Houston Texans - Indianapolis Colts
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
A Colts topicban már elsütöttem, de bedobom ide is, jól mozog a grafikon 😀 live.advancednflstats.com/afa/index.php/home/tools/live-wp-graph/index.php?gameid1=2014100900
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 10 éve
Lehet, hogy USA-ban nem csökken az ilyen szar csütörtöki meccsektől az NFL nézettsége, de vajon itthon sem?Sixo67aki felkel h élőben nézze az felkel más meccsre is, aki meg csak az ismétlést kapja el lehet az eredmény sem érdekli csak az eksön, az meg volt
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Lehet, hogy USA-ban nem csökken az ilyen szar csütörtöki meccsektől az NFL nézettsége, de vajon itthon sem?Sixo67Sok a Colts fan, szóval ma pl. biztos jó nézettség lesz. A Jags- Titans meccsen nem biztos, hogy ez lesz a helyzet, akkor se, ha az szoros lesz....
több mint 10 éve
Lehet, hogy USA-ban nem csökken az ilyen szar csütörtöki meccsektől az NFL nézettsége, de vajon itthon sem?Sixo67az itthoni tv-nézők sokkal igényesebbek!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Lehet, hogy USA-ban nem csökken az ilyen szar csütörtöki meccsektől az NFL nézettsége, de vajon itthon sem?
több mint 10 éve
Egész jó jinx.Addigra már nem lesz Goodell:pSixo67Sajnos csak álmodozol. Amíg százmilliókat hoz a konyhára a tulajoknak, hülyék lesznek megszabadulni tőle.iktriad
több mint 10 éve
a zsido mesterlovesz kettot rakott a buzi parkcsoveseknek hehe
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Addigra már nem lesz Goodell:pSixo67Sajnos csak álmodozol. Amíg százmilliókat hoz a konyhára a tulajoknak, hülyék lesznek megszabadulni tőle.
több mint 10 éve
Lehet Katy szivárogtatott neki egy (pár) olyan felvételt, amit mostanság JLawról, meg Kate Uptonról szoktak. 😀szerintem már hónapokkal előtte látta a felvételt.HöriGoodell betiltaná a komplett zeneipart utána.iktriadKaty Perry is énekelhetne pucéran a Bowl-on.egonjjáj: Katy Perry will play halftime at Super Bowl XLIXKmetyGFenébe, annak a 10 évesek előtt pucéran éneklőnek jobban örültem volna ...Sixo67
több mint 10 éve
ird at XDja. 820. oldal MMMMLXVI szabaly d., cikkely. nem akarunk alazni szabaly. olvasd el.MMMSmennyivel jobb usernév lett volna!Höri
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
Lucknak ezek a dobásai te jó ég...
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 10 éve
Tarpinian!!! 😀😀 Ricsinél "Teprinian"
több mint 10 éve
ja. 820. oldal MMMMLXVI szabaly d., cikkely. nem akarunk alazni szabaly. olvasd el.MMMSmennyivel jobb usernév lett volna!
több mint 10 éve
lol Nicks, ez is pick volt 😀
több mint 10 éve
Luck egyértelműen arra játszik, hogy ő meg védőként legyalulhassa Wattot
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ja. 820. oldal MMMMLXVI szabaly d., cikkely. nem akarunk alazni szabaly. olvasd el.Miért is, valahol benne van a szundi? 😀NetTomprobaltam joindulatu lenni bocs.Hát perszeee... 😛NetTomAkkor a Colts elkezdheti a szokásos szundikálását... 😀jaja szokasos 😀 hanyadik meccset nezed eletedben ? 5. ? 😀MMMS
Lesz ez még szoros. 😛NetTom
meccsnezes helyett nezz utana a szabalyoknak.MMMS
több mint 10 éve
egonj
149
Katy Perry is énekelhetne pucéran a Bowl-on.egonjGoodell betiltaná a komplett zeneipart utána.iktriad
Á, csak lenyilatkozná hogy nem látta.
HTTR
több mint 10 éve
Addigra már nem lesz Goodell:pGoodell betiltaná a komplett zeneipart utána.iktriadKaty Perry is énekelhetne pucéran a Bowl-on.egonjjáj: Katy Perry will play halftime at Super Bowl XLIXKmetyGFenébe, annak a 10 évesek előtt pucéran éneklőnek jobban örültem volna ...Sixo67
több mint 10 éve
szerintem már hónapokkal előtte látta a felvételt.Goodell betiltaná a komplett zeneipart utána.iktriadKaty Perry is énekelhetne pucéran a Bowl-on.egonjjáj: Katy Perry will play halftime at Super Bowl XLIXKmetyGFenébe, annak a 10 évesek előtt pucéran éneklőnek jobban örültem volna ...Sixo67
több mint 10 éve
Inter-Ferenc
35
Ez a defense 😀😀😀 ezek meg nem tudják , hogy le kell vinni csak akkor áll meg a futó 😀
több mint 10 éve
Nem, már akkor elmúlt. Utána zsinórban 3szor szívtunk, és 8-8al lemaradtunk a playoffról...Egyébként most is 44-17 lett az eredmény. mint aznap 2006ban. Csak most ti nyertetek annyival...iktriadÍgy múlik a világ dicsősége...8)Stev85
több mint 10 éve
sokadik passza akad el a falban Lucknak