Houston Texans - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
több mint 5 éve
ozibozi
16 964
Ráérsz holnap este robbantgatni 😉😊 ezt ismered? 😊Ezzel van tele a Twitter is az ilyenekre robbanok mosoly smile ide vagy oda 😀
ozibozi
Tomcsik
több mint 5 éve
Tomcsik
8 004
😊 ezt ismered? 😊Ezzel van tele a Twitter is az ilyenekre robbanok mosoly smile ide vagy oda 😀
ozibozi
több mint 5 éve
mondjuk amiket soroltál abból egyedül a Rams amire azt mondom h erős offenseEz nettó baromság. Rengetegszer olvasom ezt. 2x Vikes aki a szezon előtt SB esélyesnek volt kikiáltva. Seahawks aki PO-ban van, Rams aki ugyancsak PO-s csapat és az egyik legnagyobb PO esélyes. Arod 2x mégha idén a Packers nem is volt acélos, Pats..A 12 győzelem az 12 győzelem. Na de most ne is menjünk bele ebbe...Oké, de anno erősebb ellenfelekkel játszottak! 😊Hmmm... Biztos vagy ebben?Az a védelem azért jobb voltCsókoltat a Denver D...Na most már,akkor remélem,hogy a Bears-Eagles győztese nyeri a Super Bowlt.Bears még nem érett meg rá szerintem. O# oldalon még nem versenyképesek.
Oregon88
Az Eagles más kérdés, bennük benne lehet.
shagi0206
Tomcsik
flzoli
pbs.twimg.com/media/Dv-gNt_UwAA60qT.jpg
Tomcsik
ozibozi
Tomcsik
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
ozibozi
16 964
😊 ezt ismered? 😊
több mint 5 éve
Tomcsik
8 004
Ez nettó baromság. Rengetegszer olvasom ezt. 2x Vikes aki a szezon előtt SB esélyesnek volt kikiáltva. Seahawks aki PO-ban van, Rams aki ugyancsak PO-s csapat és az egyik legnagyobb PO esélyes. Arod 2x mégha idén a Packers nem is volt acélos, Pats..A 12 győzelem az 12 győzelem. Na de most ne is menjünk bele ebbe...Oké, de anno erősebb ellenfelekkel játszottak! 😊Hmmm... Biztos vagy ebben?Az a védelem azért jobb voltCsókoltat a Denver D...Na most már,akkor remélem,hogy a Bears-Eagles győztese nyeri a Super Bowlt.Bears még nem érett meg rá szerintem. O# oldalon még nem versenyképesek.
Oregon88
shagi0206
Tomcsik
flzoli
Tomcsik
ozibozi
több mint 5 éve
Ilyen játékot ki is lehetne írni: adj mottót minden nfl divnek!az az AFC South mottójaVakok közt félszemű a király 😊Oké, de anno erősebb ellenfelekkel játszottak! 😊Hmmm... Biztos vagy ebben?Az a védelem azért jobb voltCsókoltat a Denver D...Na most már,akkor remélem,hogy a Bears-Eagles győztese nyeri a Super Bowlt.Bears még nem érett meg rá szerintem. O# oldalon még nem versenyképesek.
Oregon88
shagi0206
Tomcsik
flzoli
Tomcsik
ozibozi
flzoli
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Oregon88
423
És akkor még az Atlanta,Giants,Tampa,Oakland nem is jutott be...azért 9 csapatra hogy a faszomba jön ki "legjobban utálom"Nem szakmai megjegyzés volt,csak ebből a mezőnyből ez a 3.(Texans,Bears,Eagles) a legszimpatikusabb,a többi csapatot meg a legjobban utálom a ligából.Na most már,akkor remélem,hogy a Bears-Eagles győztese nyeri a Super Bowlt.Bears még nem érett meg rá szerintem. O# oldalon még nem versenyképesek.
Oregon88
shagi0206
Oregon88
2-3 csapatra még talán elfogadom, de 9re?!
Negritis
több mint 5 éve
ozibozi
16 964
De ő most nem jutott be.Gyülőlet BB oldalára hozz...Kivéve a Patset. Őket gyűlöljük 😊mindenkit utálunkazért 9 csapatra hogy a faszomba jön ki "legjobban utálom"Nem szakmai megjegyzés volt,csak ebből a mezőnyből ez a 3.(Texans,Bears,Eagles) a legszimpatikusabb,a többi csapatot meg a legjobban utálom a ligából.Na most már,akkor remélem,hogy a Bears-Eagles győztese nyeri a Super Bowlt.Bears még nem érett meg rá szerintem. O# oldalon még nem versenyképesek.
Oregon88
shagi0206
Oregon88
Negritis
Löfli
shagi0206
ThundersNFL
több mint 5 éve
pezsgőt is bontunk már?Gyülőlet BB oldalára hozz...Kivéve a Patset. Őket gyűlöljük 😊mindenkit utálunkazért 9 csapatra hogy a faszomba jön ki "legjobban utálom"Nem szakmai megjegyzés volt,csak ebből a mezőnyből ez a 3.(Texans,Bears,Eagles) a legszimpatikusabb,a többi csapatot meg a legjobban utálom a ligából.Na most már,akkor remélem,hogy a Bears-Eagles győztese nyeri a Super Bowlt.Bears még nem érett meg rá szerintem. O# oldalon még nem versenyképesek.
Oregon88
shagi0206
Oregon88
Negritis
Löfli
shagi0206
ThundersNFL
több mint 5 éve
Gyülőlet BB oldalára hozz...Kivéve a Patset. Őket gyűlöljük 😊mindenkit utálunkazért 9 csapatra hogy a faszomba jön ki "legjobban utálom"Nem szakmai megjegyzés volt,csak ebből a mezőnyből ez a 3.(Texans,Bears,Eagles) a legszimpatikusabb,a többi csapatot meg a legjobban utálom a ligából.Na most már,akkor remélem,hogy a Bears-Eagles győztese nyeri a Super Bowlt.Bears még nem érett meg rá szerintem. O# oldalon még nem versenyképesek.
Oregon88
shagi0206
Oregon88
Negritis
Löfli
shagi0206
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
ha a bíró megadja akkor gólVakok közt félszemű a király 😊Oké, de anno erősebb ellenfelekkel játszottak! 😊Hmmm... Biztos vagy ebben?Az a védelem azért jobb voltCsókoltat a Denver D...Na most már,akkor remélem,hogy a Bears-Eagles győztese nyeri a Super Bowlt.Bears még nem érett meg rá szerintem. O# oldalon még nem versenyképesek.
Oregon88
shagi0206
Tomcsik
flzoli
Tomcsik
ozibozi
flzoli
több mint 5 éve
az az AFC South mottójaVakok közt félszemű a király 😊Oké, de anno erősebb ellenfelekkel játszottak! 😊Hmmm... Biztos vagy ebben?Az a védelem azért jobb voltCsókoltat a Denver D...Na most már,akkor remélem,hogy a Bears-Eagles győztese nyeri a Super Bowlt.Bears még nem érett meg rá szerintem. O# oldalon még nem versenyképesek.
Oregon88
shagi0206
Tomcsik
flzoli
Tomcsik
ozibozi
flzoli
több mint 5 éve
Vakok közt félszemű a király 😊Oké, de anno erősebb ellenfelekkel játszottak! 😊Hmmm... Biztos vagy ebben?Az a védelem azért jobb voltCsókoltat a Denver D...Na most már,akkor remélem,hogy a Bears-Eagles győztese nyeri a Super Bowlt.Bears még nem érett meg rá szerintem. O# oldalon még nem versenyképesek.
Oregon88
shagi0206
Tomcsik
flzoli
Tomcsik
ozibozi
több mint 5 éve
instant ban ez a komment 😀A Seattle nyeri a superbét.
ozibozi
autónyereménykönyv?
petey
több mint 5 éve
ozibozi
16 964
Oké, de anno erősebb ellenfelekkel játszottak! 😊Hmmm... Biztos vagy ebben?Az a védelem azért jobb voltCsókoltat a Denver D...Na most már,akkor remélem,hogy a Bears-Eagles győztese nyeri a Super Bowlt.Bears még nem érett meg rá szerintem. O# oldalon még nem versenyképesek.
Oregon88
shagi0206
Tomcsik
flzoli
Tomcsik
több mint 5 éve
Oregon88
423
Tengernyi rosszindulat munkálkodik a konok fejemben.Azért.azért 9 csapatra hogy a faszomba jön ki "legjobban utálom"Nem szakmai megjegyzés volt,csak ebből a mezőnyből ez a 3.(Texans,Bears,Eagles) a legszimpatikusabb,a többi csapatot meg a legjobban utálom a ligából.Na most már,akkor remélem,hogy a Bears-Eagles győztese nyeri a Super Bowlt.Bears még nem érett meg rá szerintem. O# oldalon még nem versenyképesek.
Oregon88
shagi0206
Oregon88
Negritis
több mint 5 éve
Texans... Majd jövőre... Jövőhéten Mahomes Luck pisztolypárbaj...Hát jobb ha távolról spriccelgetnek mintha kardoznának
🔫🔫🔫🔫🔫🔫
ThundersNFL
több mint 5 éve
shagi0206
10 811
Kivéve a Patset. Őket gyűlöljük 😊mindenkit utálunkazért 9 csapatra hogy a faszomba jön ki "legjobban utálom"Nem szakmai megjegyzés volt,csak ebből a mezőnyből ez a 3.(Texans,Bears,Eagles) a legszimpatikusabb,a többi csapatot meg a legjobban utálom a ligából.Na most már,akkor remélem,hogy a Bears-Eagles győztese nyeri a Super Bowlt.Bears még nem érett meg rá szerintem. O# oldalon még nem versenyképesek.
Oregon88
shagi0206
Oregon88
Negritis
Löfli
több mint 5 éve
Mindenkit ISmindenkit utálunkazért 9 csapatra hogy a faszomba jön ki "legjobban utálom"Nem szakmai megjegyzés volt,csak ebből a mezőnyből ez a 3.(Texans,Bears,Eagles) a legszimpatikusabb,a többi csapatot meg a legjobban utálom a ligából.Na most már,akkor remélem,hogy a Bears-Eagles győztese nyeri a Super Bowlt.Bears még nem érett meg rá szerintem. O# oldalon még nem versenyképesek.
Oregon88
shagi0206
Oregon88
Negritis
Löfli
több mint 5 éve
It was No. 1 in total defense (283.1 yards),Hmmm... Biztos vagy ebben?Az a védelem azért jobb voltCsókoltat a Denver D...Na most már,akkor remélem,hogy a Bears-Eagles győztese nyeri a Super Bowlt.Bears még nem érett meg rá szerintem. O# oldalon még nem versenyképesek.
Oregon88
shagi0206
Tomcsik
flzoli
Tomcsik
No. 1 in pass defense (199.6),
No. 1 in sacks (52),
No. 3 against the run (83.6),
No. 4 in scoring (18.5) and
No. 3 in defensive touchdowns (5).
Those numbers alone would put the Broncos in the top 10 of all-time defenses, but it can be argued they could be as high as No. 8 when you consider Denver's offense committed 31 turnovers and the turnover ratio was minus-4.
több mint 5 éve
Wyatt, Neked lesz igazad. 😊
több mint 5 éve
mindenkit utálunkazért 9 csapatra hogy a faszomba jön ki "legjobban utálom"Nem szakmai megjegyzés volt,csak ebből a mezőnyből ez a 3.(Texans,Bears,Eagles) a legszimpatikusabb,a többi csapatot meg a legjobban utálom a ligából.Na most már,akkor remélem,hogy a Bears-Eagles győztese nyeri a Super Bowlt.Bears még nem érett meg rá szerintem. O# oldalon még nem versenyképesek.
Oregon88
shagi0206
Oregon88
Negritis