Houston Texans - Indianapolis Colts
több mint 10 éve
nfl_lover
912
jackson minek játszik ma?
több mint 10 éve
Sziasztok, igaz a pletyka, hogy Megatron tavasszal kölcsbe a Honvédba kerül Ayubért és Portilláért cserébe? Állítólag Mancini faterja lehet az új OC Detroitban, innen a kapcsolat.Hát nem is a Transformersről vagy a Kispestről.iktriadDe csak NFl-ről írhatsz ...Sixo67Múltkor Kmety, most Marko. A Jags - Titans meccsre lehet nekem is kéne írnom e-mailt. Höri meg majd beolvastatja Ricsivel. 😀😀iktriadMarkó te vagy? 😀HöriJó, hogy megtalálták a meccs eleji e-mailemet...H_Marko
üdv
iktriad, az idegösszeomlás széléről
több mint 10 éve
Inter-Ferenc
35
A Colts meg a Super Bowl?? Na nevettessetek 😀
több mint 10 éve
0-1, mert ellenünk RGIII megsérült és azt a meccset Cousins nyerte meg nekik. 😛iktriadAz már RG3 sérülése előtt eldőlt 7-0-nál + RZ.
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
Kedves offense, jöhetne valami a második félidőben is...
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 10 éve
Hát nem is a Transformersről vagy a Kispestről.De csak NFl-ről írhatsz ...Sixo67Múltkor Kmety, most Marko. A Jags - Titans meccsre lehet nekem is kéne írnom e-mailt. Höri meg majd beolvastatja Ricsivel. 😀😀iktriadMarkó te vagy? 😀HöriJó, hogy megtalálták a meccs eleji e-mailemet...H_Marko
több mint 10 éve
NetTom
64
Én szóltam... 😀ja. 820. oldal MMMMLXVI szabaly d., cikkely. nem akarunk alazni szabaly. olvasd el.MMMSMiért is, valahol benne van a szundi? 😀NetTomprobaltam joindulatu lenni bocs.Hát perszeee... 😛NetTomAkkor a Colts elkezdheti a szokásos szundikálását... 😀jaja szokasos 😀 hanyadik meccset nezed eletedben ? 5. ? 😀MMMS
Lesz ez még szoros. 😛NetTom
meccsnezes helyett nezz utana a szabalyoknak.MMMS
több mint 10 éve
Egyébként még 17-0-nál vagy 24-0-nál írtam az e-mailt. Természetesen csak azt olvasták fel belőle, ami még aktuális volt. Bár lassan a Fitzpatrick szapulásom sem az... 😀Múltkor Kmety, most Marko. A Jags - Titans meccsre lehet nekem is kéne írnom e-mailt. Höri meg majd beolvastatja Ricsivel. 😀😀iktriadMarkó te vagy? 😀HöriJó, hogy megtalálták a meccs eleji e-mailemet...H_Marko
több mint 10 éve
Meccs van kérem! 0-1, mert ellenünk RGIII megsérült és azt a meccset Cousins nyerte meg nekik. 😛RG3-vel meg a Washinton is 1-1...Sixo67Csak szólok, amikor Teddy kezdett, a Vikes megverte a Falconst....iktriadMer a többi meccsen annyira jó volt a Viks xDSixo67jólvan Ricsike nem kell reklámozni milyen jók voltunk egy heteKmetyGArra lehet rakni egy * jelet, mert a 3. QB(nemsokára ACC elemző az ESPNen) kezdett nálatok. 😀iktriad
több mint 10 éve
kellett Davist említeni, Andre ma szopatja rendesen 😀
több mint 10 éve
De csak NFl-ről írhatsz ...Múltkor Kmety, most Marko. A Jags - Titans meccsre lehet nekem is kéne írnom e-mailt. Höri meg majd beolvastatja Ricsivel. 😀😀iktriadMarkó te vagy? 😀HöriJó, hogy megtalálták a meccs eleji e-mailemet...H_Marko
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
Ilyenkor jön a bekapunk egy TD-t, Luck dob egy homályt, kapunk még pontokat, majd megnyerjük a meccset, de a Colts vérnyomás 240/180 lesz 150 pulzussal.
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 10 éve
jól magunkra húzzuk a HoustontStezGoodell szólt az 1. negyed után Paganonak, hogy nem akar még egy blowoutot a TNF idején.
több mint 10 éve
Múltkor Kmety, most Marko. A Jags - Titans meccsre lehet nekem is kéne írnom e-mailt. Höri meg majd beolvastatja Ricsivel. 😀😀Markó te vagy? 😀HöriJó, hogy megtalálták a meccs eleji e-mailemet...H_Marko
több mint 10 éve
kell a pont mert nincs mit megfordítani és össze vagyunk zavarodva
több mint 10 éve
Inter-Ferenc
35
mit csinál ez a szar defense?
több mint 10 éve
jól magunkra húzzuk a Houstont
több mint 10 éve
RG3-vel meg a Washinton is 1-1...Csak szólok, amikor Teddy kezdett, a Vikes megverte a Falconst....iktriadMer a többi meccsen annyira jó volt a Viks xDSixo67jólvan Ricsike nem kell reklámozni milyen jók voltunk egy heteKmetyGArra lehet rakni egy * jelet, mert a 3. QB(nemsokára ACC elemző az ESPNen) kezdett nálatok. 😀iktriad
több mint 10 éve
Markó te vagy? 😀HöriJó, hogy megtalálták a meccs eleji e-mailemet...
több mint 10 éve
Reggievel mi van ma?bobi0092Kímélik a komolyabb meccsekre.
több mint 10 éve
Csak szólok, amikor Teddy kezdett, a Vikes megverte a Falconst....Mer a többi meccsen annyira jó volt a Viks xDSixo67jólvan Ricsike nem kell reklámozni milyen jók voltunk egy heteKmetyGArra lehet rakni egy * jelet, mert a 3. QB(nemsokára ACC elemző az ESPNen) kezdett nálatok. 😀iktriad
több mint 10 éve
Mer a többi meccsen annyira jó volt a Viks xDjólvan Ricsike nem kell reklámozni milyen jók voltunk egy heteKmetyGArra lehet rakni egy * jelet, mert a 3. QB(nemsokára ACC elemző az ESPNen) kezdett nálatok. 😀iktriad
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
Reggievel mi van ma?