Green Bay Packers - New York Giants
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Kegyetlen ez a Giants D.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
4 emberes rushsal, JPP nélkül megesszük a ligaelit OL-üket!
több mint 7 éve
HNDT
106
Rogersnek hosszú estéje lesz így
több mint 7 éve
Odabasz a Giants védelem
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 7 éve
Eddig elég nagy szarban vana a Packers, nincs szabad elkapó...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
Kaveridzzs, nem tud passzolni
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
ozibozi
17 140
óóhh Romeo...
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Eddig a bírók több yardot termeltek a Packers-nek, mint az ORodgers egalizál
Awesome88
több mint 7 éve
Sack 3.0
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Így is kell, gyönyörű
több mint 7 éve
jóóóóóóóóó
több mint 7 éve
Nálunk, ligában egy ellenfél srác minúszosat puntolt 😀 nem tudtam röhögjek vagy sírjak 😀Láttam már jobb punt-ot is...Például amikor King puntolt ellenetek! 😊
StormST
Bruce
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
BOOOM SAKALAKA!
több mint 7 éve
Eddig a bírók több yardot termeltek a Packers-nek, mint az OElfújják a meccset.
Awesome88
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Eddig a bírók több yardot termeltek a Packers-nek, mint az O
több mint 7 éve
odáig sikerült lehelyezkednimármint épp nem helyi, hanem floridaiMi volt ez a szitu az elkapókkal amiről.beszéltek?helyi bohóctalálkozó
MrMiksa
gaben
baggio
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Akkor még nem néztem eme nagyszerű sportot. Az első meccs, amit láttam, az a Cardinals-Packers volt. Feltételezem sejtitek melyik volt az a meccs. Úgy nem volt nehéz beleszeretni, ha olyan meccsel kezd az ember 😊A 2008-as Giants defense ennél sokkal jobb voltEddig semmi meglepő nem történt, az előző kettő is pontosan így kezdődött.Jó, de akkor nem volt ilyen csinos védelem az ellennél. Bár DRC minusz az azért fog számítani.
Kampman
shagi0206
Kampman
több mint 7 éve
Láttam már jobb punt-ot is...Wing még nem játszott POt se, főleg ilyen hidegben, egy hiba, többet ne csináljon és rendeben lesz...
StormST
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
ozibozi
17 140
elkezdtük az alibizést is megint.. szokásos taktika van természetesen
Szesze
az 1986-os még jobbA 2008-as Giants defense ennél sokkal jobb voltEddig semmi meglepő nem történt, az előző kettő is pontosan így kezdődött.Jó, de akkor nem volt ilyen csinos védelem az ellennél. Bár DRC minusz az azért fog számítani.
Kampman
shagi0206
Kampman
több mint 7 éve
nem volt sokkal jobb. a DL volt sokkal jobb, de az össz védelem hasonló szinten van most is, sőt..A 2008-as Giants defense ennél sokkal jobb voltEddig semmi meglepő nem történt, az előző kettő is pontosan így kezdődött.Jó, de akkor nem volt ilyen csinos védelem az ellennél. Bár DRC minusz az azért fog számítani.
Kampman
shagi0206
Kampman
több mint 7 éve
mármint épp nem helyi, hanem floridaiMi volt ez a szitu az elkapókkal amiről.beszéltek?helyi bohóctalálkozó
MrMiksa
gaben
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Tegnap is gyakorolt szepenLáttam már jobb punt-ot is...Például amikor King puntolt ellenetek! 😊
StormST
Bruce