Green Bay Packers - Philadelphia Eagles
2 hónapja
Hunt majdnem leboxolta a bírótIgen, szép lett volna.
Tactful Cactus
2 hónapja
Pont most töprengtem azon, hogy Wicks felé ment-e már laszti.
2 hónapja
Ezt a beszari playcallt, 3 és hosszúra állandóan futunk.AJ megint befeszül majd (, illetve a sajtó befeszíti) de legalább a transfer DL megvolt így legfeljebb jövőre cserèlhetjük el 🥹
eaglesmcnabb
2 hónapja
Eldőlt?majd ha az ST elveszíti a labdát
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
eldőlt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Ezt a beszari playcallt, 3 és hosszúra állandóan futunk.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Most fújják le
2 hónapja
Eldőlt?
2 hónapja
Akkor vége, mehetünk aludni
2 hónapja
Nehogy már pontok legyenek, valami int vagy fumble kéne :dMissed FG, olyan ma még úgy se volt.
Nomac
Bár INT sem.
Poloska vagyok.
2 hónapja
Nehogy már pontok legyenek, valami int vagy fumble kéne :d
2 hónapja
Ezért jó hogy az semleges meccs lesz.Ez után a félidő után remélem Madridban kárpótolnak egy jó 43-40-elCowboys ellen sem hiszem, hogy nagy volt a boldogság a meccs végén, sok pont ide v oda
zacknorb
shagi0206
Szimplán csak have fun.
Poloska vagyok.
2 hónapja
Ez után a félidő után remélem Madridban kárpótolnak egy jó 43-40-elCowboys ellen sem hiszem, hogy nagy volt a boldogság a meccs végén, sok pont ide v oda
zacknorb
2 hónapja
Ez után a félidő után remélem Madridban kárpótolnak egy jó 43-40-el
Poloska vagyok.
2 hónapja
LJ a vasember
2 hónapja
De ezt se bánom ha egy Barkley 65.yard elfutás vagy DSmith 65yard TD elkapással nyitunk 😀 bár amit korábban írtam az a valószínűbb...
2 hónapja
Azon túl, hogy "menjél, Jacobs fiam, oszt' fussál", még halványan se látom, mit akarunk játszani.Hatha most az oltozoben valaki megtalalja a rovidpasszos jatekok fejezetet a playbooknak
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Gondoltam hogy minden kreténségben benne van a kezünk1943. november 7. Giants-Lionsna, olyan eredmény mikor volt utoljára? Ha volt. Bár a "középkorban" előfordulhatott ilyesmi.de akkor most már legyen 2-0 a végeredmény0-0 OT után is maradhat.
Löfli
zacknorb
shagi0206
casaubon
2 hónapja
Azon túl, hogy "menjél, Jacobs fiam, oszt' fussál", még halványan se látom, mit akarunk játszani.
2 hónapja
1943. november 7. Giants-Lionsna, olyan eredmény mikor volt utoljára? Ha volt. Bár a "középkorban" előfordulhatott ilyesmi.de akkor most már legyen 2-0 a végeredmény0-0 OT után is maradhat.
Löfli
zacknorb
shagi0206
2 hónapja
Olyan jó ezt az előző NFL idèny összefoglalót nèzni,.nem lehet elègszerlátni, jövőre is jó lenne hasonló 😀😎