Houston Texans - Indianapolis Colts
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Mercilus kb a legjobb védője most a Texansnak, hatalmas veszteség lenne ha ez komoly.
több mint 5 éve
T WHY?
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Én csak arra emlékszek, hogy az 1. évad 2. részében egy Packers-drukker fasziról kiderült, hogy valószínűleg elvitték az ufók, illetve Mulder egyszer majdnem eljutott egy Vikings-Redskins meccsre egy minnesotai nyomozás keretében, de sajnos a kötelesség elszólította.A X-aktákból tudjuk, hogy a cigarettás férfi miatt nem nyerhetnek. Azt mondta, amíg él, addig nem történik ez meg. De vajon él-e még? (Willam B Davis él, szóval a cigarettás is. 😊 )Kijarna nekik, a kilencvenes evek utan,talan Norwood is jobb szajizzel fekudne le estenkent😁RUN THE DAMN BALLA Colts run first csapat lett. Mi jöhet még? Bills Superbowl győzelem?
Bence94
iktriad
Bence94
iktriad
több mint 5 éve
A X-aktákból tudjuk, hogy a cigarettás férfi miatt nem nyerhetnek. Azt mondta, amíg él, addig nem történik ez meg. De vajon él-e még? (Willam B Davis él, szóval a cigarettás is. 😊 )Kijarna nekik, a kilencvenes evek utan,talan Norwood is jobb szajizzel fekudne le estenkent😁RUN THE DAMN BALLA Colts run first csapat lett. Mi jöhet még? Bills Superbowl győzelem?
Bence94
iktriad
Bence94
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Latod,ebbe bele sem gondoltam..😕Vina egyszeruen nem kepes hibazni😎El ne jinxeld.
Bence94
iktriad
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Kijarna nekik, a kilencvenes evek utan,talan Norwood is jobb szajizzel fekudne le estenkent😁RUN THE DAMN BALLA Colts run first csapat lett. Mi jöhet még? Bills Superbowl győzelem?
Bence94
iktriad
több mint 5 éve
Vina egyszeruen nem kepes hibazni😎El ne jinxeld.
Bence94
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Vina egyszeruen nem kepes hibazni😎
több mint 5 éve
RUN THE DAMN BALLA Colts run first csapat lett. Mi jöhet még? Bills Superbowl győzelem?
Bence94
több mint 5 éve
Bence94
1 949
RUN THE DAMN BALL
több mint 5 éve
BoB és az ő remek 4. downos döntései...
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Az ilyen labdakat le kell szedni,teljesen mind1,hogy negyedik kiserlet-e,vagy sem.
több mint 5 éve
Hát Stills nem tudom mit csinált, ez sima 1st down lehetett volna.
több mint 5 éve
Vina😎🤘Jó az öreg a háznál. Az esetek döntő többségében.
Bence94
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Vina😎🤘
több mint 5 éve
Ez a Watson + Nuke duó elég durva.
több mint 5 éve
Beengedtük, hogy legyen időnk visszatámadni. 😎
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Kellett dicserni Hookert..
több mint 5 éve
A neve miatt szerintem szinte biztos, hogy igen. Amúgy nem is rossz kicker. Szerintem Adam mindent megtesz majd, hogy a ligába segítse, akár a Coltsba is.Mint Európa egyetlen FCS nézőjét kérdezlek, lehet, hogy valaki tényleg draftolni fogja?ÉS MEGVAN AZ XP IIIIISSS!Jövőre is Vinatieri lesz a Colts kickere. Csak nem Adam, hanem Chase. 😊
Tony Adams
iktriad
Kampman
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Mint Európa egyetlen FCS nézőjét kérdezlek, lehet, hogy valaki tényleg draftolni fogja?ÉS MEGVAN AZ XP IIIIISSS!Jövőre is Vinatieri lesz a Colts kickere. Csak nem Adam, hanem Chase. 😊
Tony Adams
iktriad
több mint 5 éve
Most olvastam amugy,hogy Luckeknal 12-en (veletlen lenne?!) megszuletett a baba,kislany lett🙂Lucky girl. 😊
Bence94
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Most olvastam amugy,hogy Luckeknal 12-en (veletlen lenne?!) megszuletett a baba,kislany lett🙂