NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Houston Texans - Jacksonville Jaguars
több mint 10 éve
Woooooooooooooooooooow, Todman!!! Mint múlt héten, csak most nem lett TD.
több mint 10 éve
Houston már 21 sack, Watt ezt már elbukta amikor Willie Smith pályára került.
több mint 10 éve
Nicsak, nicsak Ace. Te ilyet is tudsz?
több mint 10 éve
Az gáz, hogy Grimes is 7-8 yardokat tud futni. Jó, tudom nincs már se Marks, se Miller, de akkor is.
több mint 10 éve
Közben pedig a Tampa Bay gondoskodik róla, hogy Mariota az AFC South-ba kerüljön.BondiWisnehuntnak jó Mettenberger is. Viszont így elvihetik Leonard Williamst. 😕
több mint 10 éve
köszi, akkor hajrá 😀igenswatt99Félidő eddig jól állunk Ravens-Browns 3-3 Chiefs-Chargers 16-7swatt99a Chargersnek és a Ravensnek kell kikapnia a Texans tovább jutásához? (és persze Texans W)Mazzu
több mint 10 éve
igenFélidő eddig jól állunk Ravens-Browns 3-3 Chiefs-Chargers 16-7swatt99a Chargersnek és a Ravensnek kell kikapnia a Texans tovább jutásához? (és persze Texans W)Mazzu
több mint 10 éve
Félidő eddig jól állunk Ravens-Browns 3-3 Chiefs-Chargers 16-7swatt99a Chargersnek és a Ravensnek kell kikapnia a Texans tovább jutásához? (és persze Texans W)
több mint 10 éve
Közben pedig a Tampa Bay gondoskodik róla, hogy Mariota az AFC South-ba kerüljön.
több mint 10 éve
33 yardos punt, hát nem szakadt ki a lába a helyéről, az tuti...HúsrágóMondjuk most nem kellett nagy rúgás tőle.
Egyelőre elég pocsék az O, ebből nehezen lesz W. :-/
több mint 10 éve
Félidő eddig jól állunk Ravens-Browns 3-3 Chiefs-Chargers 16-7
több mint 10 éve
Watt belemerült sz angry birdsbe és nem vette észre hogy félidő van 😀
több mint 10 éve
33 yardos punt, hát nem szakadt ki a lába a helyéről, az tuti...
több mint 10 éve
Ace elkapás. WTF?
több mint 10 éve
Köszi zebrák. Huh.
több mint 10 éve
Kilátástalannak tűnik az offensünk ma (is).
több mint 10 éve
Most esett ki Fluker és jött be helyére Willie Smith lol, egyből 1 sack. Mit tudok tenni én ez esetben.Justin Houston-nak már megvan a 20. sack, gyanus meglesz a 22.5 a mi Robinson- Sirles-Willie Smith OL 3asunk ellen.Sixo67akkor intézkedj valamit Watt nyerje már😀swatt99
több mint 10 éve
Justin Houston-nak már megvan a 20. sack, gyanus meglesz a 22.5 a mi Robinson- Sirles-Willie Smith OL 3asunk ellen.Sixo67akkor intézkedj valamit Watt nyerje már😀
több mint 10 éve
Justin Houston-nak már megvan a 20. sack, gyanus meglesz a 22.5 a mi Robinson- Sirles-Willie Smith OL 3asunk ellen.
több mint 10 éve
"Jó" hírek: Marks már nem jön vissza. Hurns és Linder szintén sérült.
több mint 10 éve
Én ezt a Posey dolgot nem értem 1x volt rosteren Martin ott van minden meccsen és nem csinál semmit mert visszahordásai szinte 0 offensebe nem mutat semmit
több mint 10 éve
Újabb benyelt sack...
több mint 10 éve
Na ilyenek miatt nem lesz itt Ace jövőre... Még PRnek is szar.
több mint 10 éve
Kívánom neked Ik , hogy Derek Cox még 5 évig legyen kezdő CB-tek.Sixo67Leváltottuk Colvinra és McCrayre.
több mint 10 éve
be kell küldeni JJ-t támadni, mert nem bír kibontakozni 😀 olyan rövid a Jags támadás 😀