NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 651
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Houston Texans - Jacksonville Jaguars
több mint 9 éve
Ott az első sackünk is. Szép volt Alualu!
több mint 9 éve
Mazzu
1 673
sztem van akiért leszurkolják a nagypénzt 😀Off: Egy Nfl edző aki bármelyik edzőváltáson gondolkozó csapatnál elférne miért megy inkább Egyetemi bajnokságba?swatt99Többet fizetnek (?)Sixo67ennyivel több pénz van ott?swatt99Off: Egy Nfl edző aki bármelyik edzőváltáson gondolkozó csapatnál elférne miért megy inkább Egyetemi bajnokságba?swatt99$$$$$$$$$$$$iktriad
több mint 9 éve
Arian Foster visszatérése kérdéses. Jó hír Keenumnak.
több mint 9 éve
Off: Egy Nfl edző aki bármelyik edzőváltáson gondolkozó csapatnál elférne miért megy inkább Egyetemi bajnokságba?swatt99Többet fizetnek (?)Sixo67
ennyivel több pénz van ott?Off: Egy Nfl edző aki bármelyik edzőváltáson gondolkozó csapatnál elférne miért megy inkább Egyetemi bajnokságba?swatt99$$$$$$$$$$$$iktriad
több mint 9 éve
Off: Egy Nfl edző aki bármelyik edzőváltáson gondolkozó csapatnál elférne miért megy inkább Egyetemi bajnokságba?swatt99Többet fizetnek (?)
több mint 9 éve
Off: Egy Nfl edző aki bármelyik edzőváltáson gondolkozó csapatnál elférne miért megy inkább Egyetemi bajnokságba?swatt99$$$$$$$$$$$$
több mint 9 éve
Off: Egy Nfl edző aki bármelyik edzőváltáson gondolkozó csapatnál elférne miért megy inkább Egyetemi bajnokságba?swatt99pénz
több mint 9 éve
Mazzu
1 673
persze, én is Watt miatt nézek át, de olyan hamar leküldik őket, hogy még oda se figyelik, már 3and out a Jags és fut le Watt 😀
több mint 9 éve
3 & 2re miért nem futunk? Ahhhhhhhiktriad-1 yardért minek? Nincs futótok max Bortles.
több mint 9 éve
Off: Egy Nfl edző aki bármelyik edzőváltáson gondolkozó csapatnál elférne miért megy inkább Egyetemi bajnokságba?
több mint 9 éve
3 & 2re miért nem futunk? Ahhhhhhh
több mint 9 éve
Nini, Shorts ráébredt, hogy új szerződés kéne neki valahol jövőre?
több mint 9 éve
Keenum a picksix ellenére is 111es QB ratinggel áll. 😀😀iktriadA jags D király csináló.
több mint 9 éve
Keenum a picksix ellenére is 111es QB ratinggel áll. 😀😀Meg mert nincs irányítónk 😀samu09nagyon felkészültek a futásra bakkersamu09A múltkor amiatt (is) szoptuk elsősorban, még szép, hogy ma arra fókuszálunk.iktriad
több mint 9 éve
Ha idén még nem volt.Meg mert nincs irányítónk 😀samu09nagyon felkészültek a futásra bakkersamu09A múltkor amiatt (is) szoptuk elsősorban, még szép, hogy ma arra fókuszálunk.iktriad
több mint 9 éve
Meg mert nincs irányítónk 😀nagyon felkészültek a futásra bakkersamu09A múltkor amiatt (is) szoptuk elsősorban, még szép, hogy ma arra fókuszálunk.iktriad
több mint 9 éve
nagyon felkészültek a futásra bakkersamu09A múltkor amiatt (is) szoptuk elsősorban, még szép, hogy ma arra fókuszálunk.
több mint 9 éve
nagyon felkészültek a futásra bakker
több mint 9 éve
Grimes még a ligában van? Anno még volt nálunk is, ha jól tévedek.
több mint 9 éve
ennyi a lényeg😀Üdv hogy állunk most jöttem.swatt99Watt 2 sack, 19.5 szezonban. A többi mind1.Sixo67
több mint 9 éve
10-7 ide.Üdv hogy állunk most jöttem.swatt99Watt 2 sack, 19.5 szezonban. A többi mind1.Sixo67
több mint 9 éve
Üdv hogy állunk most jöttem.swatt99Sima Keenum TD majd sima Keenum pick6...csak a szokásos
több mint 9 éve
Üdv hogy állunk most jöttem.swatt99Watt 2 sack, 19.5 szezonban. A többi mind1.
több mint 9 éve
Üdv hogy állunk most jöttem.
több mint 9 éve
Jah meg az emberiség védelme miatt.Kínjában?valakisMost nem Keenumban nevetek. 😀iktriadHa ezt olvasta volna a bíró , tuti visszavonja a TD_t.Sixo67