NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Houston Texans - Indianapolis Colts
több mint 3 éve
Bence94
1 949
SIralom...én is mentem volna tovább, de ez a play tényleg az volt..
peterk2005
több mint 3 éve
SIralom...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Merlin85
1 403
Cooksnak ez már azt sem tudom hányadik agyrázkódása, de ennyivel már vissza szoktak vonulni...
több mint 3 éve
Bence94
1 949
végre, szép munka a védelemtől..
több mint 3 éve
Baba Yaga
829
Nem kellene Doylet oda állítani mellé?Volt amilkor Doylet és Smitht egyszerre verte meg Watt...
malloy
több mint 3 éve
Nem kellene Doylet oda állítani mellé?
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Green-t századjára verik meg...
több mint 3 éve
Lewiskecs
69
Nem ért földet a labda és az elkapó nem birtokolta földre érkezés után a védőnél volt a labda.
több mint 3 éve
Merlin85
1 403
INT volt az első ítélet és nem találtak olyan ami döntő lett volna, de már az alap döntéssel volt gond... na mind1
több mint 3 éve
Baba Yaga
829
sokkal egyszerűbb lenne ha nem fújnának senkinek hanem konzekvens jó ítéleket hoznának. Szerintem azért maradt az int mert nem tudták visszafordítani videó alapján.ez f@szság...az, de végre egyszer nekünk fújtak a bírók, hetek után...
Merlin85
Bence94
több mint 3 éve
Kóra Tibor
77
mármint az itélet fura 😊ez f@szság...fura
Merlin85
Kóra Tibor
Kóra Tibor
több mint 3 éve
Azt nem ertem, hogy miért mindig Watt irányába futunk???
több mint 3 éve
Hat ez nem tudom, hogy lett INT.
több mint 3 éve
Bence94
1 949
ez f@szság...az, de végre egyszer nekünk fújtak a bírók, hetek után...
Merlin85
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Kéne egy INT, mert különben nehéz lesz.ott van, de ez szerintem nem volt INT
peterk2005
több mint 3 éve
Kéne egy INT, mert különben nehéz lesz.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Hogy egy offensive holdingot se tudunk kiharcolni Watson üldözése közben, az már szinte muris. 😊
több mint 3 éve
Idióta büntetések megint jönnek legalább
több mint 3 éve
Nembaj, egy TD-vel kell nyitni, meg a def ne nyelje a nagy jatekokat, jojjon a 2.felidei adjustment Eberflustol.Ez a probléma, a 24 pont teljesen jó lenne a meccs ebben a szakaszában az offense-től, még egy középgyenge védelem ellen is. De a defense ahogy halad előre az év, esik vissza. Pedig a jó csapatoknak decemberben kellene védelmi oldalon elkezdeni virítani. 😕
Borbinho
Megmondom őszintén, kezdek nem bízni Eberflusban. Pedig az idény elején pozitív voltam, voltak jelek, hogy nem maradunk egy szimpla zónázós cover 2/3 védelem. Ma eddig egy egy (plusz fél) emberes offense játszik át bennünket, elég könnyen. Watson jó, de nem ENNYIRE.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond