Indianapolis Colts - Houston Texans
több mint 8 éve
Azért nem mindegy, hogy 1/25 vagy mondjuk 1/16. Hat győzelemmel még nagy a szórás, ha új stáb jön, akkor jól meg lehetne alapozni a holt szezont nekik.S ha nem megyünk a PO-ba, akkor hol húzunk?Ritka mázlista lesz a playoffban az a csapat aki az AFC south győztesét kapja.Ha Luck visszatérne, egyáltalán nem biztos, hogy rosszak lennénk, de összességében én akkor is örülnék, ha jobb helyről draftolhatnánk és nem az lenne, hogy bemegyünk a PO-ba, simán kicsapnak minket, de legalább húzhatunk 1/25-ön.
mukijoe
Stez
6-8 hellyel feljebb ?
Akkor inkább playoff ... Luck-al
szf61
több mint 8 éve
Jók a védelmek 😀Ezt úgy hívják hogy taktikai csata. 😊Én Eagles szurkolóként megértem mind a két csapat drukkereit 😕 szomorú sorsközösség ezÉn meg leültem nfl meccset nézni "csak pozitívan!" mentalitással. Most inkább ezen kívül nem is írnék semmit... 😊
MirrMurr
baggio
mukijoe
több mint 8 éve
vajon ez a magyarázat honnan olyan ismerős, nem is tudom 😊Ezt úgy hívják hogy taktikai csata. 😊Én Eagles szurkolóként megértem mind a két csapat drukkereit 😕 szomorú sorsközösség ezÉn meg leültem nfl meccset nézni "csak pozitívan!" mentalitással. Most inkább ezen kívül nem is írnék semmit... 😊
MirrMurr
baggio
mukijoe
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Ezt úgy hívják hogy taktikai csata. 😊Én Eagles szurkolóként megértem mind a két csapat drukkereit 😕 szomorú sorsközösség ezÉn meg leültem nfl meccset nézni "csak pozitívan!" mentalitással. Most inkább ezen kívül nem is írnék semmit... 😊
MirrMurr
baggio
több mint 8 éve
Én Eagles szurkolóként megértem mind a két csapat drukkereit 😕 szomorú sorsközösség ezÉn meg leültem nfl meccset nézni "csak pozitívan!" mentalitással. Most inkább ezen kívül nem is írnék semmit... 😊
MirrMurr
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
féreg bírok
több mint 8 éve
S ha nem megyünk a PO-ba, akkor hol húzunk?Ritka mázlista lesz a playoffban az a csapat aki az AFC south győztesét kapja.Ha Luck visszatérne, egyáltalán nem biztos, hogy rosszak lennénk, de összességében én akkor is örülnék, ha jobb helyről draftolhatnánk és nem az lenne, hogy bemegyünk a PO-ba, simán kicsapnak minket, de legalább húzhatunk 1/25-ön.
mukijoe
Stez
6-8 hellyel feljebb ?
Akkor inkább playoff ... Luck-al
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 8 éve
talán az lenne a fájóbb.Plusz marad az egész pereputty a FO-ban.Ritka mázlista lesz a playoffban az a csapat aki az AFC south győztesét kapja.Ha Luck visszatérne, egyáltalán nem biztos, hogy rosszak lennénk, de összességében én akkor is örülnék, ha jobb helyről draftolhatnánk és nem az lenne, hogy bemegyünk a PO-ba, simán kicsapnak minket, de legalább húzhatunk 1/25-ön.
mukijoe
Stez
mukijoe
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Plusz marad az egész pereputty a FO-ban.Ritka mázlista lesz a playoffban az a csapat aki az AFC south győztesét kapja.Ha Luck visszatérne, egyáltalán nem biztos, hogy rosszak lennénk, de összességében én akkor is örülnék, ha jobb helyről draftolhatnánk és nem az lenne, hogy bemegyünk a PO-ba, simán kicsapnak minket, de legalább húzhatunk 1/25-ön.
mukijoe
Stez
több mint 8 éve
Ritka mázlista lesz a playoffban az a csapat aki az AFC south győztesét kapja.Ha Luck visszatérne, egyáltalán nem biztos, hogy rosszak lennénk, de összességében én akkor is örülnék, ha jobb helyről draftolhatnánk és nem az lenne, hogy bemegyünk a PO-ba, simán kicsapnak minket, de legalább húzhatunk 1/25-ön.
mukijoe
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Ritka mázlista lesz a playoffban az a csapat aki az AFC south győztesét kapja.
több mint 8 éve
de nagy játék volt 8Drég le kellett volna vinnünk
több mint 8 éve
Fogalmazzunk finoman ...na, akkor kezdhetjük nézni a draftopcióinkat...
Egyik Offense sem potens.
Valamelyik védelem csak megnyeri a meccset
szf61
több mint 8 éve
Én Eagles szurkolóként megértem mind a két csapat drukkereit 😕 szomorú sorsközösség ez
több mint 8 éve
Fogalmazzunk finoman ...Egyik Offense sem potens.
Valamelyik védelem csak megnyeri a meccset
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Kiszopunk...
több mint 8 éve
Mi a félidőben nem elemzünk, hanem sörözünk.Én is ezt teszem általában. Mondtam én, hogy jó lennék GM/HC-nek, minden egybevág.
mukijoe
több mint 8 éve
az a jó ebben a szezonunkban, hogy a meccsek felét nézni sem lehet, annyira rosszakMegye III. ----- legalja
Stez
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Mi a félidőben nem elemzünk, hanem sörözünk.
több mint 8 éve
Viszont, ha kicsit jobban sikerül hozzáérnie, akkor talán meg is adják neki.köszönjük, hogy a meccs előtt levágta a körmét.ha hozzá ért lényegtelen milyen hosszú a körme😀
uatu
swatt99
több mint 8 éve
az a jó ebben a szezonunkban, hogy a meccsek felét nézni sem lehet, annyira rosszak
több mint 8 éve
köszönjük, hogy a meccs előtt levágta a körmét.ha hozzá ért lényegtelen milyen hosszú a körme😀
uatu
több mint 8 éve
teljesen egyértelmű a döntés akkor, ezzel nem lehet vitatkozni 😀szerintem hozzáértMike Carey azt mondta, hogy hozzáért, ezért döntöttek úgy a pályán, hogy mégse
MirrMurr
baggio
több mint 8 éve
Weeden-nek volt valaha az életben 3 jó passza egymás után?idén a Cowboysban az első 15 passza sikeres volt | (a 16. meg INT) | 😛
mukijoe