Hall of Fame Game 2014
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Coughlin nagyon akarja látni mennyire működik futójáték (nyilatkozta is). Mondjuk Wilson sebessége elférne még ide
több mint 10 éve
Hyno takarít rendesen
több mint 10 éve
Buffalo meccsen alap, hogy egy Williams villog, de Andréval nem számoltak Billék.HöriTrade deadline előtt elcserélik Spillert rá.
több mint 10 éve
Azért erőteljesen látszik, hogy a támadóknál sok volt a változás. Új fal + O coordinátor kicsit sok így elsőre.De legalább Bills csere védelmet szétfutjuk 😀
több mint 10 éve
Buffalo meccsen alap, hogy egy Williams villog, de Andréval nem számoltak Billék.
több mint 10 éve
ozibozi
17 164
André jó lesz😊
több mint 10 éve
már el is képzeltem a legerősebb szörnyet, tuti McAfee, Tebow, McElroy fuziója révén jönne létre, csak még a nevét nem találtam ki...NewmanManziel
több mint 10 éve
tuti sikermekkorát szakítanánk egy új videójátékkal, ahol NFL játékosok fociznának yugioh pályán? $$$Hörimind2 O erősen kezd, még nincs késő egy fúzióra!Höriegy ilyenre?
Newman
már el is képzeltem a legerősebb szörnyet, tuti McAfee, Tebow, McElroy fuziója révén jönne létre, csak még a nevét nem találtam ki...
több mint 10 éve
sas-fanok nagyon élnek így az 1. preseason meccs első negyedében...G-menHa már a Bills tábor tüntetőleg nincs itt. 😀
És mindenkinek lenne speciális képessége.mekkorát szakítanánk egy új videójátékkal, ahol NFL játékosok fociznának yugioh pályán? $$$Hörimind2 O erősen kezd, még nincs késő egy fúzióra!Höriegy ilyenre?
Newman
Sancheznek pl a buttfumble.
több mint 10 éve
sas-fanok nagyon élnek így az 1. preseason meccs első negyedében...G-menMost azt ne mond, hogy nem számítottál erre 😀
több mint 10 éve
ozibozi
17 164
megvan az első passz is😊
több mint 10 éve
sas-fanok nagyon élnek így az 1. preseason meccs első negyedében...
több mint 10 éve
hosszúreklámblokk, kickoff, touchback, hosszúreklámblokk, ez már hiányzott
több mint 10 éve
mekkorát szakítanánk egy új videójátékkal, ahol NFL játékosok fociznának yugioh pályán? $$$mind2 O erősen kezd, még nincs késő egy fúzióra!Höriegy ilyenre?
Newman
több mint 10 éve
mind2 O erősen kezd, még nincs késő egy fúzióra!Höriegy ilyenre?
több mint 10 éve
már megvan.Első Eli int-ig terveztem nézni, fumble is jó lesz. 😊2. Peyton gyűrűig ne várj😀Asbee
Jó éjt!xrace77
egy a Bears ellen, egy a nősüléskor.
több mint 10 éve
az OL...AsbeeAzért én Eli helyében nem akarnék a liga egyik legpörgősebb DE-je ellen rohangálni, inkább benyelem a sacket, de ha nem, ám nem 😊
több mint 10 éve
hát manuel is nagyon el akarta adni a lasztit
több mint 10 éve
Első Eli int-ig terveztem nézni, fumble is jó lesz. 😊2. Peyton gyűrűig ne várj😀
Jó éjt!xrace77
több mint 10 éve
Kyle Williams is 😊elisha hozza a tavalyi formájátDexxter Tailoraz OL...Asbee
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 902
akartam mondani, de nem akartalak hergelni vele, de mi ez az OL?elisha hozza a tavalyi formájátDexxter Tailoraz OL...Asbee
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
elisha hozza a tavalyi formájátDexxter Tailoraz OL...