NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Indianapolis Colts - Philadelphia Eagles
több mint 3 éve
Olyan volt mikor én próbáltam a DB-vel menni auto play helyett 😀Uristen de gagyi DPImadden 2008-as playhívás volt 😀
Eazzy
eaglesmcnabb
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 3 éve
Miért indítjuk el ilyen hamar, és miért fut ki????? Érti ezt valaki?
több mint 3 éve
Túl gyors. Mindegy, érjünk valahogy be.mindegy, vigyük be és kész, az jobban zavarna ha az idővel szórakoznánk és nem vinnénk be
csipkelli
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Túl gyors. Mindegy, érjünk valahogy be.
több mint 3 éve
Nezd nezd futunk
több mint 3 éve
Uristen de gagyi DPImadden 2008-as playhívás volt 😀
Eazzy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Uristen de gagyi DPI
több mint 3 éve
Köszi
több mint 3 éve
2020 Steelers = 2022 Eagles??
Szerkesztette: Farky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 3 éve
én már most egyébként úgy vagyok vele, szép volt jó volt ami jön ajándék 😊1-2 hét és mi is 😀Mi Colts szurkolók (többség) már elengedtük az idei szezont.örülünk hogy megérkeztél 😉Nem volt d holding buzik?Facemask volt, de az nem kell gondolom
MrMiksa
Farky
dande2
Farky
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
1-2 hét és mi is 😀Mi Colts szurkolók (többség) már elengedtük az idei szezont.örülünk hogy megérkeztél 😉Nem volt d holding buzik?Facemask volt, de az nem kell gondolom
MrMiksa
Farky
dande2
Farky
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
még nem muszáj, hosszú ez a szezon 😊Mi Colts szurkolók (többség) már elengedtük az idei szezont.örülünk hogy megérkeztél 😉Nem volt d holding buzik?Facemask volt, de az nem kell gondolom
MrMiksa
Farky
dande2
Farky
több mint 3 éve
Mi Colts szurkolók (többség) már elengedtük az idei szezont.örülünk hogy megérkeztél 😉Nem volt d holding buzik?Facemask volt, de az nem kell gondolom
MrMiksa
Farky
dande2
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 3 éve
na akkor mutasd franchise qb
több mint 3 éve
örülünk hogy megérkeztél 😉Nem volt d holding buzik?Facemask volt, de az nem kell gondolom
MrMiksa
Farky
több mint 3 éve
Nem volt d holding buzik?Mondjuk az pont d holding volt mert nem engedte fel a guardot 2. Szintre blokkolni
MrMiksa
több mint 3 éve
Facemask…na kussolhat Ryan is. Kelce megmondta, be volt fujva? Nem. Akkor nem az
több mint 3 éve
Nem volt d holding buzik?Facemask volt, de az nem kell gondolom
MrMiksa
több mint 3 éve
Azért Reddick nem okos, valljuk be...
több mint 3 éve
Nekem egy pontos győzelem is elég
több mint 3 éve
Nem volt d holding buzik?
több mint 3 éve
Reddick yess
több mint 3 éve
Ha most beviszik vége
több mint 3 éve