NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Green Bay Packers - New York Jets
több mint 2 éve
Kampman
28 290
mentálisan is készen vagyunk
több mint 2 éve
Apex
2 980
Abszolút, nagyon elit teljesítmény amit idén leművelQW sackSok pénzt fog kapni, megérdemelten
Beki
Wester
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Also a 8 milló DE/DT pickből végre QW actually jó is 😀
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
na b+
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Spec team TD
több mint 2 éve
QW sackSok pénzt fog kapni, megérdemelten
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
QW sack
több mint 2 éve
Mondjuk WR-ekhez annyit, hogy a 2 kezdő CB-nk idén szerintem talán az NFL legjobbja, szóval azért az valamennyire árnyaljaazzal eddig ekkora baj nem volt ..Falon sajnos nem segitenenemcsak az kéne...Bezárult a championship window sajnos.arra kiváncsi vagyok ha ma zacsko van elkezd e gute vmi kétségbesett cserélgetésbe mondjuk 1-2 wr-ert
Kampman
nando89
hage
Wester
nando89
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
nando89
3 894
azzal eddig ekkora baj nem volt ..Falon sajnos nem segitenenemcsak az kéne...Bezárult a championship window sajnos.arra kiváncsi vagyok ha ma zacsko van elkezd e gute vmi kétségbesett cserélgetésbe mondjuk 1-2 wr-ert
Kampman
nando89
hage
Wester
több mint 2 éve
Falon sajnos nem segitenenemcsak az kéne...Bezárult a championship window sajnos.arra kiváncsi vagyok ha ma zacsko van elkezd e gute vmi kétségbesett cserélgetésbe mondjuk 1-2 wr-ert
Kampman
nando89
hage
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
nemcsak az kéne...Bezárult a championship window sajnos.arra kiváncsi vagyok ha ma zacsko van elkezd e gute vmi kétségbesett cserélgetésbe mondjuk 1-2 wr-ert
Kampman
nando89
több mint 2 éve
Apex
2 980
Intentional grounding? Hello?
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 846
Rodgers sérülése, MM baszakodásai, azokat az éveket megmagyaráztuk.Most meg jön a stat és Lombardihoz hasonlítják a wisconsini Jakab Petit, hát akkor ez mi a tököm?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
nando89
3 894
Bezárult a championship window sajnos.arra kiváncsi vagyok ha ma zacsko van elkezd e gute vmi kétségbesett cserélgetésbe mondjuk 1-2 wr-ert
Kampman
több mint 2 éve
jossbeaumont
1 180
Atomokra szetestunk...A Lambeau eddig megvedett. Ma mar hazai palyan mosnak fel velunk.
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Bezárult a championship window sajnos.
több mint 2 éve
SBL
2 213
az összeomlás sajnos elkerülhetetlen volt D oldalonCsak idő kérdés volt, hogy Wilson mikor jön rá, hogy Stokesra kell dobálni nem Alexanderre. Egy elkapás pedig megrogyasztja az egész védelmet. Sajnos Stokes is visszafelé fejlődik.
Gergőbácsi
több mint 2 éve
Uzomah amúgy blokkolni legalább baszott jól tud
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
na most akkor meg lehet mutatni
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
hát akkor nagyjából ennyi.
több mint 2 éve
JéBé
7 034
Cobb 😕 játéka már rég megkopott de mint ember igazán szerethető arcAz a baj hogy ide meg a jateka is jo volt..
nando89
több mint 2 éve
Nekem meg most halt be minden 😀 Lehet jel
Lesz ez még így se!