Green Bay Packers - New York Giants
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Peppers ez most nem volt okos húzás. Sima zászló lehetett volna.
több mint 7 éve
melyik hülye bíró dobta be a zászlót??
több mint 7 éve
aszittem az Cutler leszhát, ARod is kiégett. mi van idén a Ligával, döbbenet 😀Gabbert szerintem FA lesz... Ha valaki keresné Rodgers helyettesét.
petey
dankodavid
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
hát, ARod is kiégett. mi van idén a Ligával, döbbenet 😀Goodell is kiéghetne már
petey
#KeepPounding
több mint 7 éve
igen ez lehet a magyarázat. átkerültünk valami párhuzamos dimenzióbahát, ARod is kiégett. mi van idén a Ligával, döbbenet 😀Brock Osweiler 😀
petey
Negritis
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
A jó DL ellen a faszért nem gyors passzjátékot játszunk? Nem is értem.Pedig Arod erőssége pont az, hogy az egyik leggyorsabb kezü QB a ligában... Kicsit ma túltolja magát szerintem
alatriste
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
hát, ARod is kiégett. mi van idén a Ligával, döbbenet 😀Gabbert szerintem FA lesz... Ha valaki keresné Rodgers helyettesét.
petey
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
sajnos nálunk se valószínűFutás nem fogez most már nem vicces, valamit el kéne kezdeni érdembense futás, se passz. Valamelyik induljon már be.
Gergőbácsi
gamerkr
gyurczi
több mint 7 éve
hát, ARod is kiégett. mi van idén a Ligával, döbbenet 😀Brock Osweiler 😀
petey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Gyertya, szél és mínusz 5 yard 😀Azt hogy? Arcon rúgta saját magát?Nálunk, ligában egy ellenfél srác minúszosat puntolt 😀 nem tudtam röhögjek vagy sírjak 😀Láttam már jobb punt-ot is...Például amikor King puntolt ellenetek! 😊
StormST
Bruce
Volford
StormST
több mint 7 éve
ozibozi
17 140
jobbra kivágott volna
több mint 7 éve
Futás nem fogez most már nem vicces, valamit el kéne kezdeni érdembense futás, se passz. Valamelyik induljon már be.
Gergőbácsi
gamerkr
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Manningnek még jó fala sincs, a pass rush se rossz Green Bayben, mégsincs rajta semmi nyomás. Rodgers előtt meg elvileg van egy elit fal, egész jó elkapók, és lufasz. Vmit ki kell találni.
több mint 7 éve
ez most már nem vicces, valamit el kéne kezdeni érdembense futás, se passz. Valamelyik induljon már be.
Gergőbácsi
több mint 7 éve
ozibozi
17 140
kis 3 pontokat legalább
több mint 7 éve
4 emberes rushsal, JPP nélkül megesszük a ligaelit OL-üket!Mondjuk ezt azért nem mondanám, ARod meg is kávézhatna néha, annyi ideje van.
Szesze
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
A jó DL ellen a faszért nem gyors passzjátékot játszunk? Nem is értem.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Kiégett a Packers.
több mint 7 éve
Azt hogy? Arcon rúgta saját magát?Nálunk, ligában egy ellenfél srác minúszosat puntolt 😀 nem tudtam röhögjek vagy sírjak 😀Láttam már jobb punt-ot is...Például amikor King puntolt ellenetek! 😊
StormST
Bruce
Volford
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
nando89
3 894
4 emberes rushsal, JPP nélkül megesszük a ligaelit OL-üket!5-6 sec után
Szesze
több mint 7 éve
ez most már nem vicces, valamit el kéne kezdeni érdemben
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Eddig elég nagy szarban vana a Packers, nincs szabad elkapó...pedig DRC sincs
StormST