Indianapolis Colts - New England Patriots
több mint 9 éve
shady
1 820
hát mondjuk én biztos nem gronk oldalára rúgtam volna...
több mint 9 éve
Le kéne zárniMár rég vége van.
gordon
több mint 9 éve
Le kéne zárni
több mint 9 éve
mégiscsak helyes volt az a gyanúm, hogy titokban te vagy a Sas-kabaré szövegírója?Mikroszkópos vizsgálat után jutottál erre a következtetésre?
Kampman
több mint 9 éve
FunHun
1 493
ez gyönyörű D munka volt
több mint 9 éve
Nagyon szép volt D-Low!
több mint 9 éve
Kampman
28 330
mégiscsak helyes volt az a gyanúm, hogy titokban te vagy a Sas-kabaré szövegírója?Chip Kelly fanok vs. Chip Kelly haterek. A Chip-Chip Choka Bowl.Annál már csak egy Philly vs Philly lenne durvább.Mekkora feszültség van alsóházi csapatok rangadójának eredménykövetőjében.Bele se merek gondolni, mi lesz idén az Eagles- Patsen... Szerintem le fog állni a Bowl.hu. A meccs előtt!
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 9 éve
Chip Kelly fanok vs. Chip Kelly haterek. A Chip-Chip Choka Bowl.Annál már csak egy Philly vs Philly lenne durvább.Mekkora feszültség van alsóházi csapatok rangadójának eredménykövetőjében.Bele se merek gondolni, mi lesz idén az Eagles- Patsen... Szerintem le fog állni a Bowl.hu. A meccs előtt!
Sixo
iktriad
Sixo
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Annál már csak egy Philly vs Philly lenne durvább.Mekkora feszültség van alsóházi csapatok rangadójának eredménykövetőjében.Bele se merek gondolni, mi lesz idén az Eagles- Patsen... Szerintem le fog állni a Bowl.hu. A meccs előtt!
Sixo
iktriad
több mint 9 éve
Mekkora feszültség van alsóházi csapatok rangadójának eredménykövetőjében.Bele se merek gondolni, mi lesz idén az Eagles- Patsen... Szerintem le fog állni a Bowl.hu. A meccs előtt!
Sixo
több mint 9 éve
ez a Fake annyira szar volt, hogy Fake barátunk előre nevet változtatott.
több mint 9 éve
Mekkora feszültség van alsóházi csapatok rangadójának eredménykövetőjében.
több mint 9 éve
shady
1 820
erről a lökésről is beszélhetünk
több mint 9 éve
Én nem láttam hibát mostanában nálunk.Szerinted hány holding volt nálatok???? Beszélgethetünk, de hülyeség...Elbénázzátok szokás szerint...Blount így is, úgy is...Beszélgessünk a Holdingról?? Csak ha már a DPI-t számon kérted..
kyobalu
Stev85
kyobalu
több mint 9 éve
Szerinted hány holding volt nálatok???? Beszélgethetünk, de hülyeség...Elbénázzátok szokás szerint...Blount így is, úgy is...Beszélgessünk a Holdingról?? Csak ha már a DPI-t számon kérted..
kyobalu
Stev85
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Blount így is, úgy is...Beszélgessünk a Holdingról?? Csak ha már a DPI-t számon kérted..
kyobalu
több mint 9 éve
Azt hiszem nyert a Pats.
több mint 9 éve
shady
1 820
akkor vége is...