NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Houston Texans - Jacksonville Jaguars
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
Keelan Colenak lassan felajánlhatnánk egy szerződéshosszabbítást.Kapni fog szerződést nyugi. Max nem tőletek.
iktriad
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 4 éve
Asszem már nem csinálja egy jó ideje.Nem követem már pár éve.Minshew apját a szemét houstoniak felrakták a kakasülőre.de rég láttam Shek report videókat. Nyomja még?
Annak idején talán T.J. Yates családjával csinálták ezt meg Cincinnatiben egy félházas Bengals-Texans meccsen. Még Dave Dameshek is csinált róla videót, csak azért maradt meg.
Kampman
gamerkr
Kampman
több mint 4 éve
Keelan Colenak lassan felajánlhatnánk egy szerződéshosszabbítást.
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Nem követem már pár éve.Minshew apját a szemét houstoniak felrakták a kakasülőre.de rég láttam Shek report videókat. Nyomja még?
Annak idején talán T.J. Yates családjával csinálták ezt meg Cincinnatiben egy félházas Bengals-Texans meccsen. Még Dave Dameshek is csinált róla videót, csak azért maradt meg.
Kampman
gamerkr
több mint 4 éve
COOOOOOOOOOOOOOLE!!!
több mint 4 éve
Minshew apját a szemét houstoniak felrakták a kakasülőre.de rég láttam Shek report videókat. Nyomja még?
Kampman
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Minshew apját a szemét houstoniak felrakták a kakasülőre.Annak idején talán T.J. Yates családjával csinálták ezt meg Cincinnatiben egy félházas Bengals-Texans meccsen. Még Dave Dameshek is csinált róla videót, csak azért maradt meg.
több mint 4 éve
Szép trükkös play - 2 yardért...az még hagyján de minshewnak is majdnem elkaszálták lábát
iktriad
több mint 4 éve
Szép trükkös play - 2 yardért...
több mint 4 éve
DJ-t megpöckölik és összeesik. Nagyon megérte a trade. Duke-ot kellene többet játszatni...Mint FCS fan nagyon elszomorít a vergődése. Persze ha ma csendes lesz, nem leszek olyan szomorú.
Merlin85
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
Sidney Jones a playmaker? Sidney Jones a playmaker.Jahogy ő is itt van. Anno nagyon felszopkodtam a draft előtt, aztán ledraftolta az Eagles. Az meg tudjuk mit jelent.
iktriad
több mint 4 éve
Merlin85
1 403
DJ-t megpöckölik és összeesik. Nagyon megérte a trade. Duke-ot kellene többet játszatni...
több mint 4 éve
Sidney Jones a playmaker? Sidney Jones a playmaker. Sidney Jones makes a great play here against Brandin Cooks 😲😏 pic.twitter.com/U3Ia6flmVh
— Laurie Fitzpatrick (@LaurieFitzptrck) October 11, 2020
Csoda, hogy 2 drive alapján csak 3 pontot kaptunk. Azért majdnem 80 yardos drive jött a Texanstól....
több mint 4 éve
az meg egy sack, komolyan már most túlteljesített a védelem ahhoz képest, amit egész meccsre vártamMár csak az O-nak kéne elkezdeni a meccset J-Rob-ot leszámítva, aki tudta, mikor kezdődik a meccs.
npetiii
Linder vissza fog jönni, nincs agyrázkódása.
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
Fake news!!!Taven Bryan, az a szerelés Taven Bryan volt, láttátok????Pic or didnt happen
npetiii
Muffalo_BafiaTaven Bryan got through the double team. Good penetration here, loss of 1 pic.twitter.com/MRSgODHzn0
iktriad
több mint 4 éve
az meg egy sack, komolyan már most túlteljesített a védelem ahhoz képest, amit egész meccsre vártam
több mint 4 éve
Taven Bryan, az a szerelés Taven Bryan volt, láttátok????Pic or didnt happen
npetiii
Muffalo_Bafia
Taven Bryan got through the double team. Good penetration here, loss of 1 pic.twitter.com/MRSgODHzn0
több mint 4 éve
Muffalo_Bafia
920
Taven Bryan, az a szerelés Taven Bryan volt, láttátok????Pic or didnt happen
npetiii
több mint 4 éve
Taven Bryan, az a szerelés Taven Bryan volt, láttátok????Wyatt 400-szor fogja megnézni jövő héten.
npetiii
több mint 4 éve
Brandon Lindert agyrázkódásra nézik. Jó hogy most jött vissza játszani... Shatleynek mondjuk J-Rob örülhet.
több mint 4 éve
Ma örülök, ha Anger punter előkerül.
több mint 4 éve
Kezdődik a Texans pass party.na már át is kiabáltak a szomszédok h hagyják abban van akinek dolgoznia kell holnap a kurva életbe
iktriad
több mint 4 éve
Kezdődik a Texans pass party.