Green Bay Packers - New York Jets
több mint 2 éve
na ez szép volt, csak ne legyen túl későn
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
nando89
3 894
hátha kicsit megunkhoz térünk ..
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Na CB4t el tudta picsazni vegre egy Packers WR
több mint 2 éve
Apex
2 980
A DPI picit erős nekem, de nem számitElőző héten is ez volt, Hill és Waddle közelébe nem lehetett menni, mert már repült a flag
Wester
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
A DPI picit erős nekem, de nem számitDpi lofadz nem volt, sisak jogos zaszli
Wester
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 846
szar hívások, hasonló kivitelezéssel
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
A DPI picit erős nekem, de nem számit
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Ja! Közép szer, elkényelmesedett csapatokat vittek ez idő alatt SB-ba egy személyben PO menő irányítók....hát ez csúf, azt hiszem elindult a 7 szűk esztendő, meseszerű volt ez a 30 év és baszott keveset hoztunk ki ebből sajnos .Igen, már Favre is inkább alapszakasz-zseni volt sajnos.
nando89
Kampman
több mint 2 éve
ja fussunk mégmúlt héten jó lett volna
Tactful Cactus
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Errebezzeg megy a zaszlot h basuodjatok meg megvha jogos is
több mint 2 éve
JéBé
7 034
Kicsit azt erzem igy bye week elott hogy ez most szezondonto masfel negyed lesz.
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Teljes összeomlás. Ebből még PO se lesz.Sajnos nem.
nagylaza, főpohárnok
És ez most a Jets volt, játszunk még a Buffalóval is.
több mint 2 éve
nando89
3 894
Sok mindent lehetne mondani de h 2 ilyen korszakos zseniből 30 év alatt 2 bajnoki cím esett kiazt hiszem világi pazarlás, és félek h ezért meg is kapjuk majd a magunkét..hát ez csúf, azt hiszem elindult a 7 szűk esztendő, meseszerű volt ez a 30 év és baszott keveset hoztunk ki ebből sajnos .Igen, már Favre is inkább alapszakasz-zseni volt sajnos.
nando89
Kampman
több mint 2 éve
Bocsi, tényleg nem annak szántam.Szezon elején ha valaki azt mondja, hogy a Packers kikap mindkét new yorki csapattól, hááát, furán néztem volna rá, az biztos...Nana nem kell jinxelni jó?
Zsellértelkes Vrij
Apex
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Teljes összeomlás. Ebből még PO se lesz.
több mint 2 éve
Kampman
28 290
hát ez csúf, azt hiszem elindult a 7 szűk esztendő, meseszerű volt ez a 30 év és baszott keveset hoztunk ki ebből sajnos .Igen, már Favre is inkább alapszakasz-zseni volt sajnos.
nando89
több mint 2 éve
Szezon elején ha valaki azt mondja, hogy a Packers kikap mindkét new yorki csapattól, hááát, furán néztem volna rá, az biztos...jó de mondjuk ha azt mondod hogy new yorki csapatok 5 hét után 7 győzelme van akkor is
Zsellértelkes Vrij
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Apex
2 980
Szezon elején ha valaki azt mondja, hogy a Packers kikap mindkét new yorki csapattól, hááát, furán néztem volna rá, az biztos...Nana nem kell jinxelni jó?
Zsellértelkes Vrij
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Szezon elején ha valaki azt mondja, hogy a Packers kikap mindkét new yorki csapattól, hááát, furán néztem volna rá, az biztos...hát előzetesen sztem a 4 és 5 győzelmet kis túlzással aláírták volna a csapatok
Zsellértelkes Vrij
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Szezon elején ha valaki azt mondja, hogy a Packers kikap mindkét new yorki csapattól, hááát, furán néztem volna rá, az biztos...Meg 1.5 negyed vissza van
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Szezon elején ha valaki azt mondja, hogy a Packers kikap mindkét new yorki csapattól, hááát, furán néztem volna rá, az biztos...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
nando89
3 894
hát ez csúf, azt hiszem elindult a 7 szűk esztendő, meseszerű volt ez a 30 év és baszott keveset hoztunk ki ebből sajnos .
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Clemons blokkolt