Indianapolis Colts - New England Patriots
több mint 9 éve
Szokásos első drive a védelemtől...Mi szenvedtünk ellenetek idén akkor is, ha jól emlékszem.
gordon
több mint 9 éve
shady
1 820
na ez eddig tetszetős volt a támadóktól
több mint 9 éve
ennyi vaze, Brady-nek köze nincs a meccshez, Luck minden drive TD, a tények magukért beszélnekAzért ez hangya fasznyin múlt 😊
Höri
több mint 9 éve
ennyi vaze, Brady-nek köze nincs a meccshez, Luck minden drive TD, a tények magukért beszélnekMondhatni, Brady pályán sincs.
Höri
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Szokásos első drive a védelemtől...
több mint 9 éve
Muszáj volt nekimenni, 3 pontokkal nem fogják megverni a Patset.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
ennyi vaze, Brady-nek köze nincs a meccshez, Luck minden drive TD, a tények magukért beszélnek
több mint 9 éve
Amióta Pagano beszólt Lucknak | (és Grigsonnak) | a szar támadófal miatt, azóta látványosan összekapták magukat Castonzoék.Volt honnan... Most már teázhat majdnem mögöttük.
iktriad
több mint 9 éve
Amióta Pagano beszólt Lucknak | (és Grigsonnak) | a szar támadófal miatt, azóta látványosan összekapták magukat Castonzoék.
több mint 9 éve
Most először láttam az idei SNF intrót. Egyből TVben. Nem lett rossz.Szerintem picit túl lett gyorsítva, de elviselhető
iktriad
több mint 9 éve
A Sport Tvnek még szokni kell az SNFet. Szépen sikerült a Colts támadók bemutatását elnyomni.
több mint 9 éve
Most először láttam az idei SNF intrót. Egyből TVben. Nem lett rossz.
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Most akkor megint a Colts játszik? Nem elég , hogy csütörtökön legyőzték a Atlantát?Kikapott New Orleansban. Nem figyelsz
Sixo
több mint 9 éve
Most akkor megint a Colts játszik? Nem elég , hogy csütörtökön legyőzték a Atlantát?
több mint 9 éve
Felfújt labdákban gazdag hajnalt mindenkinek. Vagy senki se fogja nézni? Mondjuk megértem, 2 eléggé népszerűtlen csapat csap most össze. 😛ketten leszünk
iktriad
több mint 9 éve
Felfújt labdákban gazdag hajnalt mindenkinek. Vagy senki se fogja nézni? Mondjuk megértem, 2 eléggé népszerűtlen csapat csap most össze. 😛
több mint 9 éve
02:30,
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal