Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
több mint 6 éve
Az milyen nyújtózás volt Fournettetől.Amit DeDe butasága meghiúsított.
iktriad
több mint 6 éve
Az milyen nyújtózás volt Fournettetől.
több mint 6 éve
Nem Lee sérült meg.Nyilvánvaló, kezdő nálam a fantasy csapatomban.Micsoda elkapás bazzeg.Bele is sérült elvileg.
tenorx
Willis
tenorx
több mint 6 éve
Linder sérült bele, nem Lee. Így talán még jobban fájhat ez a jagsnek.Micsoda elkapás bazzeg.Bele is sérült elvileg.
tenorx
Willis
több mint 6 éve
Nyilvánvaló, kezdő nálam a fantasy csapatomban.Micsoda elkapás bazzeg.Bele is sérült elvileg.
tenorx
Willis
több mint 6 éve
Micsoda elkapás bazzeg.
több mint 6 éve
Szép volt Marqise.
több mint 6 éve
Brutál ez a passrush, majdnem olyan jó mint a miénk 😊
több mint 6 éve
Egy nagy fenét. (Mármint amit a kommentátor mondott.) Amikor a snapet feladták, akkor mondtam, hogy ennek Mack felé kell mennie, annyira egyértelmű volt. Csak Brissettnek nem 😕
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Ott az első sack.
több mint 6 éve
Nyilván ha elkerül innen all-pro lesz, de itt akkor is egy fasz 😀Tudom. Nem is fog itt maradni jövőre.Egy jó megmozdulás nem hoz helyre egy hibát. A szememben félcédulás marad 😀Lee-ből lesz valamikor elkapó?Talán. 😊
Giowa
iktriad
Giowa
iktriad
több mint 6 éve
Mióta mondogatom, hogy Mike Mularkey egy fasz.Egyetemen kedveltem Mariotát, de ilyen edzőbrigáddal sajnos nem sok előrelépés látszik a játékában.Elit irányító, egyszerűen nem tud hibázni!Több TD-je is van idén, mint a "franchise QB" Mariotának. 😊
mustaine
iktriad
mustaine
több mint 6 éve
Tudom. Nem is fog itt maradni jövőre.Egy jó megmozdulás nem hoz helyre egy hibát. A szememben félcédulás marad 😀Lee-ből lesz valamikor elkapó?Talán. 😊
Giowa
iktriad
Giowa
több mint 6 éve
Egyetemen kedveltem Mariotát, de ilyen edzőbrigáddal sajnos nem sok előrelépés látszik a játékában.Elit irányító, egyszerűen nem tud hibázni!Több TD-je is van idén, mint a "franchise QB" Mariotának. 😊
mustaine
iktriad
több mint 6 éve
Ez volt a 7 olyan meccs idén, ahol a nyitó driveból pontot szereztünk.
több mint 6 éve
Egy jó megmozdulás nem hoz helyre egy hibát. A szememben félcédulás marad 😀Lee-ből lesz valamikor elkapó?Talán. 😊
Giowa
iktriad
több mint 6 éve
Elit irányító, egyszerűen nem tud hibázni!Több TD-je is van idén, mint a "franchise QB" Mariotának. 😊
mustaine
több mint 6 éve
Na ez egy jó drive volt Bortles.
több mint 6 éve
Lee-ből lesz valamikor elkapó?Talán. 😊
Giowa