Hall of Fame Game 2013
1 feliratkozó
több mint 11 éve
stream:www.webfirstrow.eu/sport/american-football.html
www.viponlinesports.eu/sports/american-football.html
több mint 11 éve
Úgy látom Thomas is követi Martin példáját: eldőlni mint a krumplis zsák.danylyA 'Phins LTk jók lesznek a pass rushereinknek önbizalom növelésre. 😀😀
több mint 11 éve
Úgy látom Thomas is követi Martin példáját: eldőlni mint a krumplis zsák.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Egnew élete játékát mutatta be.shawnkaMost már vissza is vonulhat.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Egnew lubickol. 😛
több mint 11 éve
Egnew élete játékát mutatta be.
több mint 11 éve
Megvan Jordan első tackle-je. Melegedjen csak bele. De már most látni, hogy nehezen lesz ő tartható ha egészséges. Jó választás.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Orulok Selvienek Kiffin rendszereben. Eleg gyors jatekos jol blitzel, ha valamikor, most vegre elorelephet(ne ha nem lenne a Cows tele remek jatekosokkal a front 7 szelen)
több mint 11 éve
Az ex-jaguárok büntetik a 'Phins második sorát. Pendelton stop után Selvie sack.
több mint 11 éve
Bumphis szepen megel ezen a meccsen.
több mint 11 éve
Nyamvadt teló javít mindent, ha kell, ha nem 😀C'mon man! Chris Carter hatalmas 😊gdavidh nélkül 😊
elég nagy arc 😀Newman
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Fuller elkapás, nem hittem volna, hogy látok még ilyet NFL pályán. (tavaly pedig nagyon hittem benne, hogy rosterre kerül :/ )
több mint 11 éve
Egnew elkapás - elő a pezsgővel.
több mint 11 éve
C'mon man! Chris Carter hatalmas 😊gdavidh nélkül 😊
elég nagy arc 😀
több mint 11 éve
C'mon man! Chris Carter hatalmas 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Mérges? Ez. Az én avatarom az,na az mérges (vagy ásit, vagy örül vagy ahogy éppen interpretálni akarom 😀).A Dolphins fanok hangulata most valahol Bria és Danyly avatarja között lehetiktriadMi a bajotok az avatarommal?
Igen is meg kell ijedni majd a mérges Delfinektől. 😊danyly
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Carter 😀
több mint 11 éve
A Dolphins fanok hangulata most valahol Bria és Danyly avatarja között lehetiktriadMi a bajotok az avatarommal?
Igen is meg kell ijedni majd a mérges Delfinektől. 😊
több mint 11 éve
A Dolphins fanok hangulata most valahol Bria és Danyly avatarja között lehet
több mint 11 éve
Mindig. Szep play volt tole.
több mint 11 éve
Ez szép volt. 😕
több mint 11 éve
Selvie sighting - Delonso örülhet!
több mint 11 éve
No ilyeneket szeretnek latni Tannehill altal is.
több mint 11 éve
Shelby nagyon bizonyítani akar. Második sacks.
több mint 11 éve
Ahogy Bria sem, en sem vagyok benne biztos hogy az 53-at megeri. Ha igen, neki iden ket karacsonya lesz. Ennek ertelmeben akar 0 elkapassal is mehet innen.Coffmannak legalább volt 4 elkapása az NFLben. Egnewnak eddig még 1 sem.iktriadNo kb.Delonso_Höri még túl is becsülte, mikor a '12es draft előtt Chase Coffmanhoz hasonlította...iktriadIgen, a masodik passz foleg gyenge volt, az elsot el kellett volna kapnia. De ezt az embert nagyon nem sikerul megertenem. Nem baj, van iden par jobb a rosteren.Delonso_Kivancsi voltam Egnewra, kepes lesz-e hozni egy #3 TE szintet, de ez valahogy a szokasos volt tole.Delonso_azért a passzok sem ültek, de tény h eddig nem mutatta h rostert érdemelnebriareos