Hall of Fame Game 2014
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Strahan mindjárt beöltözik Giants mezbe és játszani fog ilyen fogadtatás után.
több mint 10 éve
Hajrá kékek!G-menaszittem a Giantsnek szurkolsz
több mint 10 éve
ozibozi
17 133
elindult😊
több mint 10 éve
pihentetni fogják a franchise QB-tBryce Brown parádéra számítokHöriAzt hittem Thad Lewis nevét írod majd. Vagy az már alap?iktriad
több mint 10 éve
Még élő adásban összevesztek Stanzin, és teljes lesz a futballszezon-feeling 😊Bryce Brown parádéra számítokHöriAzt hittem Thad Lewis nevét írod majd. Vagy az már alap?iktriad
több mint 10 éve
Bryce Brown parádéra számítokHöriAzt hittem Thad Lewis nevét írod majd. Vagy az már alap?
több mint 10 éve
WE WANT FOOTBALL!!! :cool:
több mint 10 éve
ozibozi
17 133
itt még wrestling megy 1000el😊
több mint 10 éve
Megjelent egy NFL logós Game Will Start Soon felirat a streamen! Feburár óta erre várunk. 😀iktriadÉn azt bambulom 5 perce egy jó Slash számmal a háttérben, nehogy véletlen bealudjak 😀
több mint 10 éve
Megjelent egy NFL logós Game Will Start Soon felirat a streamen! Feburár óta erre várunk. 😀
több mint 10 éve
Ez még PS meccsen is nagyon tud fájni. Hidd el, tapasztalatból mondom 😀dugo1993Tavaly lenyomott egy előszezont Giants mezben, azzal játszotta be magát. Önmagához képest nem volt gáz, egy hangyányival jobb volt Carrnál. Nassib újoncként totál elveszett volt, főleg a 3. számú OL mögött. Persze ha második évében sem tud jobb lenni Painternél, akkor Nassib nagyjából le is mondhat profi karrierről.
több mint 10 éve
jó reggelt, hajrá Watkins!
több mint 10 éve
dugo93
4 224
Ez még PS meccsen is nagyon tud fájni. Hidd el, tapasztalatból mondom 😀Szomorú dolgot kell közölnöm, ezen kívül lesz még 4 preseason meccsAsbeeez az év egyetlen napja ahol mindannyian izgatottak vagyunk, hogy lássuk már végre Curtis Paintert játszaniHöriRögtön kioffoltál 😀 maradjunk annyiban, hogy reméljük, ez az év egyetlen napja, amikor Curtis Painter játszikPablos91
több mint 10 éve
Reméljük, hogy csak augusztusban látjuk Paintert, utána meg a rosteren sem 😉 jó lenne, ha Nassib felfejlődne backupnakSzomorú dolgot kell közölnöm, ezen kívül lesz még 4 preseason meccsAsbeeez az év egyetlen napja ahol mindannyian izgatottak vagyunk, hogy lássuk már végre Curtis Paintert játszaniHöriRögtön kioffoltál 😀 maradjunk annyiban, hogy reméljük, ez az év egyetlen napja, amikor Curtis Painter játszikPablos91
több mint 10 éve
Szomorú dolgot kell közölnöm, ezen kívül lesz még 4 preseason meccsez az év egyetlen napja ahol mindannyian izgatottak vagyunk, hogy lássuk már végre Curtis Paintert játszaniHöriRögtön kioffoltál 😀 maradjunk annyiban, hogy reméljük, ez az év egyetlen napja, amikor Curtis Painter játszikPablos91
több mint 10 éve
ez az év egyetlen napja ahol mindannyian izgatottak vagyunk, hogy lássuk már végre Curtis Paintert játszaniHöriRögtön kioffoltál 😀 maradjunk annyiban, hogy reméljük, ez az év egyetlen napja, amikor Curtis Painter játszik
több mint 10 éve
1962 ótaDruidAz egyetlen döntetlennel.
Go Bills!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Hogy miert nem lehet legalabb ez vasarnap hajnalban....nincs augusztusbsn ncaa,szoval nem kifogas.ZoliZoltánTalán mert vasárnap este többen nézik ki mint szombat este néznék ? 😀
Bár ez csak tipp 😀
több mint 10 éve
Hátha feljebb megy a Bills árfolyama cseppet.Szezonra fel!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Hogy miert nem lehet legalabb ez vasarnap hajnalban....nincs augusztusbsn ncaa,szoval nem kifogas.
több mint 10 éve
+ 10 játékos akiket a draftolt újoncokon és Painteren kívül érdemes figyelni Giants-nél
több mint 10 éve
ez az év egyetlen napja ahol mindannyian izgatottak vagyunk, hogy lássuk már végre Curtis Paintert játszani