Indianapolis Colts - Houston Texans
3 napja
Jones ezt jól lehozta.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 napja
Stroud kidobta oldalra a palyarol. Okos srac.
3 napja
Grat srácok. Nem tudom hogy mi kell hogy Caley-t kibasszák végre, ennyire inkompetens elképzelés nélküli támadó játékkal nem tudom mi a szart akarunk. Múlt héten az volt a kifogás hogy Dexter Lawrence, kiváncsian várom hogy ez után a meccs után mi lesz a magyarázat...
3 napja
Koszonjuk meg a Houstonnak, hogy ket perc alatt td-t csinalt es nem futtatta az orat. Ettol persze ez a w baromira lehangolo, amilyen jatekot mutattunk. 😃
3 napja
Meglepne, ha ez összejönne. Nem vagyunk egy 2 minute offense.Amióta 35ről indulnak a támadások és kb a 40ig kell eljutni (csak FG kell) azért nem akkora szó az a 2 minute drill.
peterk2005
3 napja
16 mp alatt is ki lehet cummantani 😀
3 napja
szerintem missed fg lesz a végén, és kikapunk 😀
3 napja
Meglepne, ha ez összejönne. Nem vagyunk egy 2 minute offense.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 napja
Jones el fogja adniNem fogja, nyerunk.
Bence94
3 napja
Jones el fogja adni
3 napja
Ha kikapunk elmondhatjuk, hogy lassan csak akkor tud nyerni a csapat ha Európában játszik (tavaly Berlin óta nincs W), jövőhét London.Ez a Sauce-atok. Egy vagy masfel eve nem nyert Amerikaban meccset. 😃
bobi0092
3 napja
Ha kikapunk elmondhatjuk, hogy lassan csak akkor tud nyerni a csapat ha Európában játszik (tavaly Berlin óta nincs W), jövőhét London.
3 napja
Steichen is azért elgondolkodhat a döntésein. Múlt héten a Chiefs ellen amikor a Chiefs 500 yardot ment ellenünk akkor kulcs pillanatban futást választott. Itt most már FG távolságban, amikor a FG is lényegében győzelmet jelentett volna, mit csinált? Passzoltatta Jonest.

3 napja
Es ezt koszonjuk, ha be is viszik, felelmetesen rossz time management ez a Houstontol.
3 napja
Ha TD-t is kapunk, szerintem meg tamadhatunk majd amugy a W-ert, fennhagynak majd masfel percet az oran, csak fg-ig kell mennunk.Nem fogunk elmenni.
Stez
3 napja
Ha TD-t is kapunk, szerintem meg tamadhatunk majd amugy a W-ert, fennhagynak majd masfel percet az oran, csak fg-ig kell mennunk.
3 napja
Egy ilyen gyenge Texans ellen is ki tudunk szopni, hihetlen
3 napja
Istenkém, legyen bukta kérlek
3 napja
Hát nem lett FG. Ott és úgy veszítjük el a labdát ahol és amikor nem lehet.Itt tényleg változás kell. Fejben se vagyunk a helyén.

3 napja
Csucskos leszField goallal szerintem mar nyerunk.
Bence94
3 napja
Csucskos lesz
3 napja
Sauce annyira meg akarja mutatni, hogy nem igaz a legenda, hogy nem szeret szerelni, hogy az eddigi harom meccsen iden mar masodszor serul meg szereles utan.
3 napja
na most jön majd a konzervatív hívás