Indianapolis Colts - Tennessee TItans
több mint 4 éve
Baba Yaga
829
Miért hagyunk védőket blokkolatlanul?
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Most jol megyunk.
több mint 4 éve
Jee, elsore passz, raadasul play action, es mukodik? 😮
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Azért irigyellek benneteket, hogy ezt a két kihagyott mezőnygólt ilyen nyugodtan fogadjátok. Én biztos sík ideg lennék. 😊Ehh, két 55 yardos, az egyik alig ment mellé. Ezek nem csak Vina-nak hit or miss rúgások. Az elsőnél 2&1 után nem kellett volna 4&6-ig jutni. Persze Vina is sokat hibázik, de ha pont ezeket hagyta volna ki, senkit nem zavarna.
Nandito
Egyébként meg nincs igazi tétje már, azért. 😊 Never say its over until its over, de reálisan a payoff elment. Így én már inkább azt nézem, hogy mi lehet ebből jövőre. Melyik fiatal játékos mit produkál, stb.. Érdekes például, hogy Williams lett a lead futó, pedig Wilkins sokkal jobb YAC-al fut. És azt is figyelem, hogy mit csinálnak a védelemben a fiataljaink. Egész jól alakul, a végén még a 2019-es draft jobb lesz védelem szempontból, mint a 2017-2018 voltak.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Kellett ez a stop a D-tol.
több mint 4 éve
Baba Yaga
829
Azért irigyellek benneteket, hogy ezt a két kihagyott mezőnygólt ilyen nyugodtan fogadjátok. Én biztos sík ideg lennék. 😊Tudtuk előre hogy nem fogja berúgni. Sajnos már volt alkalmunk hozzászokni idén 😊 Ez egy ilyen, elátkozott év nekünk, kb semmi se akar összejönni.
Nandito
több mint 4 éve
Azért irigyellek benneteket, hogy ezt a két kihagyott mezőnygólt ilyen nyugodtan fogadjátok. Én biztos sík ideg lennék. 😊Egesz szezonban ez megy, nincs wr1,2,3,4, TE2, RB1.
Nandito
Igazabol sztem senkinek semmi elvarasa. Nekem legalabbis nincs. Igy felhuzni se tudom magam. Picit fura
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Bence94
1 949
De minek erőltetjük a mezőnygólt? VInának nem megy, ezt a vak is látja. Gyáva megoldás, de egy punttal most többre mentünk volna,Azzal mennenk tobbre,ha kibasznank Vinat.
Baba Yaga
több mint 4 éve
twitter.com/zkeefer/status/1201209727331569665?s=19Ha akarnank se tudnank 4 wr-el felallni. Lassan megneznem Kenny Mooret a slotban 😀
Hinesnak minden playben fent kene lennie btw, talan legjobb elkaponk Doyle utan jelenleg
több mint 4 éve
Baba Yaga
829
De minek erőltetjük a mezőnygólt? VInának nem megy, ezt a vak is látja. Gyáva megoldás, de egy punttal most többre mentünk volna,
több mint 4 éve
Hat ez fixen nem ment volna be, blokk nelkul se.Sajna tenyleg a defnek kell megnyerni, de a sima turnoverek nem lesznek elegek, vissza kell vinni TD-re, mert az offense nem fog haladni ha Reich nem veszi elo a tokeit (not literally)
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Beszaras
több mint 4 éve
Masodik es 10re delayed handoff futas. Reich is azt akarja h a masik meccset nezzuk. Eddig egesz jol ment a passz, miert nem hasznaljuk early downokon? 😕
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Nem nagyon fog menni a futas ma..
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Igy akartuk.
több mint 4 éve
Igazan hivhattunk volna ket sneaket egymas utan ha elsore nem lett volna meg...
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Csak nehogy hianyozzon ez a 3 pont a meccs vegen
több mint 4 éve
Baba Yaga
829
Hát ezt jól elcseszték, ennyi erővel 4. és 6-ra nekimehettek volna.
több mint 4 éve
Ezt elügyetlenkedtük.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Hat remeljuk hogy a nem scriptelt drivejaikat meg tudjuk majd fogni, mert ez bantoan sima volt, szep driveot vezetett nagyon a Titans.Ha los elott nem erunk oda Henryhez, akkor szarban leszunk,es sajnos a Titans OL eleg jo ahhoz, hogy a DL-t megfogja. Sok fog kelleni ma az LB-ktol es a teljes DL-tol. Lewis sokat lesz fent, Banogu meg max csak 3.es hosszunal.
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Ezt most eleg jol elneztuk.
több mint 4 éve
Ha a kerékre kattintasz, tudod az egészet is törölni. 😊Igen, hülyeséget írtam és inkább töröltem 😀Baba YagaMi történt, cenzúráztad magad? 😊
peterk2005
Baba Yaga
több mint 4 éve
Baba Yaga
829
Igen, hülyeséget írtam és inkább töröltem 😀Baba YagaMi történt, cenzúráztad magad? 😊
peterk2005