NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
8
4
2:15, Arena4
Houston Texans - Jacksonville Jaguars
több mint 4 éve
Merlin85
1 403
Nem számít ki a cseréje úgysem dobálnak felé, Watsonnak már 300 yard felett kellene lennie papíron ilyen gyenge secondary ellen
több mint 4 éve
Most lehetne egál is, ha kb. nem én lennék ma a Jags rugója...
több mint 4 éve
Josh Jones is kiállítva. Remek. A cseréje egy 5. körös rookie.
több mint 4 éve
Sidney Jones eddig meglepően jó.Szemben bárki mással a secondarynkből...
iktriad
több mint 4 éve
Sidney Jones eddig meglepően jó.
több mint 4 éve
Na folytatódjon a Retardált Bowl.
több mint 4 éve
long ding elég ironikus név egy kinainak 😀A Jags twitter már az egykori kínai(?) Jags próbajátékos rugó, Long Ding visszajövetelét akarja. 😊 😊 😊a mai teljesitményt gogolák is hozná, igy 78 évesenElképesztő b+, Lambo ma többször kihúzta magát!Ha ő nem épül fel jövő vasárnapra, szerintem szóljunk a Jacksonvilleben élő Scobeenak. 😊
Stoki
iktriad
briareos
Vagy saját magukat a pályára.
PUT HIM IN COACH
— Bryce Williams (@brycewilliams0) October 11, 2020
LOL
iktriad
több mint 4 éve
De még Fütyőke is 😊a mai teljesitményt gogolák is hozná, igy 78 évesenElképesztő b+, Lambo ma többször kihúzta magát!Ha ő nem épül fel jövő vasárnapra, szerintem szóljunk a Jacksonvilleben élő Scobeenak. 😊
Stoki
iktriad
briareos
több mint 4 éve
A Jags twitter már az egykori kínai(?) Jags próbajátékos rugó, Long Ding visszajövetelét akarja. 😊 😊 😊a mai teljesitményt gogolák is hozná, igy 78 évesenElképesztő b+, Lambo ma többször kihúzta magát!Ha ő nem épül fel jövő vasárnapra, szerintem szóljunk a Jacksonvilleben élő Scobeenak. 😊
Stoki
iktriad
briareos
Vagy saját magukat a pályára.
PUT HIM IN COACH
— Bryce Williams (@brycewilliams0) October 11, 2020
LOL
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
a mai teljesitményt gogolák is hozná, igy 78 évesenElképesztő b+, Lambo ma többször kihúzta magát!Ha ő nem épül fel jövő vasárnapra, szerintem szóljunk a Jacksonvilleben élő Scobeenak. 😊
Stoki
iktriad
több mint 4 éve
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL. Ha minden igaz Kovács Sanyi amúgy ma pályán van a Rams ellen!!! Alex Smith has a better leg than this Jags kicker.
— BCBGrouch (@BCBCouch) October 11, 2020
Erről a meccsről, a két csapatról egy fajin magyar mondás jut eszembe: "Vak vezet világtalant"!A statokat nézne nem is játszunk egyelőre alárendelt szerepet. Csak a rugónk egy barom.
Stoki
#Jaguars first half stats:
— John Shipley (@_John_Shipley) October 11, 2020
James Robinson: 8/43 (5.4)
Gardner Minshew: 16/22 (72.7%) for 142 yards (6.5 YPA) and a TD.
Shenault: 5 catches for 61 yards
Chark: 1 catch for four yards
Jaguars have 205 net yards and have allowed 186. Jax averaging 5.7 yards a play, HOU has 7.4
több mint 4 éve
Erről a meccsről, a két csapatról egy fajin magyar mondás jut eszembe: "Vak vezet világtalant"!
több mint 4 éve
A jövő heti Jags kicker:Kicker Jon Brown of the #49ers is out here kicking footballs out of the park.
— Alex Tran (@49grams) May 2, 2019
🎥: @ColinHolba pic.twitter.com/o38T50sGjI
több mint 4 éve
Elképesztő b+, Lambo ma többször kihúzta magát!Ha ő nem épül fel jövő vasárnapra, szerintem szóljunk a Jacksonvilleben élő Scobeenak. 😊
Stoki
több mint 4 éve
Elképesztő b+, Lambo ma többször kihúzta magát!
több mint 4 éve
Pakolj és menj haza, Hauschka!
több mint 4 éve
bazzeg
több mint 4 éve
RemekMegsérült, mint minden Jags kicker idén. Már igazoltunk egy 5. kickert is.GYERE VISSZA LAMBO!!!!Rosas-szal mi volt a gond 1 meccs után?
iktriad
Stoki
iktriad
több mint 4 éve
Hauschka cut, mármint nem meccs után, hanem félidőben, ha lehet
több mint 4 éve
Megsérült, mint minden Jags kicker idén. Már igazoltunk egy 5. kickert is.GYERE VISSZA LAMBO!!!!Rosas-szal mi volt a gond 1 meccs után?
iktriad
Stoki
több mint 4 éve
Amúgy ha valaki elárulná nekem, hogy goal line szituációnál miért nem James Robinson van fent, azt megköszönném.Lehet megsérült. #BecauseJaguars
npetiii