Houston Texans - Denver Broncos
több mint 4 éve
Több pontot sanszos, hogy nem szerzünk már. Kenguru bemegy az öltözőbe és elájul magátólLakatos Mountain Drew lenne a kenguru? 😊
Zalán
több mint 4 éve
jackson hihetelen
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Így már megvan, Doom reinkarnációja ahogy látomjerryA középső kicsoda? 😮Szép estét mindenkinek, csak most tudtam bekapcsolódni.jackson, attaochu, lock kiemelkedik
Rövid összefoglaló? Nem engedték be a Texanst a stadionba? 😊
FLZOLI
eaglesmcnabb
FLZOLI
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
OLB. Kb október eleje óta van roster-en. Chubb sérülése után hoztuk.A középső kicsoda? 😮Szép estét mindenkinek, csak most tudtam bekapcsolódni.jackson, attaochu, lock kiemelkedik
FLZOLI
eaglesmcnabb
FLZOLI
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #GenoaCFC #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Több pontot sanszos, hogy nem szerzünk már. Kenguru bemegy az öltözőbe és elájul magától
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 4 éve
Ezt a playcallt annyira nem értettem 3rd down-nál most
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
jerryA középső kicsoda? 😮Szép estét mindenkinek, csak most tudtam bekapcsolódni.jackson, attaochu, lock kiemelkedik
FLZOLI
eaglesmcnabb
FLZOLI
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Ez már szerintem nem scriptelt, de azért haladunk, kíváncsi vagyok meddig tart a lendület
több mint 4 éve
Cruyffista
3 339
Sanders közben egész pályás TD-elkapás, és dobott TD-vel a rangadón.
több mint 4 éve
A középső kicsoda? 😮Szép estét mindenkinek, csak most tudtam bekapcsolódni.jackson, attaochu, lock kiemelkedik
FLZOLI
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Szép estét mindenkinek, csak most tudtam bekapcsolódni.jackson, attaochu, lock kiemelkedik, jó a playcall
FLZOLI
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Szép estét mindenkinek, csak most tudtam bekapcsolódni. Rövid összefoglaló? Nem engedték be a Texanst a stadionba? 😊
több mint 4 éve
Rutin
2 021
Sziasztok, mi van itt???O'Brien újra önmagát adja? 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 4 éve
Igen, védelem alakul nagyon is. Egyre jobban várom a kövi szezont. 😀Jackson állat.Egész szezonban kiemelkedő volt a védelmünkben, formálódik az a keménymag.
roberto23
Rambovits
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #GenoaCFC #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Rambovits
118
Jackson állat.Egész szezonban kiemelkedő volt a védelmünkben, formálódik az a keménymag.
roberto23
több mint 4 éve
Jackson állat.
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 903
Itt edző buktatás folyik, vagy a Texans is megakarja mutatni, hogy ők is képesek -20ról nyerni?
több mint 4 éve
Fuuu hát na... Lock 2 TD, mindkettő TE-nek. Biztos jó meccset nézek?😀
több mint 4 éve
Kampman
28 166
Csóri Texans, ezért megérte megverni a Patset.
több mint 4 éve
reméltem hogy jó lesz, de azért ezt nem gondoltam volna
több mint 4 éve
Heuermann tudom, hogy nem volt egy ász eddig, de ilyen üresen hagyni őt se lehet... 😀
több mint 4 éve
Heuermann 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
😳😳😳😮
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”