Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
3 feliratkozó
több mint 9 éve
Te nem ugyanazt tennéd ilyenkor? 😀Jackson mi arc!!!gabenHogy ignorálja Daltont😀FearTomi
több mint 9 éve
Aki azt mondta nem dob INT-et, de egy fumble benne van mondja már meg ki nyeri a Dallas- Detroitot?bobi0092Lottó 5st kérd már inkább 😀
több mint 9 éve
Ő szerencsére már nincs. #fingerscrossedjó hát Gyula és a normális szakkommentálás az sose volt egy mondatbanVolt honnan fejlődnie a kommentátoroknak, Mineszóóóta anno nálam kivágta a biztosítékot..Stev85
botrány ami évek óta művel. 0 fejlődéssel
kb mint Daltonbraxa88
több mint 9 éve
Jackson mi arc!!!gabenHogy ignorálja Daltont😀
több mint 9 éve
Ha a Cowboys- Lions meccs gyengus lesz, akkor a Wild Card kör idén (is) nem tartozik a legemlékezetesebb időszakok közé...
több mint 9 éve
Jackson mi arc!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Igen, gondolom akkor aktiválódik vmilyen roster bónusz, de az most még nem garantált.Dalton will make $18 million guaranteed this season and will make $22 million by next February.baggioDalton garantált lóvéja 2015-ben: 22 millió $ 😊baggiokizárt, hol nézted ezt? Össz garija 17m voltgordon
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
LOL, remek védelmet kapott! Jah, nem.
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Aki azt mondta nem dob INT-et, de egy fumble benne van mondja már meg ki nyeri a Dallas- Detroitot?
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
jó hát Gyula és a normális szakkommentálás az sose volt egy mondatbanVolt honnan fejlődnie a kommentátoroknak, Mineszóóóta anno nálam kivágta a biztosítékot..
botrány ami évek óta művel. 0 fejlődéssel
kb mint Daltonbraxa88
több mint 9 éve
Ha next February, akkor az man nem 2015 :pDalton will make $18 million guaranteed this season and will make $22 million by next February.baggioDalton garantált lóvéja 2015-ben: 22 millió $ 😊baggiokizárt, hol nézted ezt? Össz garija 17m voltgordon
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
shady
1 820
hát ez megvan 😊
több mint 9 éve
Mikey
18 728
Leszarom a fumble-t, Cobi Hamilton kapott snapet.
több mint 9 éve
Dalton újabb remek döntése.
több mint 9 éve
Eldőlt? Bazzeg már mikor... XD
több mint 9 éve
braxa88
12 534
jó hát Gyula és a normális szakkommentálás az sose volt egy mondatbanbotrány ami évek óta művel. 0 fejlődéssel
kb mint Dalton
több mint 9 éve
Megindult mint a gyorsvonat!Tocapedig lehúzza a brifkója
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
A pálya szélén Erint sem mutatják sokkal többször, akkor is csak másodpercekre, a vállalkozóbb kedvűek mégis rárántanak. Impossible is nothing.Semmi bajom Gyulával, de amit szakkommentárkodás címén leművel, azt a szomszéd Pali bá is tudná hozni 4 pálesszel az arcában. Meccs előtt átfutja a kiemelt híreket nfl.com-on, utána meg elmondja, amit a képernyőn lát. Persze, ő elsősorban játékvezető, de akkor inkább rakjanak be engem, én legalább kurva jól nézek ki.gorbelés legalább kétszer képernyőre is kerülnélOld Green Bay
több mint 9 éve
szerintem egyáltalán nem, egy egészséges Green-Jones-Sanu-Eifert sor teljesen korrektWR draft aktuális lesz Zöld ide vagy odaJanekuj OC?JanekLesz, Hue Jacksont elviszik HC-nek.MarioAna
több mint 9 éve
Dalton will make $18 million guaranteed this season and will make $22 million by next February.Dalton garantált lóvéja 2015-ben: 22 millió $ 😊baggiokizárt, hol nézted ezt? Össz garija 17m voltgordon
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
mukijoe
1 041
Szegény Werner.Folyamatosan összecsukják.