NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 625
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Jacksonville Jaguars - Dallas Cowboys
több mint 10 éve
Sok lett volna a jóból. 😀😀És a 2 pontos is jó. 😀😀iktriadAz onside nem.Sixo67
Grat a Cowboysnak a Whez!
több mint 10 éve
És a 2 pontos is jó. 😀😀
több mint 10 éve
Ott a TD.
több mint 10 éve
Ahhoz Henne kéne. Bortlestől max picksix.Akarok egy passzoltat is.iktriadNa egy jags TDt, naaaaaaaaaaaaaaa!iktriadMár volt egy, ne lény telhetetlen.Sixo67
több mint 10 éve
Akarok egy passzoltat is.Na egy jags TDt, naaaaaaaaaaaaaaa!iktriadMár volt egy, ne lény telhetetlen.Sixo67
több mint 10 éve
Na egy jags TDt, naaaaaaaaaaaaaaa!iktriadMár volt egy, ne lény telhetetlen.
több mint 10 éve
Szemét bírók nem hagyják Blake-nek, hogy INT rekordokat döntsön.
több mint 10 éve
Huh. Majdnem.
több mint 10 éve
Na egy jags TDt, naaaaaaaaaaaaaaa!
több mint 10 éve
Nem tudom, mi a faszért kínzom magam hetek óta a Jaguars meccseivel 😀mustaineNem tudom, hogy mi bajod azzal. Mindig sok pontos élvezetes támadó játék van a meccseiken, csak általában ők az elszenvedői.
több mint 10 éve
Az előbb volt egy, most is lehetett volna, mert közel voltatok az endzonehoz.?gyeekWeedennek passzolnia kell, pelenka csere, time out.gyeekAlakul az újabb safetynk. 😀diktriad
több mint 10 éve
Nem tudom, mi a faszért kínzom magam hetek óta a Jaguars meccseivel 😀mustaineTe meg minket. 😀😀 (Bocsi)
több mint 10 éve
1 pontos passz 😀 teljesítette a meccs tervet 😀
több mint 10 éve
?Weedennek passzolnia kell, pelenka csere, time out.gyeekAlakul az újabb safetynk. 😀diktriad
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Eljinxeletem.Weedennek passzolnia kell, pelenka csere, time out.gyeekAlakul az újabb safetynk. 😀diktriad
több mint 10 éve
Nem tudom, mi a faszért kínzom magam hetek óta a Jaguars meccseivel 😀
több mint 10 éve
Weedennek passzolnia kell, pelenka csere, time out.gyeekAlakul az újabb safetynk. 😀d
több mint 10 éve
Weedennek passzolnia kell, pelenka csere, time out.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Marks beszaratta JG-t a sackel.
több mint 10 éve
Álmodozni lehet attól még.Ő biztos nem lesz, hacsak nem sérül meg Blake.iktriadWeedent akarom látni...BleviÉn meg Hennet !Sixo67
több mint 10 éve
Jags legnagyobb pontszerzési esélye akkor van amikor a D van a pályán.
több mint 10 éve
Ő biztos nem lesz, hacsak nem sérül meg Blake.Weedent akarom látni...BleviÉn meg Hennet !Sixo67