Houston Texans - Jacksonville Jaguars
több mint 7 éve
youtube streamwww.youtube.com/watch?v=WsNxamfLtu4&index=9&list=PLKBtVgMt44SXHSalNjCG3puxwLNlO6eX6
több mint 7 éve
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
több mint 7 éve
Két gyúrma a tömegben, egy ide, egy oda. A bírók elosztották. 😊 Nekem gyanús, hogy nem volt TD. Fournette szerintem hamarabb lent volt, csak ügyesen fölhúzta a vállához a labdát (már a földön).Szerintem is inkább Bohanoné volt bent, már ha bent volt valamelyik.
peterk2005
több mint 7 éve
Hopkins vs Bouye 1:01:3
Sixo
több mint 7 éve
Két gyúrma a tömegben, egy ide, egy oda. A bírók elosztották. 😊 Nekem gyanús, hogy nem volt TD. Fournette szerintem hamarabb lent volt, csak ügyesen fölhúzta a vállához a labdát (már a földön).
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Watson mikor jön már ?Jövő héten.
Sixo
több mint 7 éve
Nah Myers azért odateszi magát.Az XP túl közel van neki.
Sixo
több mint 7 éve
Meglepett volna ha ez td. Már az elso kontaktnál lent volt a bal térd
több mint 7 éve
Ezt a challanget elbukjuk.Cann bevitte volna.
És miért Bohanon futotta meg 3-ra?
iktriad
több mint 7 éve
Ezt a challanget elbukjuk.És miért Bohanon futotta meg 3-ra?
több mint 7 éve
Szerintem ik kólájából kaptak, de ahogy nézem a bírók is...Clowney-Watt páros eléggé súlytalan eddigi, ik megátkozta őket tutira.Biztos tésztát ettek
Sixo
valakis
több mint 7 éve
Ezt TD-re kell váltani. Jax TD-re.
több mint 7 éve
Clowney-Watt páros eléggé súlytalan eddigi, ik megátkozta őket tutira.Biztos tésztát ettek
Sixo
We just form a fucking wall.
több mint 7 éve
Clowney-Watt páros eléggé súlytalan eddigi, ik megátkozta őket tutira.
több mint 7 éve
De furcsa Vrabelt DC-ként látni. Még láttuk játszani.
több mint 7 éve
A Jags D meg labdát szerez.
több mint 7 éve
Közben Kizer 8/12, 80 yard, 1 futott TD. És a Cleveland egyenlített a Steelers ellen 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Jó ez a gyors 3&out de wattra a holdingot már be se fújják? Két playben egymás utan a bíró orra elott.