Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
3 feliratkozó
több mint 9 éve
mukijoe
1 041
Booooooooooom
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
BOOOOOOOOOOOOOOOOOM
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
sorozatjunkie
269
HIlton majdnem annyira jó mint OBJ!! 😊
több mint 9 éve
Tíváj keze megremegett a téttől. Soha, mert szinte sohasem emlékszem arra, hogy mit álmodom. Akkor is aludtam, amikor Angert draftoltuk. Lehet, egyszer én is felébredek, mint Pamela, és kiderül, hogy ez a sok bűnrossz jags szezon csak rossz álom volt. 😀milyen gyakran vannak visszatérő rémálmaid a 2012-es draftról?KampmanSimán. Cseréljünk puntert is.iktriadLuck több labdát adott el (INT + fumble) mint Bortles? Booyah!iktriadCsere?mukijoe
több mint 9 éve
Az igen Newman
több mint 9 éve
Toto21
5 950
jó az öreg a háznál
több mint 9 éve
mukijoe
1 041
B+
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
A K*va életbe
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Krisztián nem volt annyira rossz az éjjel.iktriadakkor azért megkérdezném, hogy tud szerinted egy kommentátor rossz lenni? 😊 felcseréli a csapat- és játékosneveket, mint kisKnézy?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Herronnak lesz ma 280 elkapott yardja screenből 😀
több mint 9 éve
Ma megnyeri Dalton első playoff meccsét.JakehomerCsak a Colts-nak! 😀😀😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Kampman
28 290
milyen gyakran vannak visszatérő rémálmaid a 2012-es draftról?Simán. Cseréljünk puntert is.iktriadLuck több labdát adott el (INT + fumble) mint Bortles? Booyah!iktriadCsere?mukijoe
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Nem kell ma futni, menni fog ez.
több mint 9 éve
Vöri int-parádét várok, kíváncsi vagyok felül tud-e emelkedni önmagán.Hulkeinsteinő passz nélkül is megoldja, ahogy majd Trent labdaérintés nélkül a fumble-mániát
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ma megnyeri Dalton első playoff meccsét.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Krisztián nem volt annyira rossz az éjjel.Legalább upgrade Matúzhoz képestBCSRemélem marad Ricsi a Cowboys-Lionsra is..BCSSzaniszló lesz.Bazzani
több mint 9 éve
Vöri int-parádét várok, kíváncsi vagyok felül tud-e emelkedni önmagán.HulkeinsteinElég ha Luckon felül emelkedik 😛
több mint 9 éve
INT-ből Bortles több TD-t csinált 😀Luck több labdát adott el (INT + fumble) mint Bortles? Booyah!iktriadViszont több TD is van a neve mellettToto21
több mint 9 éve
Simán. Cseréljünk puntert is.Luck több labdát adott el (INT + fumble) mint Bortles? Booyah!iktriadCsere?mukijoe
több mint 9 éve
Múltkor nagyon rossz volt Lions meccsen (SZ.CS.).Legalább upgrade Matúzhoz képestBCSRemélem marad Ricsi a Cowboys-Lionsra is..BCSSzaniszló lesz.Bazzani
több mint 9 éve
de nem sokkal!Luck több labdát adott el (INT + fumble) mint Bortles? Booyah!iktriadViszont több TD is van a neve mellettToto21
több mint 9 éve
Vöri int-parádét várok, kíváncsi vagyok felül tud-e emelkedni önmagán.
több mint 9 éve
Részletkérdés. 😀Luck több labdát adott el (INT + fumble) mint Bortles? Booyah!iktriadViszont több TD is van a neve mellettToto21
több mint 9 éve
Dalton belőtte a frizurát, ezek után nem kaphat kiKell hozzá még a szájból fröcsögő nyál is!
Lüke is belőtte a szakállát, de ez is kevésStez