Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
3 feliratkozó
több mint 9 éve
Jah, jó, értelek. Kiderül, de Matty jobb, mint Dalton.Lombardiban nem bízok.BazzaniPár óra és ugyanez a beszélgetés lesz Staffordról mint most Daltonról. 😊BazzaniNem bízol benne? Vagy csak a szokásos pesszimizmus?Vrijbloed
több mint 9 éve
de attól még a SB-ig eljuthattok 😀Lombardiban nem bízok.BazzaniPár óra és ugyanez a beszélgetés lesz Staffordról mint most Daltonról. 😊BazzaniNem bízol benne? Vagy csak a szokásos pesszimizmus?Vrijbloed
több mint 9 éve
shady
1 820
hoppá, clutch dalton
több mint 9 éve
Megindult mint a gyorsvonat!
több mint 9 éve
Dalton garantált lóvéja 2015-ben: 22 millió $ 😊baggiokizárt, hol nézted ezt? Össz garija 17m volt
több mint 9 éve
Dalton garantált lóvéja 2015-ben: 22 millió $ 😊baggioAmikor aláírta 17 milla volt a teljesen garantált összeg a 96 misiből. Nem tudom melyik adat pontos.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
WR draft aktuális lesz Zöld ide vagy odauj OC?JanekLesz, Hue Jacksont elviszik HC-nek.MarioAna
több mint 9 éve
Dalton garantált lóvéja 2015-ben: 22 millió $ 😊baggioŐ meg garantálja a PO részvételt. Nincs ezzel semmi gond.
több mint 9 éve
Lombardiban nem bízok.Pár óra és ugyanez a beszélgetés lesz Staffordról mint most Daltonról. 😊BazzaniNem bízol benne? Vagy csak a szokásos pesszimizmus?Vrijbloed
több mint 9 éve
MarioAna
1 997
uj OC?JanekLesz, Hue Jacksont elviszik HC-nek.
Burrow > Luck valaha is
több mint 9 éve
Nem a meccs vegen kell csodat tenni....az egesz meccsen nyomni kellett volna....
több mint 9 éve
főleg úgy, hogy meccs elején meg végén látszana 😀Semmi bajom Gyulával, de amit szakkommentárkodás címén leművel, azt a szomszéd Pali bá is tudná hozni 4 pálesszel az arcában. Meccs előtt átfutja a kiemelt híreket nfl.com-on, utána meg elmondja, amit a képernyőn lát. Persze, ő elsősorban játékvezető, de akkor inkább rakjanak be engem, én legalább kurva jól nézek ki.gorbelha már kinézet, akkor valami bögyös ribancot, bocsStez
több mint 9 éve
Dalton garantált lóvéja 2015-ben: 22 millió $ 😊baggio"'Mindent centet megér." gondolják ezt most Indianapolisban. 😀
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 847
Semmi bajom Gyulával, de amit szakkommentárkodás címén leművel, azt a szomszéd Pali bá is tudná hozni 4 pálesszel az arcában. Meccs előtt átfutja a kiemelt híreket nfl.com-on, utána meg elmondja, amit a képernyőn lát. Persze, ő elsősorban játékvezető, de akkor inkább rakjanak be engem, én legalább kurva jól nézek ki.gorbelés legalább kétszer képernyőre is kerülnél
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
mukijoe
1 041
Semmi bajom Gyulával, de amit szakkommentárkodás címén leművel, azt a szomszéd Pali bá is tudná hozni 4 pálesszel az arcában. Meccs előtt átfutja a kiemelt híreket nfl.com-on, utána meg elmondja, amit a képernyőn lát. Persze, ő elsősorban játékvezető, de akkor inkább rakjanak be engem, én legalább kurva jól nézek ki.gorbelHa csaj vagy én támogatom.😀😀😀
több mint 9 éve
legalább a darts meccs szoros
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Igen ezért érdekes miért nem sikerül .uj OC?Hue új, előtte Gruden volt, de elvitte a Skins HC-nek.munoz
Majd jövőre
több mint 9 éve
Semmi bajom Gyulával, de amit szakkommentárkodás címén leművel, azt a szomszéd Pali bá is tudná hozni 4 pálesszel az arcában. Meccs előtt átfutja a kiemelt híreket nfl.com-on, utána meg elmondja, amit a képernyőn lát. Persze, ő elsősorban játékvezető, de akkor inkább rakjanak be engem, én legalább kurva jól nézek ki.gorbelha már kinézet, akkor valami bögyös ribancot, bocs
több mint 9 éve
Ez az offside-ra játszás a leggagyibb taktika, ami létezikJakehomerChipnek mégis milyen gyakran bejön 😛
több mint 9 éve
Semmi bajom Gyulával, de amit szakkommentárkodás címén leművel, azt a szomszéd Pali bá is tudná hozni 4 pálesszel az arcában. Meccs előtt átfutja a kiemelt híreket nfl.com-on, utána meg elmondja, amit a képernyőn lát. Persze, ő elsősorban játékvezető, de akkor inkább rakjanak be engem, én legalább kurva jól nézek ki.gorbelCsak ha lány vagy 😛
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
A szinészi produkció nem jött be 😊
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 9 éve
Pár óra és ugyanez a beszélgetés lesz Staffordról mint most Daltonról. 😊BazzaniNem bízol benne? Vagy csak a szokásos pesszimizmus?
több mint 9 éve
shady
1 820
ez vicces volt 😀