Green Bay Packers - Seattle Seahawks
több mint 3 éve
nando89
3 894
az első jogos zaszló ..
több mint 3 éve
nando89
3 894
Az ezerarcú AR. Mennyivel másként nézett ki a szezon eleji fotózáson, mint most.Bazz ilyet ne ugy felröhögtem h félek felkelnek a gyerekek 😀
Most egy Steinerkristófos sztájlt nyom, rakoncátlan hajfürtökkel, mint valami vad csábító macsó, a szezon előtt meg egy sokkal elegánsabb Szájerjózsefes kicsihaj-nagyszakáll ment.
Nem tudom melyik áll jobban neki.
akdestroyer
több mint 3 éve
James007
1 854
Az ezerarcú AR. Mennyivel másként nézett ki a szezon eleji fotózáson, mint most.Ez nagyon off. Mi más ligában játszunk, te kis huncut
Most egy Steinerkristófos sztájlt nyom, rakoncátlan hajfürtökkel, mint valami vad csábító macsó, a szezon előtt meg egy sokkal elegánsabb Szájerjózsefes kicsihaj-nagyszakáll ment.
akdestroyer
több mint 3 éve
SGBP
275
Az ezerarcú AR. Mennyivel másként nézett ki a szezon eleji fotózáson, mint most.Az nem szezon elejei kép…már akkor is csöves feelingben nyomta
akdestroyer
több mint 3 éve
Az ezerarcú AR. Mennyivel másként nézett ki a szezon eleji fotózáson, mint most.Kristóf biztos tudja
akdestroyer
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Az ezerarcú AR. Mennyivel másként nézett ki a szezon eleji fotózáson, mint most.lényeg, hogy bejön nem? 😀
akdestroyer
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
ja én melóban majd kipihenemmúlthéten éreztem h love csodájára nem kell szabit élesíteni , nah de ma..folyhat a sör 😊nem csinálok semmit és már jobban is jártakóvatosan töltöm a pálinkát, nehogy mellé menjenaztán holnap hogy építed a nemzetgazdaságot? Egészségedre!
Tactful Cactus
Gergőbácsi
Tactful Cactus
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Tdog
653
Mik ezek a seattle playek..
több mint 3 éve
Gary , Gute kevés jo húzása közül az egyik ..Méltóvá vált az 52-es mezhez.
nando89
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Az ezerarcú AR. Mennyivel másként nézett ki a szezon eleji fotózáson, mint most.Most egy Steinerkristófos sztájlt nyom, rakoncátlan hajfürtökkel, mint valami vad csábító macsó, a szezon előtt meg egy sokkal elegánsabb Szájerjózsefes kicsihaj-nagyszakáll ment.
több mint 3 éve
nando89
3 894
múlthéten éreztem h love csodájára nem kell szabit élesíteni , nah de ma..folyhat a sör 😊nem csinálok semmit és már jobban is jártakóvatosan töltöm a pálinkát, nehogy mellé menjenaztán holnap hogy építed a nemzetgazdaságot? Egészségedre!
Tactful Cactus
Gergőbácsi
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Gary , Gute kevés jo húzása közül az egyik ..ilyenkor örülök a spoilernek is
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
nando89
3 894
Gary , Gute kevés jo húzása közül az egyik ..
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
nem csinálok semmit és már jobban is jártakóvatosan töltöm a pálinkát, nehogy mellé menjenaztán holnap hogy építed a nemzetgazdaságot? Egészségedre!
Tactful Cactus
Gergőbácsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
óvatosan töltöm a pálinkát, nehogy mellé menjenaztán holnap hogy építed a nemzetgazdaságot? Egészségedre!
Tactful Cactus
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
óvatosan töltöm a pálinkát, nehogy mellé menjenMiért, mi van akkor? Kifacsarod a szád fölött az asztalterítőt.
Tactful Cactus
több mint 3 éve
James007
1 854
Mi volt a terv a red zone-ban? Dobjuk ki az egyik DL man szemét?
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
óvatosan töltöm a pálinkát, nehogy mellé menjen
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
yeah. kicsi yeah
több mint 3 éve
SBL
2 213
Crosby is back!
több mint 3 éve
elcsúszott a falábna akkor minden magyarázatot megkaptunk, bár nem tudnám felmondani hirtelen