Hall of Fame Game 2014
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Duke ma az MVW (Most Valuable Williams) a Billsben.
több mint 10 éve
De most te hoztad fel , úgyhogy már magadévá tetted.Ez igazából Höri sztorija még a draft közvetítésből. 😊iktriadAzért ik változata jobban hangzik 😊Sixo67nem aludt, kajáért ment le boltba és akkor hívták😀AsbeeRemélem mindenki látta Bromley-t😀AsbeeNem, épp aludtam, mint Bromley, amikor draftolták.iktriad
több mint 10 éve
mivel new yorki gyerek és a draft is ott volt, csak azért hívták, hogy vigyen nekik egy rekesz borsodit, de aztán kiválasztás lett belőleEz komoly? Mert ha igen, akkor ez is király sztori.iktriadnem aludt, kajáért ment le boltba és akkor hívták😀AsbeeRemélem mindenki látta Bromley-t😀AsbeeNem, épp aludtam, mint Bromley, amikor draftolták.iktriad
több mint 10 éve
Ez igazából Höri sztorija még a draft közvetítésből. 😊Azért ik változata jobban hangzik 😊Sixo67nem aludt, kajáért ment le boltba és akkor hívták😀AsbeeRemélem mindenki látta Bromley-t😀AsbeeNem, épp aludtam, mint Bromley, amikor draftolták.iktriad
több mint 10 éve
Azért ik változata jobban hangzik 😊nem aludt, kajáért ment le boltba és akkor hívták😀AsbeeRemélem mindenki látta Bromley-t😀AsbeeNem, épp aludtam, mint Bromley, amikor draftolták.iktriad
több mint 10 éve
Ez komoly? Mert ha igen, akkor ez is király sztori.nem aludt, kajáért ment le boltba és akkor hívták😀AsbeeRemélem mindenki látta Bromley-t😀AsbeeNem, épp aludtam, mint Bromley, amikor draftolták.iktriad
több mint 10 éve
Stefan Charles nehezen tudott volna több szabálytalansgot összehozni 1 play alatt
több mint 10 éve
Nassib így nem fogja kiszorítani a Festőt, mint Eli fő papírtartója.
több mint 10 éve
nem aludt, kajáért ment le boltba és akkor hívták😀Remélem mindenki látta Bromley-t😀AsbeeNem, épp aludtam, mint Bromley, amikor draftolták.iktriad
több mint 10 éve
Remélem mindenki látta Bromley-t😀AsbeeNem, épp aludtam, mint Bromley, amikor draftolták.
több mint 10 éve
Sugar#26
75
Lewis belépője elég pikánsra sikerült 😀
több mint 10 éve
back to back to back fullback futás.regularban ilyet hol látsz? 8-)
több mint 10 éve
Remélem mindenki látta Bromley-t😀
több mint 10 éve
szent isten Herzlich és Dan Fox együtt a pályán...AsbeeNa akkor majd mindkettő pontosan fogja tudni, hogy hol kellene lenniük, csak lassúak lesznek, hogy időben odaérjenek. 😀
több mint 10 éve
szent isten Herzlich és Dan Fox együtt a pályán...
több mint 10 éve
ozibozi
17 133
Eli Manning Gives the World His First Sideline 'ManningFace' of 2014 NFL Seasonbleacherreport.com/articles/2150946-eli-manning-gives-the-world-his-first-sideline-manningface-of-2014-nfl-season?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming
több mint 10 éve
Akkor viszont a VBjé.TSN-n nézemHöriMarcus Easley-t félrehallottam Demarcus Beasley-nek 😀 #soccerHöriAz NBCs soccer reklám utóhatása.iktriad
több mint 10 éve
Kúúúper Téjlor javított.Jó látni, amikor nem mi dobunk ilyen INT-et.
több mint 10 éve
Fells megsérült, beballagott öltözőbe. Blokkolt puntot Cooper Taylornak köszönhetjükAsbeecsak azért, hogy visszapickelje
több mint 10 éve
Fells megsérült, beballagott öltözőbe. Blokkolt puntot Cooper Taylornak köszönhetjükAsbeeTalán most javított.
több mint 10 éve
"good" call...
több mint 10 éve
TSN-n nézemMarcus Easley-t félrehallottam Demarcus Beasley-nek 😀 #soccerHöriAz NBCs soccer reklám utóhatása.iktriad
több mint 10 éve
Marcus Easley-t félrehallottam Demarcus Beasley-nek 😀 #soccerHöriAz NBCs soccer reklám utóhatása.