NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
1
1
19:00
Chicago Bears - Minnesota Vikings
1
1
Houston Texans - Tennessee Titans
1
1
Indianapolis Colts - Detroit Lions
1
1
Miami Dolphins - New England Patriots
1
1
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
1
1
RedZone week 12
1
1
Washington Commanders - Dallas Cowboys
1
1
Indianapolis Colts - Tennessee Titans
több mint 6 éve
Nektek volt ez fontos, sok sikert a playoffért!
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Nem hittem volna, hogy nyerünk... Köszi a meccs nézést!
Music City Miracle
több mint 6 éve
Meccs végére megtalálták a szélső futásokat. Egész meccsen a belső futásokat fogtuk, egy drive erejéig benne van, hogy ez visszaüt. Ettől még futás ellen jó volt a védelem. És úgy általában is, 13 pont a védelemtől rendben lenne teljesen. Az offense nem megy a meccsek végére. De itt jönne elő a tehetség, tapasztalat. A meccs végéket már kevésbé a sémák döntik el, és jobban a playmaker játékosok. Luck sok ilyent eldönt, Brissett egyet sem.Nem lehet hogy szándékosan a meccs végére, fáradt védelem ellen tartogatják? Ma legalábbis ezt látom.Elkapni nem tanult meg, az tuti. De valamit lépni kéne, mert nem jó, ami van.Megtanult elkapni / passzblokkolni? Kevés Titans meccset nézek (évi 2t, höhö), de ha még mindig nem jó ezekben akkor elég valószínű a futás ha ő van Marioto mögött. Murray meg sokoldalúan gyengébb nála legalább 😀Henryt miért nem tömik labdával?Jó kérdés. Szerintem Murrayt nem merik mögé tenni, pedig nagyon is jogos lenne a csere. Murray idén szinte csak elkapásban jó.
JSanyo
Nandito
Borbinho
Nandito
Baba Yaga
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Jól olvasom, hogy breaking news ránk vonatkozik? : O
Music City Miracle
több mint 6 éve
Nem mondom, hogy nincs így. De akkor se megy Murrayvel, tehát nem tudok mást írni, hogy valamit változtatni kellene. Az OL jó, tehát az se lehet akadálya futójátéknak.Nem lehet hogy szándékosan a meccs végére, fáradt védelem ellen tartogatják? Ma legalábbis ezt látom.Elkapni nem tanult meg, az tuti. De valamit lépni kéne, mert nem jó, ami van.Megtanult elkapni / passzblokkolni? Kevés Titans meccset nézek (évi 2t, höhö), de ha még mindig nem jó ezekben akkor elég valószínű a futás ha ő van Marioto mögött. Murray meg sokoldalúan gyengébb nála legalább 😀Henryt miért nem tömik labdával?Jó kérdés. Szerintem Murrayt nem merik mögé tenni, pedig nagyon is jogos lenne a csere. Murray idén szinte csak elkapásban jó.
JSanyo
Nandito
Borbinho
Nandito
Baba Yaga
Music City Miracle
több mint 6 éve
Hihetetlen, vezetünk! Beindult a futás Henryval, és még elkapása is volt. 😊
Music City Miracle
több mint 6 éve
Baba Yaga
829
Nem lehet hogy szándékosan a meccs végére, fáradt védelem ellen tartogatják? Ma legalábbis ezt látom.Elkapni nem tanult meg, az tuti. De valamit lépni kéne, mert nem jó, ami van.Megtanult elkapni / passzblokkolni? Kevés Titans meccset nézek (évi 2t, höhö), de ha még mindig nem jó ezekben akkor elég valószínű a futás ha ő van Marioto mögött. Murray meg sokoldalúan gyengébb nála legalább 😀Henryt miért nem tömik labdával?Jó kérdés. Szerintem Murrayt nem merik mögé tenni, pedig nagyon is jogos lenne a csere. Murray idén szinte csak elkapásban jó.
JSanyo
Nandito
Borbinho
Nandito
több mint 6 éve
Na, de jó, hogy hiányoltátok Henry-t. Hiányzott mint lónak a hátúszás.
több mint 6 éve
Én ennek kifejezetten örülök. Hogy mi lesz jövőre az egy dolog, de nem szeretnék olyan kényszerhelyzetet, hogy muszáj edzőt cserélni mert tarthatatlan a helyzet. Ha Irsay/Ballard nincs rákényszerítve a váltásra, akkor csak akkor fognak lépni, ha tényleg jobb alternatívát látnak.Pagano challange-t nyer, hát ilyen is van 😊
Baba YagaItt ma valami készülőben. Ül a challenge, időkérés, amiket láttam. Hmm.Khm...Coach of the year incoming? 😀
kristóf17
Borbinho
több mint 6 éve
Szerencsétlen védelmünk mit gürcöl össze, hogy meccsben maradjunk.
Music City Miracle
több mint 6 éve
Pagano challange-t nyer, hát ilyen is van 😊
Baba Yaga
Itt ma valami készülőben. Ül a challenge, időkérés, amiket láttam. Hmm.Khm...Coach of the year incoming? 😀
kristóf17
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Elkapni nem tanult meg, az tuti. De valamit lépni kéne, mert nem jó, ami van.Megtanult elkapni / passzblokkolni? Kevés Titans meccset nézek (évi 2t, höhö), de ha még mindig nem jó ezekben akkor elég valószínű a futás ha ő van Marioto mögött. Murray meg sokoldalúan gyengébb nála legalább 😀Henryt miért nem tömik labdával?Jó kérdés. Szerintem Murrayt nem merik mögé tenni, pedig nagyon is jogos lenne a csere. Murray idén szinte csak elkapásban jó.
JSanyo
Nandito
Borbinho
Music City Miracle
több mint 6 éve
Megtanult elkapni / passzblokkolni? Kevés Titans meccset nézek (évi 2t, höhö), de ha még mindig nem jó ezekben akkor elég valószínű a futás ha ő van Marioto mögött. Murray meg sokoldalúan gyengébb nála legalább 😀Henryt miért nem tömik labdával?Jó kérdés. Szerintem Murrayt nem merik mögé tenni, pedig nagyon is jogos lenne a csere. Murray idén szinte csak elkapásban jó.
JSanyo
Nandito
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Nem minden papsajt. Bár tudnék vitatkozni a döntéssel, de már az is jó, hogy onnan kihoztuk.Már előbb is hosszú Colts TDt kívánt és fumbli lett a vége 😕Szép punt, onnan ki se tudjuk hozni.működik a jinx 😊
Nandito
Baba Yaga
Borbinho
Music City Miracle
több mint 6 éve
Itt ma valami készülőben. Ül a challenge, időkérés, amiket láttam. Hmm.
több mint 6 éve
Baba Yaga
829
Pagano challange-t nyer, hát ilyen is van 😊
több mint 6 éve
Henryt miért nem tömik labdával?Jó kérdés. Szerintem Murrayt nem merik mögé tenni, pedig nagyon is jogos lenne a csere. Murray idén szinte csak elkapásban jó.
JSanyo
Music City Miracle
több mint 6 éve
Henryt miért nem tömik labdával?Mert nálam van fantasyban 😕
JSanyo
több mint 6 éve
Már előbb is hosszú Colts TDt kívánt és fumbli lett a vége 😕Szép punt, onnan ki se tudjuk hozni.működik a jinx 😊
Nandito
Baba Yaga
több mint 6 éve
Szép punt, onnan ki se tudjuk hozni.Úgy érted franchise rekord hosszú td drive a fordításhoz
Nandito
több mint 6 éve
😊Szép punt, onnan ki se tudjuk hozni.működik a jinx 😊
Nandito
Baba Yaga
Music City Miracle