pályán, az jó.Az viszont nem jó, hogy pont akkor ment felé laszti, amikor nem tudott elszakadni. No, 21-0-nál azért nem fogok hörögni.
Tactful Cactus
1 napja
Tactful Cactus
14 009
Sportszerűen visszaadtuk a labdát 😊Még elejtheti a visszahordó.
Rubens
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 napja
Rubens
839
Sportszerűen visszaadtuk a labdát 😊
1 napja
Tactful Cactus
14 009
Mostanában éjszakai meccshez nem szoktam, de ma ünnep.Szerintem bontok egy sört.nincs korán? 😀
Tactful Cactus
Negritis, a vajda
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 napja
Szerintem bontok egy sört.Én 2,25 literes barna kólával nyomom.🙂 | Valahogyan ki kell bírni alvás nélkül a karácsonyt. |
Tactful Cactus
1 napja
Ez Mahomesnal incomplete passz lett volna $
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 napja
Szerintem bontok egy sört.nincs korán? 😀
Tactful Cactus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
Hát, ez eléggé edzőmeccsnek néz ki. Nem bánom.
1 napja
Fontos_Vidra
1 498
durva hogy annyi jó offense játékosunk van hogy hirtelen azt se tudtam ki ez a brooks, aki bevitte a labdát td-re
1 napja
James007
1 875
Wilsonról mindig a Gergely Robis örökzöld hsz jut eszembe.Marha 😀
Tactful Cactus
1 napja
Tactful Cactus
14 009
Wilsonról mindig a Gergely Robis örökzöld hsz jut eszembe.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 napja
Létezik, hogy Watson megsérült?
1 napja
Ez reméljük nem kulcscsont Watsonnál
1 napja
Ennek a meccsnek tényleg csak fantasy szempontból van értelme 😀Meccs nélkül nincs playoff 😛
Jakehomer
1 napja
Ennek a meccsnek tényleg csak fantasy szempontból van értelme 😀Legalább a hó esne...
Jakehomer
1 napja
Kampman
28 506
Ennek a meccsnek tényleg csak fantasy szempontból van értelme 😀60 perces garbage time
Jakehomer
1 napja
Ennek a meccsnek tényleg csak fantasy szempontból van értelme 😀1,07 volt a szorzó a GB W-re.
Jakehomer
1 napja
Jacobs nagyon megy. Egy játékon belül Kraft és Watson is teljesen üresen van a pályán. Csak azért szorítok, h sérülés ne legyen!
1 napja
Watson ahogy üresre játszotta magát, de Love inkább a biztosat választotta. Valaki valami nagyon okosat mondhatott JL-nek, mert az utolsó hetekben nem szórja a labdákat. A necces labdakat inkább már nem dobja meg.Jacobs meg tartsa meg jószokását a Playoffra is