Houston Texans - Jacksonville Jaguars
több mint 5 éve
Minden NFL-szintu megmozdulasnal el fogod ezt sirni? 8-DNyugi, ahogy én ezt a Jaguars offense-t elnézem ma, nem sok NFL szintű megmozdulásuk lesz sajna.
Majd ot ev mulva ez oke lesz, de nem masfel ideny utan.
Stez
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Mondjuk pariban nincs a Von Miller, Wagner, Martinez sorral xdMylesjacksack - eaglesmcnabb örül. Meg Stez is.click-clack jack 😀
iktriad
GM-ben ez a mckinney-jack MLB duó több mint elfogadható 😀
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Igen, mivel ha most ő lenne:Minden NFL-szintu megmozdulasnal el fogod ezt sirni? 8-DKöszi még egyszer Coughlin, hogy átpasszoltad azt a 4-es számmal játszó és TD-t szerző csávót a div. riválisnak....Most már tényleg.
iktriad
iktriad
Stez
1. Nem kellene 16,5 milliónyi dead moneyt jövőre benyelni
2. Nem kellene amúgy nem tudom honnan leakasztani egy épkézláb QB-t jövőre(KURVAGYENGE QB draft class, meh FA QB opciók, jó drágán).
Amúgy minden fasza.
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Mylesjacksack - eaglesmcnabb örül. Meg Stez is.click-clack jack 😀
iktriad
GM-ben ez a mckinney-jack MLB duó több mint elfogadható 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Minden NFL-szintu megmozdulasnal el fogod ezt sirni? 8-DKöszi még egyszer Coughlin, hogy átpasszoltad azt a 4-es számmal játszó és TD-t szerző csávót a div. riválisnak....Most már tényleg.
iktriad
iktriad
több mint 5 éve
Köszi még egyszer Coughlin, hogy átpasszoltad azt a 4-es számmal játszó és TD-t szerző csávót a div. riválisnak....Most már tényleg.
iktriad
több mint 5 éve
Jarrod Wilson szerintem okés csak? Mióta játszatjuk, szerintem jól tolja.Jó kis DB. maradni fog.
Willis
Az ST visszaadta a kölcsönt.
több mint 5 éve
Jarrod Wilson szerintem okés csak? Mióta játszatjuk, szerintem jól tolja.
több mint 5 éve
A védelem nem akarja Haskinst.
több mint 5 éve
Szóval azt mondod, ne akarjuk Haskinst?Wilsonnak van esze, Wacconnak nincs. Wilson a liga elitjeben a helye, Waccon eseteben idozitett bomba, csak ido kerdese, mikor utteti ki magat.Russell Wilson is fekete, mégis nyert SB-t.ES!És?Köszi még egyszer Coughlin, hogy átpasszoltad azt a 4-es számmal játszó csávót a div. riválisnak....ne rinyaljal mar, az egy feka csavo
iktriad
Stez
iktriad
Stez
iktriad
Stez
több mint 5 éve
Wilsonnak van esze, Wacconnak nincs. Wilson a liga elitjeben a helye, Waccon eseteben idozitett bomba, csak ido kerdese, mikor utteti ki magat.Russell Wilson is fekete, mégis nyert SB-t.ES!És?Köszi még egyszer Coughlin, hogy átpasszoltad azt a 4-es számmal játszó csávót a div. riválisnak....ne rinyaljal mar, az egy feka csavo
iktriad
Stez
iktriad
Stez
iktriad
több mint 5 éve
Valaki egy másik streamet tudna adni?Nekem az iktriad félén késik a kép..Itt találsz kilószám.
JoeyPorter
www.reddit.com/r/nflstreams/comments/aax2tc/game_thread_jacksonville_jaguars_houston_texans/
több mint 5 éve
JoeyPorter
2 630
Valaki egy másik streamet tudna adni?Nekem az iktriad félén késik a kép..
több mint 5 éve
Russell Wilson is fekete, mégis nyert SB-t.ES!És?Köszi még egyszer Coughlin, hogy átpasszoltad azt a 4-es számmal játszó csávót a div. riválisnak....ne rinyaljal mar, az egy feka csavo
iktriad
Stez
iktriad
Stez
több mint 5 éve
Texans gyilkos Offense. Mintha magunkat látnám sokszor.
több mint 5 éve
Jé, nem lett TD. A bírók ma a Jagsre fogadtak?
több mint 5 éve
ES!És?Köszi még egyszer Coughlin, hogy átpasszoltad azt a 4-es számmal játszó csávót a div. riválisnak....ne rinyaljal mar, az egy feka csavo
iktriad
Stez
iktriad
több mint 5 éve
És?Köszi még egyszer Coughlin, hogy átpasszoltad azt a 4-es számmal játszó csávót a div. riválisnak....ne rinyaljal mar, az egy feka csavo
iktriad
Stez
több mint 5 éve
Köszi még egyszer Coughlin, hogy átpasszoltad azt a 4-es számmal játszó csávót a div. riválisnak....ne rinyaljal mar, az egy feka csavo
iktriad
több mint 5 éve
Szemmel verőset.Ramsey mi védekezést tolt? 🤣De a többiekhez igen.Na a védelemnek szóltak, hogy tankolás van érvényben.De Yannickhoz nem jutott el az infó.
iktriad
iktriad
iktriad
Willis
több mint 5 éve
Köszi még egyszer Coughlin, hogy átpasszoltad azt a 4-es számmal játszó csávót a div. riválisnak....
több mint 5 éve
Ramsey mi védekezést tolt? 🤣De a többiekhez igen.Na a védelemnek szóltak, hogy tankolás van érvényben.De Yannickhoz nem jutott el az infó.
iktriad
iktriad
iktriad
több mint 5 éve
De a többiekhez igen.Na a védelemnek szóltak, hogy tankolás van érvényben.De Yannickhoz nem jutott el az infó.
iktriad
iktriad