Green Bay Packers - Philadelphia Eagles
2 hónapja
A végén még Wicks lesz a meccs embere (legalábbis nálunk).O oldalon.
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
2 hónapja
A végén még Wicks lesz a meccs embere (legalábbis nálunk).
2 hónapja
De hogy ne csak károgjak, Wemby legalább nagyot ment.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Hulladék ez az O. A hab már csak az lenne a tortán ha 10 pontos előnyből sikerülne kiszopni a Barkley-Brown duóval fantasyben Baun ellenében.Beszriak vagyunk nem megnyerni akarjuk hanem nem elveszteni...pont ezért fogjuk
eaglesmcnabb
2 hónapja
Akkor ha csak saját magát nem tartja 0 ponton a GB a 4. negyedben meglesz már nekik is. Úgy látszik amúgy a kèt csapat a Raiders Denvert nem akarja túlszárnyalni a kèt csapat 😀
2 hónapja
Hulladék ez az O. A hab már csak az lenne a tortán ha 10 pontos előnyből sikerülne kiszopni a Barkley-Brown duóval fantasyben Baun ellenében.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Igen, nyaron azza valtozott. De kap neha az offense-ben is snapeket. Plane, hogy Reed ugye nincs meg, es ma Golden sincs, es Williams se 100%-os, tamadasban talan nem is volt meg fennMegnéztem, a rosteren CB-ként szerepel.IgenkapdmárelbaszkiA második Bo Melton volt? Jól láttam?
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
casaubon
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Nyilván ránk minden holdingot be kell dobni...mègha ennek most nem is volt jelentősège
2 hónapja
Akkor most a GB hosszú TDjöhetHogy volt merszed a saját átkomat használni ellenem Potter.
dande2
Poloska vagyok.
2 hónapja
Megnéztem, a rosteren CB-ként szerepel.IgenkapdmárelbaszkiA második Bo Melton volt? Jól láttam?
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
casaubon
2 hónapja
Ja hogy arra gyakoroltak, akkor okkè 😄Erre volt idő kèt hetet gyakorolni gratula 🤦🤦🤦Egész jók a puntok, hol a gond? 😀
dande2
Nomac
2 hónapja
Akkor most a GB hosszú TDjöhet
2 hónapja
Erre volt idő kèt hetet gyakorolni gratula 🤦🤦🤦Egész jók a puntok, hol a gond? 😀
dande2
2 hónapja
Erre volt idő kèt hetet gyakorolni gratula 🤦🤦🤦
2 hónapja
IgenkapdmárelbaszkiA második Bo Melton volt? Jól láttam?
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Ezek után jön majd a hosszú Elgses TD tippre.Ha az lesz, akkor D. Smith legyen
1 playből bumm.
zacknorb
2 hónapja
Amikor valami jó lenne azt is eltudjuk baszni , nem igen látom lehetőségeket és nem csak a mai meccsen .
2 hónapja
Mondjuk ezek a jàtèk órák èrdekesek elèg nagy eltèrès van a TV meg a valóság között...
2 hónapja
Ezek után jön majd a hosszú Elgses TD tippre.1 playből bumm.
Poloska vagyok.
2 hónapja
kapdmárelbaszkiA második Bo Melton volt? Jól láttam?
Tactful Cactus
2 hónapja
Love magára maradt, senki nem segít neki, kb se a fal, se az elkapók...
2 hónapja
Egy drop meg pont hianyzott
2 hónapja
Ez igazán remek. 2-ből 2 drop.
2 hónapja
Ilyen rossz támadó falat nem tudom lattam e már nálunk .