Green Bay Packers - Seattle Seahawks
több mint 3 éve
SBL
2 213
Azt hittem A Rodgers egy normális fickó, de ezek az összeesküvéselmélet indokok a Coviddal kapcsolatban. Pfff...Senki sem tökéletes.
Cypress
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Azt hittem A Rodgers egy normális fickó, de ezek az összeesküvéselmélet indokok a Coviddal kapcsolatban. Pfff...Jobb, mint ha laposföldes lenne.
Cypress
több mint 3 éve
a pizzába
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Azt hittem A Rodgers egy normális fickó, de ezek az összeesküvéselmélet indokok a Coviddal kapcsolatban. Pfff...
több mint 3 éve
Szép stop
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
ez az falábú!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
én is, azt hittem előrébb vagyBenéztem. Elsőre azt hittem, megvolt.A D megint pörög.megálllították Russellt?
Francba. Erre jönnek a missek.
nagylaza
Gergőbácsi
nagylaza
több mint 3 éve
Benéztem. Elsőre azt hittem, megvolt.A D megint pörög.megálllították Russellt?
nagylaza
Gergőbácsi
több mint 3 éve
Sebii
3 526
Szep trollkodás kedves zebrák
több mint 3 éve
végül megA D megint pörög.megálllították Russellt?
nagylaza
Gergőbácsi
több mint 3 éve
Rubens
830
Sajnos elérte azt a szintet, hogy vagy berúgja, vagy nem, bár inkább már nem..nehéz mert nagyon szükös a kinálat hány meg hány csapat szenved a rugó gondok miatt de igen nézelődni kellhát jo ,most már kezdek én is aggódni Crosby miatt ...Érdemei elismerése mellett, én már megköszönném neki a részvételt...
nando89
Rubens
nando89
több mint 3 éve
A D megint pörög.megálllították Russellt?
nagylaza
több mint 3 éve
A D megint pörög.Francba. Erre jönnek a missek.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
nando89
3 894
nehéz mert nagyon szükös a kinálat hány meg hány csapat szenved a rugó gondok miatt de igen nézelődni kellhát jo ,most már kezdek én is aggódni Crosby miatt ...Érdemei elismerése mellett, én már megköszönném neki a részvételt...
nando89
Rubens
több mint 3 éve
jó kis nyomás
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
ja még az SB csapatképről is eltűnikmint egy sztálini perben 😀hát jo ,most már kezdek én is aggódni Crosby miatt ...Érdemei elismerése mellett, én már megköszönném neki a részvételt...
nando89
Rubens
Gergőbácsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
mint egy sztálini perben 😀hát jo ,most már kezdek én is aggódni Crosby miatt ...Érdemei elismerése mellett, én már megköszönném neki a részvételt...
nando89
Rubens
több mint 3 éve
hát jo ,most már kezdek én is aggódni Crosby miatt ...Most már én is. Ilyen azért korábban nem volt sorozatban.
nando89
több mint 3 éve
Rubens
830
hát jo ,most már kezdek én is aggódni Crosby miatt ...Érdemei elismerése mellett, én már megköszönném neki a részvételt...
nando89
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
basszus és tényleg kihagyta.akkor neked még van 20 seced az aggódásig 😊hát jo ,most már kezdek én is aggódni Crosby miatt ...ne már nálam még csak Adams-t szerelték.
nando89
Tactful Cactus
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Ki az aki még nálunk is kevesebb büntit kap?Cincy
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Jó estét! Nem kaptunk pontot elso drivebol. Ez mar jo meccs!Nem kifejezetten rajtatok múlt.
funkyparduc