Houston Texans - Kansas City Chiefs
1 feliratkozó
több mint 10 éve
ez itt a végtwitter.com/ESPNMondayNight/status/685974815983841280

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Remélem úgy alakul ez a mérkőzés, hogy a két meccs között egy Scorpion részt meg tudjak nézni! 😛
több mint 10 éve
Max ha Jack Bauer is a rosteren lenne.Ricsi, Hoyer nem Luck. Itt nem lesz comeback. Ezt még én sem tudom már eljinxelni.Én azért nagyon élvezném a meccset, ha legalább 24 fele közelítene a Texans 😊
iktriad
Tongpo
több mint 10 éve
Amúgy az mindig pikáns mikor nem azért bravúros az elkapás mert egy zsebkendőnyi helyre kell beillesztenie a QBnak, hanem olyan szar, hogy év elkapása a mozdulat 😀
több mint 10 éve
Hopkins amilyen hülyén néz ki annyira jó játékos..Lik e OBJ
Mazzu
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Tongpo
2
Ricsi, Hoyer nem Luck. Itt nem lesz comeback. Ezt még én sem tudom már eljinxelni.Én azért nagyon élvezném a meccset, ha legalább 24 fele közelítene a Texans 😊
iktriad
több mint 10 éve
live247-en már nem is megy a stream, remélem nem maradok le sok mindenről 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Hopkins amilyen hülyén néz ki annyira jó játékos..
több mint 10 éve
adomnegyed 3-kor amúgy (csak azért mert ennek a meccsnek is a legizgalmasabb része kb az első 5 percben volt)mikor kezd a vasas amúgy?fél 3-kor, és végez is az idénnyel 5-re 😀 Remélem 😊
Mazzu
meme
bobi0092
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
Idén ő se nagyon.és a Packersnek Mike McCarthy?Texanst szó szerint MekkúrtákAkkor a Bengalsnak nem túl jó ómen McCarron?
ThundersNFL
iktriad
Shilkor
több mint 10 éve
Rendező élvezkedik a szenvedő Texans fanekkel 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Idén az ex-jaguárokkal csak a baj van a Steelersnél(Scobee, Blake). Bezzeg a Cincynél parádézik a mi fiúnk.ott még Antwon Blake bizakodásra adhat okotTexanst szó szerint MekkúrtákAkkor a Bengalsnak nem túl jó ómen McCarron?
ThundersNFL
iktriad
baggio
több mint 10 éve
Első 11 mp-bennegyed 3-kor amúgy (csak azért mert ennek a meccsnek is a legizgalmasabb része kb az első 5 percben volt)mikor kezd a vasas amúgy?fél 3-kor, és végez is az idénnyel 5-re 😀 Remélem 😊
Mazzu
meme
bobi0092
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
negyed 3-kor amúgy (csak azért mert ennek a meccsnek is a legizgalmasabb része kb az első 5 percben volt)mikor kezd a vasas amúgy?fél 3-kor, és végez is az idénnyel 5-re 😀 Remélem 😊
Mazzu
meme
több mint 10 éve
és a Packersnek Mike McCarthy?Texanst szó szerint MekkúrtákAkkor a Bengalsnak nem túl jó ómen McCarron?
ThundersNFL
iktriad
több mint 10 éve
Némi gúny volt a kérdésemben...😊Vick nem nyerte meg soha a Walter Payton awardot?en.wikipedia.org/wiki/Walter_Payton_NFL_Man_of_the_Year_Award
mukijoe
Sixo
több mint 10 éve
Daltonnem jó Ómen mcCaron még képlékeny 😀Texanst szó szerint MekkúrtákAkkor a Bengalsnak nem túl jó ómen McCarron?
ThundersNFL
iktriad
több mint 10 éve
Ricsi : a győzelem 2014ben már a Colts megcsinálta ezt az AFCben
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Ricsi, Hoyer nem Luck. Itt nem lesz comeback. Ezt még én sem tudom már eljinxelni.
több mint 10 éve
Úgy legyenmikor kezd a vasas amúgy?fél 3-kor, és végez is az idénnyel 5-re 😀 Remélem 😊
Mazzu
meme
több mint 10 éve
ott még Antwon Blake bizakodásra adhat okotTexanst szó szerint MekkúrtákAkkor a Bengalsnak nem túl jó ómen McCarron?
ThundersNFL
iktriad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
mikor kezd a vasas amúgy?fél 3-kor, és végez is az idénnyel 5-re 😀 Remélem 😊
Mazzu
több mint 10 éve
Hoyernek készítik a mankótElőször azt szervezzék meg, hogy menekítik ki a stadionból.
Heisman Trophy