Green Bay Packers - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 4 éve
igen közben a Giants megmutatja milyen amikor komoly edzői munka van
több mint 4 éve
Te egy állat vagy... 😀Szekér pityu szerint Aaron game manager ..édesanyám aki mennyekben vagy titokban gyere le ...okosnégergif
nando89
nem kell sms-t beolvasnod ha behívod szakértőnek a feladót
Tactful Cactus
I... don't care... John.
több mint 4 éve
😀 😀 😀Szekér pityu szerint Aaron game manager ..édesanyám aki mennyekben vagy titokban gyere le ...okosnégergif
nando89
Tactful Cactus
több mint 4 éve
A lesajnált NFC EAST csoport győztese...pl a Seattle ellen 😀
több mint 4 éve
Szekér pityu szerint Aaron game manager ..édesanyám aki mennyekben vagy titokban gyere le ...okosnégergif
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Két hétvége vagy 300 yard cumi után én is sérültet jelentenék...
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 4 éve
A 300. pedig Ty Montgomerynek ment.a 100.-ik tulajdonosa is megvanSzekér pityu szerint Aaron game manager ..édesanyám aki mennyekben vagy titokban gyere le ...igazi szagértő 😀
nando89
Adams kapta el a 200.-ik és a 400.-ik TD-jét is!!
Pep71
James Jones
@89JonesNTAF
·
Great job Tae being aware of the moment! I launched his 100th TD pass into the stands in AtlantaFáradt arcArcát a kezébe temető férfi
I owe you 12....smh
#PHIvsGB
gamerkr
több mint 4 éve
nekem is van aréna 4, de inkább stream..nagyon gyenge a színvonal
több mint 4 éve
ennyi pénzért ilyen munkával én is mosolyognék 😛engedjük be gyorsan hadd játszon még Hurts
több mint 4 éve
Stern out sajna, agyrázkódás.AZ várható volt. Amikor feltápászkodott azt sem tudta melyik bolygón van.
Pep71
több mint 4 éve
én egész évben stream-elek (Digi..), de most már nem annyira bánom a visszajelzések alapján.Miért nem Romo kommentjeivel nézietk btw? 😛Van passem de mondom nézem magyarul ,de most váltottam is...ez komolytalan .
Indubitably
nando89

több mint 4 éve
Stern out sajna, agyrázkódás.
több mint 4 éve
Miért nem Romo kommentjeivel nézietk btw? 😛Van passem de mondom nézem magyarul ,de most váltottam is...ez komolytalan .
Indubitably
több mint 4 éve
a 100.-ik tulajdonosa is megvanSzekér pityu szerint Aaron game manager ..édesanyám aki mennyekben vagy titokban gyere le ...igazi szagértő 😀
nando89
Pep71
James Jones
@89JonesNTAF
·
Great job Tae being aware of the moment! I launched his 100th TD pass into the stands in AtlantaFáradt arcArcát a kezébe temető férfi
I owe you 12....smh
#PHIvsGB

több mint 4 éve
Szekér pityu szerint Aaron game manager ..édesanyám aki mennyekben vagy titokban gyere le ...És még Ricsi volt ekézve anno.
nando89
több mint 4 éve
áááááá most egy db holding nem volt
több mint 4 éve
Miért nem Romo kommentjeivel nézietk btw? 😛
I... don't care... John.
több mint 4 éve
Tényleg ezt mondják???Én is eztet akartam kérdezni...
Indubitably
több mint 4 éve
Szekér pityu szerint Aaron game manager ..édesanyám aki mennyekben vagy titokban gyere le ...igazi szagértő 😀
nando89
több mint 4 éve
Arod game manager???Sírok 😀
Ki ez a nagytudású szagértő az Arena4-en?
SBL
több mint 4 éve
Szekér pityu szerint Aaron game manager ..édesanyám aki mennyekben vagy titokban gyere le ...
több mint 4 éve
Jamaal is mutat valamit azért 😀