Indianapolis Colts - Denver Broncos
több mint 8 éve
Defensive holding: "A penalty on the defense that is flagged when a defensive player uses his hands to pull and hold the opposing offensive player while outside the 5 yard mark of the line of scrimmage."
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Egy fraszt. Indianapolisban utaljak. (8Nem volt egy nagy holding, de úgyis nyert volna a Colts. Így legalább hazai pályán lesz meg a rekord ManningnekIgy is szinte otthon volt 😊
Jakehomer
ghstzR
Megdobaltak volna rohadt paradicsommal.
több mint 8 éve
ghstzR
1 279
Nem volt egy nagy holding, de úgyis nyert volna a Colts. Így legalább hazai pályán lesz meg a rekord ManningnekIgy is szinte otthon volt 😊
Jakehomer
több mint 8 éve
Nem volt egy nagy holding, de úgyis nyert volna a Colts. Így legalább hazai pályán lesz meg a rekord Manningnek
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Majd ha igazán éles meccsen szívatnak 😊Azt ne mond, hogy nem csináltad volna meg ezeket egy-két NY-i videó szobással a mai napon.Szerintem abban a pillanatban le kellett volna lőni. Sőt! Felkötni!Ebben a sorrendben. Utána a nevét kikaparni az évkönyvekből, esetleg az utódjait is kiirtani, bár nem akarok túl messzire menni 😛
ervihmv
Jakehomer
Sixo
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 822
Milyen szemét lesz, amikor a következő héten első passzából rekordot dönt, mint most, itt a meccs végén pont.
Stez
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Milyen szemét lesz, amikor a következő héten első passzából rekordot dönt, mint most, itt a meccs végén pont.
több mint 8 éve
PM_the_sheriff
1 155
Ilyen zaszlot LoL
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 8 éve
shady
1 820
hát én ilyet még nem láttam, extrapontnál védő holding xDna jöhet a térdelés
több mint 8 éve
Valamiért nem ismétlik, talán mert nincs mit?
több mint 8 éve
PM_the_sheriff
1 155
Jo meccs volt
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 8 éve
Ezt azért valaki elmagyarázhatná
több mint 8 éve
Tomifinn
947
elmentek a picsába!
több mint 8 éve
shady
1 820
xDDDDDDDDDDDDD
több mint 8 éve
Na most kíváncsi leszek a returnre 😀Milyen return? xD
Kinézem, hogy benyaljuk majd.
Stez
több mint 8 éve
Kampman
28 166
ma nem lesz meg a rekord
több mint 8 éve
Na most kíváncsi leszek a returnre 😀Kinézem, hogy benyaljuk majd.
több mint 8 éve
Tomifinn
947
a második lassítás után egyértelmű, hogy a szemére ment, nyújtott ujjal. elfogadhatatlan.
több mint 8 éve
Azt ne mond, hogy nem csináltad volna meg ezeket egy-két NY-i videó szobással a mai napon.Szerintem abban a pillanatban le kellett volna lőni. Sőt! Felkötni!Ebben a sorrendben. Utána a nevét kikaparni az évkönyvekből, esetleg az utódjait is kiirtani, bár nem akarok túl messzire menni 😛
ervihmv
Jakehomer